• Home
  • Brussel
  • De beste cafés in Brussel – TOP 10 [2024]
De beste cafés in Brussel - TOP 10 [2024]

De beste cafés in Brussel – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht geboden van de top 10 beste cafés in Brussel voor het jaar 2024. Deze ranglijst is samengesteld op basis van de beoordelingen die door gebruikers op Google Maps zijn achtergelaten. De geselecteerde cafés zijn erkend voor hun uitzonderlijke kwaliteit, sfeer, en klanttevredenheid. Elk van deze locaties is beoordeeld door een divers publiek, wat zorgt voor een betrouwbare en representatieve rangschikking. Lezers worden uitgenodigd om kennis te maken met de crème de la crème van de

Delirium Café

Delirium Café

Delirium Village in Brussel biedt een unieke ervaring met zijn acht diverse bars, gelegen in een verborgen steegje vlakbij de Grote Markt. Dit bierparadijs streeft ernaar om onvergetelijke momenten te creëren voor elke bezoeker, met een aanbod dat varieert van het Guinness World Record-houdende Delirium Café met meer dan 2004 bieren, tot gespecialiseerde bars zoals de Delirium Taphouse, Hoppy Loft, en Monasterium, elk met een unieke sfeer en gespecialiseerd in verschillende dranken, van nieuwe golf bieren tot goddelijke vodka en zelfs de beruchte absint. Delirium Village onderscheidt zich door zijn rijke selectie en de op maat gemaakte ervaringen die het biedt, waardoor het een must-visit bestemming is voor bierliefhebbers en avonturiers wereldwijd.

Rating: 4.5/ 5 — 22198 Reviews
Address: Imp. de la Fidélité 4, 1000 Bruxelles, Belgium

Hard Rock Cafe Brussels

Hard Rock Cafe Brussels

Gelegen in het hart van Brussel, biedt Hard Rock Cafe Brussels een legendarische ervaring die combineert met live muziek en unieke dinerervaringen in een 16e-eeuws patriciërshuis dat prachtig is gerestaureerd. Sinds de oprichting op 31 juli 2012, onderscheidt deze vestiging zich met zijn beroemde Rock Shop, loungebars en een tweelaags restaurant dat plaats biedt aan 115 personen. Hard Rock Cafe staat wereldwijd bekend om zijn onvergetelijke dinerervaringen, unieke verzamelobjecten gerelateerd aan mode en muziek, en de levendige Hard Rock Live optredens. Ondersteund door de rijke erfenis van het merk en de filosofische waarden van liefde, vriendelijkheid, milieubehoud en eenheid, streeft Hard Rock ernaar om de kracht van muziek in elke ervaring te verweven, ondersteund door meer dan 40.000 werknemers over 253 locaties in 68 landen.

Rating: 4.3/ 5 — 6943 Reviews
Address: Grand Place 12A, 1000 Bruxelles, Belgium

Café Belga

Café Belga

Rating: 4.0/ 5 — 4865 Reviews
Address: Pl. Eugène Flagey 18, 1050 Ixelles, Belgium

À La Mort Subite

À La Mort Subite

In het historische hart van Brussel, tegenover de ingang van de Galeries Royales Saint Hubert, verwelkomt à la mort subite, een van de oudste cafés van de stad, gasten met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de tijd van Jacques Brel en andere beroemde kunstenaars. Deze iconische bierhal en brasserie onderscheidt zich door een uitgebreid aanbod van klassieke dranken, Belgische gueuzes, en internationale bieren, naast een selectie van lokale kazen, charcuterie en broodjes. Met zijn authentieke sfeer, buitenzitplaatsen en toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers biedt à la mort subite een unieke ervaring die zowel families als bierliefhebbers aantrekt, waardoor het een must-visit bestemming is in het centrum van Brussel.

Rating:4.3/ 5 — 4767 Reviews
Address: Rue Montagne aux Herbes Potagères 7, 1000 Bruxelles, Belgium

Grimbergen Cafe

Grimbergen Cafe

Rating: 4.2/ 5 — 3582 Reviews
Address: Pl. Sainte-Catherine 22, 1000 Bruxelles, Belgium

Aux Gaufres De Bruxelles

Aux Gaufres De Bruxelles

Sinds 1970 is Gaufres de Bruxelles een begrip in het hart van Brussel, bekend om zijn verse wafels, pannenkoeken en authentieke Belgische specialiteiten. Gelegen in de UNESCO-zone op slechts een steenworp afstand van de Grote Markt, biedt deze oudste theesalon van Brussel naast haar culinaire heerlijkheden ook een milieuvriendelijk hotel op de eerste verdieping. Onder nieuw beheer sinds 1 november 2021, is het etablissement erkend voor zijn uitmuntendheid met diverse onderscheidingen, waaronder de beste afhaalmaaltijd in Brussel. Gaufres de Bruxelles onderscheidt zich door zijn rijke traditie, centrale locatie en toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid.

Rating: 3.6/ 5 — 3279 Reviews
Address: Rue du Marché aux Herbes 113, 1000 Bruxelles, Belgium

Café Walvis

Café Walvis

Rating: 4.4/ 5 — 2691 Reviews
Address: Rue Antoine Dansaert 209, 1000 Bruxelles, Belgium

Café Leffe

Café Leffe

Café Leffe Bruxelles onderscheidt zich als een knusse ontmoetingsplek waar gasten worden uitgenodigd om te ontspannen en te genieten van heerlijke maaltijden en drankjes. Gelegen aan de pittoreske Place du Grand Sablon, biedt het café elke dag van de week, van ’s ochtends vroeg tot na middernacht, zowel diner ter plaatse als afhaalopties, waarbij de keuken nooit sluit voor 23.00 uur. Met een hartelijke uitnodiging om te ‘eten, drinken en ontspannen’, belichaamt Café Leffe Bruxelles de ware geest van Belgische gastvrijheid en cultuur, waardoor het zich onderscheidt als een essentiële bestemming in het hart van Brussel.

Rating: 3.3/ 5 — 2545 Reviews
Address: Pl. du Grand Sablon 46, 1000 Bruxelles, Belgium

Chicago Café

Chicago Café

Chicago Bakery onderscheidt zich als een culinaire bestemming die de essentie van Chicago naar hartje Brussel brengt, met een divers aanbod dat varieert van een klassieke trattoria en een gezellig café tot een gespecialiseerde bakkerij. De missie is om authentieke Chicago-ervaringen te bieden door middel van uitmuntend bereide gerechten en gebak, waarbij de kernwaarden gericht zijn op kwaliteit, gastvrijheid en een diepe waardering voor culinaire tradities. Het unieke aanbod, van hartige maaltijden tot zoete lekkernijen, samen met een toewijding aan een uitstekende service, stelt Chicago Bakery in staat om zich te onderscheiden in het hart van Brussel. Dit samenspel van authentieke smaken en een warme, uitnodigende sfeer trekt een divers publiek aan dat op zoek is naar een stukje Chicago in Europa.

Rating: 4.4/ 5 — 2173 Reviews
Address: Rue de Flandre 45, 1000 Bruxelles, Belgium

Café Capitale

Café Capitale

Rating: 4.0/ 5 — 1864 Reviews
Address: Rue du Midi 45, 1000 Bruxelles, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Brussel – TOP 10 [2024]

In de bruisende hoofdstad van België, Brussel, is een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste tandartsen voor het…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024