• Home
  • Luik
  • De beste banketbakkerijen in Luik – TOP 10 [2024]
De beste banketbakkerijen in Luik - TOP 10 [2024]

De beste banketbakkerijen in Luik – TOP 10 [2024]

In een zorgvuldig samengestelde ranglijst zijn de tien beste banketbakkerijen in Luik voor het jaar 2024 onthuld. Deze selectie is gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, waarbij elke locatie zorgvuldig is beoordeeld op basis van klantrecensies en populariteit. De passie voor zoetigheden en de kunst van het banketbakken zijn in deze lijst gevierd, waarbij elke bakkerij is erkend voor haar unieke bijdrage aan de lokale culinaire scene. De bezoekerservaringen en de

Une Gaufrette Saperlipopette

Une Gaufrette Saperlipopette

Une Gaufrette Saperlipopette, opgericht in 2013 en gevestigd te Luik, is een ambachtelijke bakkerij, patisserie en ijssalon, bekend om zijn unieke aanpak en aandacht voor detail. Met een assortiment variërend van overheerlijke wafels en diverse zoetigheden tot dagelijks vers gebakken brood en viennoiseries, evenals ijs met waanzinnige smaken, onderscheidt het bedrijf zich door zijn toewijding aan kwaliteit en het gebruik van chemisch onbewerkte ingrediënten. De ingrediënten, afkomstig van ultrarationele landbouw in Hesbaye, worden met zorg en vreugde verwerkt tot producten die niet alleen de smaakpapillen, maar ook de zintuigen prikkelen. Deze unieke combinatie van ambachtelijke vaardigheden, hoge kwaliteitsstandaarden en een vrolijke atmosfeer maakt Une Gaufrette Saperlipopette een onvergetelijke ervaring voor elke bezoeker.

Rating: 4.7/ 5 — 2433 Reviews
Address: Rue des Mineurs 7, 4000 Liège, Belgium

Le Pain Quotidien Liège

Le Pain Quotidien Liège

Le Pain Quotidien in Luik is een authentiek biologisch bakkerij-restaurant dat een warm welkom biedt aan iedereen die geniet van vers, ambachtelijk bereid voedsel. Met een sfeervolle setting die varieert van een zonnig terras tot een gezellige winter tuin, biedt deze locatie een unieke eetervaring die versterkt wordt door de mogelijkheid om aan een gemeenschappelijke tafel te dineren, het delen van maaltijden en verhalen met anderen aan te moedigen. Of u nu komt voor een voedzaam ontbijt, een ontspannen lunch of een kopje koffie, Frédérique en haar team zorgen ervoor dat uw bezoek memorabel wordt. Dit filiaal van Le Pain Quotidien onderscheidt zich door zijn toewijding aan biologische ingrediënten en zijn inzet voor gemeenschapsgevoel in één van de meest levendige wijken van Wallonië.

Rating: 4.0/ 5 — 984 Reviews
Address: Rue du Mouton Blanc 19, 4000 Liège, Belgium

Patisserie Jeanpierre Liège Centre

Patisserie Jeanpierre Liège Centre

Pâtisserie JeanPierre, bekend om zijn meesterlijke vakmanschap in de kunst van bakken en patisserie, biedt een onvergetelijke smaakervaring met zijn breed assortiment van hoogwaardige, natuurlijke producten, waaronder brood, gebak, macarons, traiteur services en ijs. Met een hartstochtelijke toewijding aan traditionele methoden die de smaak garanderen, onderscheidt deze pâtisserie zich door zijn milieubewuste benadering en de viering van speciale gelegenheden met unieke culinaire creaties. Het belooft niet alleen een feest voor de smaakpapillen maar biedt ook een gepersonaliseerde service die elke gelegenheid bijzonder maakt, waardoor het een unieke bestemming is voor fijnproevers en liefhebbers van kwaliteitsgebak.

Rating: 4.1/ 5 — 420 Reviews
Address: Rue Saint-Gangulphe 13/4000, 4000, 4000 Liège, Belgium

Pâtisserie Jeanpierre Liège Dartois

Pâtisserie Jeanpierre Liège Dartois

Pâtisserie Jeanpierre, een ambassadeur van culinaire verfijning, is toegewijd aan het verrijken van speciale momenten met een uitgebreide variëteit aan hoogwaardige bakkerij- en patisserieproducten, waaronder opvallende macarons en ambachtelijk ijs. Met een passie voor het vak worden alle lekkernijen vervaardigd met respect voor traditionele methoden en een nadruk op natuurlijke, milieuvriendelijke ingrediënten. Dit etablissement onderscheidt zich door zijn vermogen om de smaakpapillen te voldoen met authentieke smaken, begeleid door een persoonlijke service en unieke geschenkopties. Hun aanwezigheid wordt versterkt door gezellige verkooppunten en salons de thé, die een warme uitnodiging vormen om te genieten van de feestelijkheden en dagelijkse genoegens.

