De beste sportscholen in Sint-Niklaas - TOP 10 [2024]

De beste sportscholen in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In de meest recente analyse van 2024 zijn de beste sportscholen in Sint-Niklaas gerangschikt op basis van hun beoordelingen op Google Maps. Deze rangschikking, die nauwkeurig is samengesteld uit de meningen van talloze gebruikers, biedt een transparant overzicht van de best gewaardeerde fitnesscentra in de regio. Door deze methodiek worden objectieve inzichten verschaft in de kwaliteit en populariteit van elke sportschool. De top 10 lijst die is voortgekomen uit deze beoordelingen, weerspiegelt de plekken waar sportl

Sinbad – Municipal pool Sint-Niklaas

Sinbad - Municipal pool Sint-Niklaas

Sinbad, gelegen in het hart van Sint-Niklaas, biedt een veelzijdige waterervaring voor alle leeftijden, met faciliteiten zoals een 25-meter wedstrijdbad, een instructiebad voor beginners en een peuterbad voor de jongsten. Daarnaast verrijkt Sinbad de gemeenschap met een sport- en yogazaal waar tal van clubs en sportkampen gehuisvest zijn, waardoor het meer is dan alleen een zwembad. Het staat bekend om zijn gastvrije sfeer en wordt een centrale ontmoetingsplaats voor zwemplezier en sportieve activiteiten, waardoor het zich onderscheidt in de regio. Sinbad is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een dag vol waterpret en beweging.

Rating: 3.9/ 5 — 542 Reviews
Address: Parklaan 117, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Sports center De Witte Molen

Sports center De Witte Molen

Gelegen in het hart van Sint-Niklaas, biedt Sportcentrum De Witte Molen een uitgebreide sportervaring voor zowel de recreatieve als de competitieve sporter. Met ruime openingstijden die bijna elke dag van de vroege ochtend tot laat in de avond lopen, streeft dit centrum ernaar om sporttoegankelijkheid te maximaliseren en een levendig punt in de gemeenschap te zijn. Het centrum sluit op enkele belangrijke feestdagen, wat getuigt van hun respect voor lokale tradities en gemeenschapswaarden. Met faciliteiten die geschikt zijn voor een breed scala aan sportactiviteiten, onderscheidt De Witte Molen zich door zijn commitment aan welzijn en de promotie van actieve levensstijlen onder zijn bezoekers.

Rating: 4.0/ 5 — 380 Reviews
Address: Azalealaan 29, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

TachtigTwintig Belsele

TachtigTwintig Belsele

Tachtigtwintig onderscheidt zich als de nummer 1 specialist in veilige en korte spiertrainingen, waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat. Met locaties in Bornem, Sint-Job-in-’t-Goor, Belsele en ‘s-Gravenwezel, biedt het bedrijf een toegankelijke manier voor individuen om fitter, strakker en sterker te worden. De toewijding aan privacy en klantgerichtheid wordt weerspiegeld in hun dienstverlening, waardoor ze een vertrouwde naam zijn in de fitnessbranche.

Rating: 4.9/ 5 — 198 Reviews
Address: Belseledorp 1, 9111 Sint-Niklaas, Belgium

Sportcentrum De Mispelaer

Sportcentrum De Mispelaer

Sportcentrum De Mispelaer, gelegen in het hart van Nieuwkerken, vormt een dynamische ontmoetingsplek voor sportliefhebbers. Dit centrum onderscheidt zich door zijn ruime openingstijden, van maandag tot zondag, en past deze flexibel aan tijdens competities om tegemoet te komen aan de behoeften van zowel individuele bezoekers als teams. Klanten worden aangemoedigd om contact op te nemen voor reserveringen via e-mail of telefoon, wat het gemak en de toegankelijkheid van de faciliteiten benadrukt. Met zijn focus op gemeenschapsbetrokkenheid en het faciliteren van sportieve activiteiten, biedt Sportcentrum De Mispelaer een unieke en inclusieve omgeving voor iedereen die gezondheid en welzijn hoog in het vaandel draagt.

