• Home
  • Brussel
  • De beste banketbakkerijen in Brussel – TOP 10 [2024]
De beste banketbakkerijen in Brussel - TOP 10 [2024]

De beste banketbakkerijen in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreide analyse uitgevoerd om de top 10 banketbakkerijen in Brussel te identificeren. Deze ranglijst is zorgvuldig samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps. Door klanten over de hele stad is er feedback gegeven, welke essentieel was voor het opstellen van deze lijst. De mate van tevredenheid en de kwaliteit van de lekkernijen zijn in overweging genomen. Het resultaat is een betrouwbare gids die de beste banketbakkerijen van Br

Galet

Galet

Sinds 1998 heeft La Maison Galet, gevestigd in België, zich toegelegd op het vernieuwen van traditionele Belgische recepten met een vleugje vreugde en creativiteit, speciaal voor de liefhebbers van verfijnde zoetigheden. Met een rijk assortiment aan zowel zoete als hartige wafels, onder de naam “Galet gourmand”, biedt dit merk een unieke twist aan de klassieke Belgische wafels, bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en geserveerd vers uit de oven. Of u nu op zoek bent naar een snelle lekkernij tijdens het winkelen of een ontspannend moment in het tea-room, La Maison Galet verwelkomt u in Brussel om de authentieke smaak van hun met passie bereide wafels te ervaren. Met een focus op kwaliteit en originaliteit onderscheidt La Maison Galet zich als een culinaire bestemming voor zowel inwoners als bezoekers van de hoofdstad.

Rating: 4.4/ 5 — 1219 Reviews
Address: Nieuwstraat 27/29, 1000 Brussel, Belgium

Aux Merveilleux de Fred

Aux Merveilleux de Fred

Rating: 4.6/ 5 — 1106 Reviews
Address: Rue du Marché aux Herbes 7, 1000 Bruxelles, Belgium

Pasticceria da Giovanni

Pasticceria da Giovanni

Bij Patisserie Giovanni wordt de kunst van het banketbakken tot in de perfectie beoefend, met een hartstochtelijke toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Geïnspireerd door generaties van familierecepten, onderscheidt het zich door een unieke blend van traditionele technieken en innovatieve smaken. Van decadente taarten en verfijnde gebakjes tot ambachtelijk brood, elk product wordt met zorg en precisie bereid, waarbij alleen de beste ingrediënten worden gebruikt. De missie van Patisserie Giovanni is niet alleen om te voldoen aan de zoetste verlangens maar ook om een onvergetelijke ervaring te bieden die klanten blijft verrassen en terug laat komen. Hiermee vestigt het zich als een bakkerij waar kwaliteit, smaak en klanttevredenheid voorop staan.

Rating: 4.2/ 5 — 594 Reviews
Address: Chau. de Louvain 303, 1030 Schaerbeek, Belgium

Aux Merveilleux de Fred

Aux Merveilleux de Fred

Aux Merveilleux de Fred, opgericht in 1982 door de gepassioneerde banketbakker Frédéric Vaucamps in Noord-Frankrijk, viert de kunst van traditionele Vlaamse patisserie. Met een nadruk op ambachtelijke vakmanschap, creëert dit merk zijn kenmerkende gebakjes, waaronder het beroemde Merveilleux – een lichte en luchtige meringue taart, oorspronkelijk in chocolade maar nu in diverse smaken en formaten beschikbaar – rechtstreeks voor de ogen van de klant in elke winkel. Aux Merveilleux de Fred onderscheidt zich door zijn toewijding aan traditionele methoden en het delen van deze unieke smaakervaring wereldwijd, waardoor klanten in steden van Toronto tot Lille dezelfde betoverende kwaliteit en heerlijkheid kunnen ervaren.