Rating:3.9/ 5 — 326 Reviews
Address: Rue Dartois 42, 4000 Liège, Belgium

Boulangerie Liège Place Saint-Lambert – Point chaud

Boulangerie Liège Place Saint-Lambert - Point chaud

Boulangerie Saint-Lambert, onderdeel van de gerenommeerde Groupe point chaud, staat bekend om haar toewijding aan kwaliteit en passie voor bakkerijproducten. Met een rijke geschiedenis en expertise in het bakkersvak biedt deze bakkerij een breed assortiment aan vers gebakken brood, gebak en andere lekkernijen, allemaal gemaakt met de hoogste zorg voor smaak en kwaliteit. De bakkerij onderscheidt zich door haar sterke maatschappelijke betrokkenheid en waarden, en biedt naast uitstekende producten ook diensten zoals betaalgemak en toegankelijkheid voor mindervaliden. Dit alles maakt Boulangerie Saint-Lambert een warme en uitnodigende bestemming voor liefhebbers van fijn gebak en brood.

Rating: 3.7/ 5 — 302 Reviews
Address: Pl. St Lambert 41, 4000 Liège, Belgium

Boulangerie MARECHAL

Boulangerie MARECHAL

Rating: 4.5/ 5 — 272 Reviews
Address: Rue du Coq 83, 4000 Liège, Belgium

Timmers Didier (Glacier, Pâtissier, Boulanger et Chocolatier)

Timmers Didier (Glacier, Pâtissier, Boulanger et Chocolatier)

Met meer dan 25 jaar ervaring heeft Didier Timmers een reputatie opgebouwd in de regio Luik als een meester in de kunsten van glacering, bakken, patisserie en chocolaterie. Door uitsluitend ingrediënten van topkwaliteit te gebruiken, onderscheidt zijn ambachtelijke aanpak zich door het aanbieden van een breed scala aan onvergetelijke smaken, van traditioneel brood en delicate gebakjes tot innovatieve ijscreaties met unieke parfums. Didier Timmers’ passie voor zijn vak en zijn toewijding aan versheid en kwaliteit maken zijn winkel tot een must-visit voor liefhebbers van fijne zoetigheden en brood. Zijn belofte van 100% ambachtelijke producten, vrij van kunstmatige toevoegingen, positioneert hem als een vooraanstaande keuze voor culinaire liefhebbers op zoek naar authenticiteit en smaak.

Rating: 4.4/ 5 — 272 Reviews
Address: Rue François-Lefèbvre 44, 4000 Liège, Belgium

Boulangerie patisserie Gerard – Liège

Boulangerie patisserie Gerard - Liège

Gelegen in het hart van Luik, heeft Boulangerie Gérard zich sinds 1945 ontwikkeld tot een gerenommeerde bakkerij, bekend om zijn ambachtelijke tradities en familie-erfenis. Overgenomen in 1953 door de familie Defourny en later voortgezet door Jean-François Gérard en zijn nakomelingen, belichaamt de bakkerij de kunst van het bakken met een breed scala aan producten, van traditioneel op steen gebakken broden tot seizoensgebonden fruitgebak en de beroemde Luikse wafels. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de ingrediënten, met een voorkeur voor vers seizoensfruit en huisgemaakte zuurdesem. Boulangerie Gérard onderscheidt zich door zijn ambachtelijke benadering en het behoud van lokale lekkernijen, waardoor het een favoriete bestemming is voor fijnproevers die op zoek zijn naar authentieke en smaakvolle bakcreaties.

Rating: 4.5/ 5 — 266 Reviews
Address: Rue Sainte-Walburge 15, 4000 Liège, Belgium

Pâtisserie Eggenols

Pâtisserie Eggenols

Eggenols staat sinds 1930 bekend als een meesterlijke ambachtelijke patissier, diep geworteld in de rijke tradities van de zoete kunsten. Met een aanbod dat varieert van seizoensgebonden lekkernijen zoals de befaamde Saint Valentin en Pâques creaties, tot tijdloze klassiekers zoals de Liège wafels, macarons, en een breed scala aan taarten en viennoiseries, onderscheidt Eggenols zich door zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. De patisserie blinkt uit in het creëren van op maat gemaakte gâteaux voor speciale gelegenheden en biedt ook een selectie van producten aan voor verzending, waardoor liefhebbers van fijne zoetigheden overal kunnen genieten van hun ambacht. Eggenols’ erfgoed en voortdurende innovatie maken het tot een unieke bestemming voor iedereen die de verfijnde smaken van authentieke Belgische patisserie wil ervaren.

Rating: 4.3/ 5 — 257 Reviews
Address: Rue des Guillemins 92, 4000 Liège, Belgium

Le Pain d’Antan

Le Pain d'Antan

Le Pain d’Antan, een ambachtelijke bakkerij gevestigd in Brussel en Wallonië, laat het traditionele bakkersvak herleven met een uitgebreide collectie van broden, knapperige lekkernijen, viennoiseries en patisserieën. Met een diepgewortelde waardering voor ambachtelijke technieken, biedt Le Pain d’Antan een unieke ervaring door de combinatie van tijdloze recepten en moderne smaken, waarmee ze zich onderscheiden van de concurrentie. Hun toewijding aan vakmanschap en kwaliteit weerspiegelt zich in elk product, waardoor liefhebbers van fijngebak gemakkelijk de dichtstbijzijnde winkel kunnen vinden door simpelweg hun stad of postcode in te voeren.

Rating: 4.4/ 5 — 223 Reviews
Address: Rue des Dominicains 6, 4000 Liège, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Luik – TOP 10 [2024]

In de recente samenstelling van de top 10 ranglijst van de beste tandartsen in Luik voor het jaar…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024