Rating:4.2/ 5 — 187 Reviews
Address: Gyselstraat 41, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Basic-Fit Sint-Niklaas August de Boeckstraat 24/7

Basic-Fit Sint-Niklaas August de Boeckstraat 24/7

Basic-Fit, gelegen aan de August de Boeckstraat in Sint-Niklaas, biedt een uitgebreide fitnesservaring die toegankelijk is 24/7. Met een keuze uit verschillende abonnementen, waaronder exclusieve opties zoals live groepslessen en YANGA Sports Water, streeft het ernaar om fitness op maat te bieden voor elk individu. Leden kunnen profiteren van meer dan 1000 trainingssessies via de Basic-Fit app, en de mogelijkheid om in meer dan 220 clubs in België te trainen, uitbreidend naar heel Europa met het Premium abonnement. Het onderscheidt zich door zijn inclusieve benadering, gericht op het bieden van een persoonlijke touch met opties voor online coaching en persoonlijke training introductiesessies, waarmee het zich richt op het behalen van persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen in een ondersteunende gemeenschap.

Rating: 3.9/ 5 — 154 Reviews
Address: August de Boeckstraat 7F, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Basic-Fit

Basic-Fit

Bij Basic-Fit Sint-Niklaas Prins Boudewijnlaan, gelegen aan de Prins Boudewijnlaan 97, 9100, kunnen zowel mannen als vrouwen hun sportieve ambities waarmaken in een veilige en stimulerende omgeving. Deze 24/7 geopende fitnessclub biedt een breed scala aan fitnessapparatuur en groepslessen, inclusief een speciale zone uitsluitend voor vrouwen. Met flexibele abonnementsopties, waaronder toegang tot meer dan 220 clubs in België en zelfs heel Europa, onderscheidt Basic-Fit zich door zijn inclusieve benadering en faciliteiten zoals virtuele lessen, persoonlijke training introductiesessies, en de unieke YANGA Sports Water optie. Basic-Fit streeft ernaar iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring, te ondersteunen in het bereiken van hun persoonlijke fitnessdoelen met behulp van moderne technologieën en professionele begeleiding.

Rating: 4.0/ 5 — 112 Reviews
Address: Prins Boudewijnlaan 97, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Sportcentrum Ter Beke

Sportcentrum Ter Beke

Rating: 4.1/ 5 — 112 Reviews
Address: Vleeshouwersstraat 4, 9112 Sint-Niklaas, Belgium

NRG Fitness

NRG Fitness

NRG Fitness, de toonaangevende familie fitnessclub, maakt het mogelijk om op een betaalbare en plezierige manier fitter te worden, met toegang tot meer dan 43 ultramoderne clubs. Met een breed scala aan fitness- en groepslessen, persoonlijk beweegadvies en lidmaatschapsopties die variëren van toegang tot sauna’s tot premium services zoals handdoekservice en gratis proteinshakes, zet NRG Fitness zich in voor een professionele begeleiding en opvolging voor elk lid. Wat NRG Fitness onderscheidt, is de nadruk op een aangename en familiale sfeer, waarbij zowel de nieuwste apparatuur als deskundige coaching worden aangeboden om iedereen, ongeacht fitnessniveau, te ondersteunen bij het bereiken van hun persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen.

Rating: 4.1/ 5 — 103 Reviews
Address: Entrepotstraat 16, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

sports Meesterstraat

sports Meesterstraat

Rating: 3.9/ 5 — 102 Reviews
Address: Meesterstraat 112c, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Turnkring Kracht en Geduld

Turnkring Kracht en Geduld

Met een rijke historie die zich uitstrekt over meer dan een eeuw, onderscheidt Kracht en Geduld zich als een toonaangevende gemeenschap in Sint-Niklaas, gewijd aan het verenigen van mensen door middel van fysieke activiteit en sociale evenementen. Dit dynamische centrum, gelegen aan de Klein-Hulststraat 124, biedt een breed scala aan activiteiten en diensten aan, gericht op het bevorderen van zowel fysieke als mentale welzijn onder haar leden. Met een hartelijke uitnodiging om deel te nemen aan hun vieringen en een kans om zich aan te sluiten bij hun gepassioneerde team, moedigt Kracht en Geduld aan tot gemeenschapsgevoel en persoonlijke groei. Hun kenmerkende aanbod, inclusief speciale evenementen zoals de ‘Springtime 2023 Viering’ en de viering van hun 125-jarig bestaan, benadrukt hun commitment aan traditie en innovatie, waarbij leden worden aangemoedigd zich in te schrijven en deel uit te maken van hun unieke gemeenschap.

Rating: 4.4/ 5 — 90 Reviews
Address: Klein-Hulststraat 124, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024