Rating:4.5/ 5 — 481 Reviews
Address: Rue Auguste Orts 23, 1000 Bruxelles, Belgium

Brian Joyeux

Brian Joyeux

Brian Joyeux onderscheidt zich als een ambachtelijke patisserie in het hart van Brussel, die sinds 2014 met passie en precisie wordt gerund door Brian en Anastasia Joyeux. Met een nadruk op seizoensgebonden, hoogwaardige ingrediënten, biedt deze patisserie een unieke ervaring door dagelijks vers bereide viennoiseries, macarons met 12 seizoensgebonden smaken, en een wekelijks wisselend assortiment van traditionele Franse gebakjes zoals éclairs, meringuetaarten en Millefeuilles. Hun toewijding aan vakmanschap is zichtbaar in de winkel, waar klanten de productie van deze delicatessen live kunnen meemaken. Brian Joyeux is niet alleen een bestemming voor fijnproevers, maar ook een warme uitnodiging aan iedereen om deel uit te maken van een zoete reis, het hele jaar door.

Rating: 4.6/ 5 — 470 Reviews
Address: Rue du Congrès 3, 1000 Bruxelles, Belgium

Chouconut

Chouconut

Sinds de oprichting in 2015 heeft Chouconut zich onderscheiden door haar toewijding aan het creëren van de meest verrukkelijke choux van België, met een focus op het verminderen van suiker om de authentieke smaken te benadrukken. Gevestigd in Saint-Gilles en Uccle, biedt dit patisseriehuis een unieke selectie van zoetigheden die zowel online besteld als via Click & Collect of door middel van een koeriersdienst binnen Brussel geleverd kunnen worden. Met een passie voor innovatie in de patisserie, onderscheidt Chouconut zich door haar streven naar perfectie en een ongeëvenaarde smaakervaring, waarbij klanten worden aangemo mutdigd om hun bestellingen gemakkelijk online te plaatsen en op te halen in de winkel voor een vaste leveringskost.

Rating: 4.6/ 5 — 394 Reviews
Address: Av. Jean Volders 46, 1060 Saint-Gilles, Belgium

Pâtisserie Nicolas Arnaud

Pâtisserie Nicolas Arnaud

Bij Pâtisserie Nicolas Arnaud in Ixelles draait alles om het verfijnen van de kunst van het banketbakken, waar traditie en innovatie hand in hand gaan. Deze patisserie onderscheidt zich door zijn meesterlijke creaties, van exquise gebakjes tot verfijnde chocolade, elk stuk een toonbeeld van vakmanschap en passie. Met een diepgewortelde toewijding aan kwaliteit en een constante drang naar vernieuwing, biedt Nicolas Arnaud een unieke culinaire ervaring die de zintuigen prikkelt. Hier wordt elke klant getrakteerd op meer dan alleen een zoete lekkernij; het is een uitnodiging om de rijke smaken en verhalen achter elk product te ontdekken. Wat deze patisserie onderscheidt, is de onwrikbare belofte om alleen de beste ingrediënten te gebruiken, waardoor elke hap een herinnering wordt die men koestert.

Rating: 4.6/ 5 — 304 Reviews
Address: Rue Américaine 93, 1050 Bruxelles, Belgium

Bakkerij – Banket De Weerdt

Bakkerij - Banket De Weerdt

Rating: 4.5/ 5 — 287 Reviews
Address: N5, 1060 Saint-Gilles, Belgium

Rose de Damas

Rose de Damas

Rose de Damas is een meester in de kunst van de Mediterrane patisserie, gevestigd in het hart van Brussel en bekend om zijn internationale allure en traditionele vakmanschap. Met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit gebruikt Rose de Damas alleen de beste ingrediënten om een superieure smaakervaring te bieden, van verrukkelijke feuilletés tot klassieke loukoums en sablés. Dit familiebedrijf onderscheidt zich door zijn erfgoed, het aanbieden van authentieke recepten die generaties lang zijn doorgegeven. Klanten kunnen hun zoete trek stillen door bezoekjes aan de fysieke winkel nabij de Grand-Place of via de handige e-shop, waarbij gratis verzending in België wordt geboden voor bestellingen boven de 30€. Rose de Damas is niet alleen een patisserie, maar ook een viering van Mediterrane smaken die het hart van Brussel verrijkt.

Rating: 4.5/ 5 — 216 Reviews
Address: Rue du Marché aux Herbes 19, 1000 Bruxelles, Belgium

Roose

Roose

Rating: 4.7/ 5 — 154 Reviews
Address: Rue du Moulin à Papier 13, 1160 Bruxelles, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Brussel – TOP 10 [2024]

In de bruisende hoofdstad van België, Brussel, is een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste tandartsen voor het…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024