• Home
  • Sint
  • De beste restaurants in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]
De beste restaurants in Sint-Niklaas - TOP 10 [2024]

De beste restaurants in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In deze ranglijst worden de top 10 beste restaurants in Sint-Niklaas voor het jaar 2024 gepresenteerd, waarbij de selectie is gebaseerd op de beoordelingen van gebruikers op Google Maps. Door zorgvuldige analyse van klantbeoordelingen, is een lijst samengesteld die de culinaire hoogtepunten van de stad in kaart brengt. De restaurants zijn gerangschikt op basis van hun populariteit en kwaliteit, zoals weerspiegeld in de feedback van bezoekers. Deze verzameling biedt een veelzijdig overzicht van de gastronomische scène in Sint-N

Foubert – ice cream & pancakes

Foubert - ice cream & pancakes

Foubert – Ice Cream & Pancakes is een dynamisch merk dat gespecialiseerd is in het creëren van onvergetelijke smaakervaringen met hun ambachtelijk bereide ijs en huisgemaakte pannenkoeken. Gelegen in het hart van Sint-Niklaas, staat Foubert bekend om zijn combinatie van gezelligheid en topkwaliteit, waar traditie hand in hand gaat met innovatie. Uniek in hun aanbod zijn de iconische ijskarren die de vreugde van Foubert’s ijs direct naar klanten brengen, ideaal voor evenementen en feesten. Daarnaast biedt hun webshop gemakkelijke toegang tot een breed assortiment van hun producten, waaronder verleidelijke ijstaarten. Foubert onderscheidt zich door voortdurende vernieuwing, het streven naar uitmuntendheid, en een diepe verbondenheid met de gemeenschap, waardoor elke hap niet alleen een traktatie is, maar een deel van een groter verhaal.

Rating: 4.2/ 5 — 2571 Reviews
Address: Stationsstraat 127, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Keizerskroon Wereldkeuken

Keizerskroon Wereldkeuken

Rating: 4.2/ 5 — 1401 Reviews
Address: Mercatorstraat 50, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

’t Zonneken

't Zonneken

Sinds 2002 biedt ’t Zonneken, gelegen in het hart van Sint-Niklaas, een unieke culinaire ervaring waar genieten vooropstaat. Wat ooit begon als een gezellige bruine kroeg, heeft zich getransformeerd tot een warme brasserie met een levendig, groen terras. Gasten kunnen hier terecht voor zowel lunch, een aperitief met hapjes, als een uitgebreid diner, met shifts in de avond om iedereen te accommoderen. ’t Zonneken onderscheidt zich door een sterke voorkeur voor verse, lokale en seizoensgebonden ingrediënten, altijd aangeboden tegen een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Deze benadering, gecombineerd met hun gastvrije service en sfeervolle setting, maakt van ’t Zonneken een must-visit bestemming voor culinaire liefhebbers.

Rating: 4.4/ 5 — 1202 Reviews
Address: Zonneken 2, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Walburg Castle

Walburg Castle

Gelegen in het hart van Sint-Niklaas, België, biedt Kasteel Walburg een unieke culinaire ervaring binnen de historische muren van een waterburcht. Met een nadruk op seizoensgebonden gastronomie en een keur aan delicatessen, waaronder Kretenzische olijfolie en ambachtelijke honing, onderscheidt dit etablissement zich door zijn integratie van lokale bezienswaardigheden in het interieur en zijn gevarieerde menu’s die vlees, vis en vegetarische opties omvatten. Gasten worden uitgenodigd om te genieten van de prachtige uitzichten op het omringende park en de rijke flora en fauna, terwijl ze zich laten verwennen met gastronomische creaties. Kasteel Walburg staat niet alleen bekend om zijn voortreffelijke keuken, maar ook om de sfeervolle setting die elk bezoek onvergetelijk maakt.

Rating:4.1/ 5 — 828 Reviews
Address: Walburgstraat 35, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

De Brokkelinck

De Brokkelinck

In het hart van Sint Niklaas, biedt Taverne De Brokkelinck een ongeëvenaarde eetervaring met zijn unieke combinatie van een gezellige sfeer en een adembenemend uitzicht op het meer van recreatieoord “De Ster”. Gasten worden uitgenodigd om te kiezen uit een divers aanbod van dagschotels, weekendmenu’s en chef-suggesties, allemaal geserveerd in een warm kader met een veranda en buitenterras. Het onderscheidt zich door de flexibiliteit in het aanbod tussen de Restaurant- en Brasseriekaart, waardoor elke maaltijd perfect aansluit bij de wensen van de gast. Met ruime openingstijden en een toewijding aan gezellig tafelen, staat De Brokkelinck garant voor een culinaire ervaring die gasten blijft verrassen en verleiden.

Rating: 4.0/ 5 — 822 Reviews
Address: Brokkelingenstraat 12, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

The Black Sheep

The Black Sheep

Rating: 3.9/ 5 — 795 Reviews
Address: Kapelstraat 100, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Brasserie Entrée

Brasserie Entrée

Rating: 4.2/ 5 — 704 Reviews
Address: Kapelstraat 100, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

La Luna Rossa

La Luna Rossa

Rating: 4.5/ 5 — 677 Reviews
Address: Nieuwstraat 7, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

centerken – food & drinks

centerken - food & drinks

‘T Centerken, gevestigd in Sint-Niklaas, biedt sinds 1984 een hartelijke sfeer waar gasten kunnen genieten van een uitgebreide selectie aan food & drinks. Met een recente verhuizing, nu naast Foubert – ice cream & pancakes, blijft het dé plek voor vers bereide broodjes, ontbijt, lunch, en gezellige avonden met hapjes en drankjes op vrijdag- en zaterdagavond. Het etablissement, dat binnen ruimte biedt aan 60 gasten en buiten aan nog eens 50, breidt zijn gastvrije ambiance uit met een ijssalon en een binnenterras voor extra zitgelegenheid tijdens drukke momenten. Binnenkort opent ’t Centerken ook een feestzaal voor speciale gelegenheden, waarmee het zijn toewijding bevestigt om voor elk wat wils te bieden binnen de gemeenschap. Gasten worden uitgenodigd om de nieuwe locatie en vernieuwde menukaart te ontdekken, met de belofte van dezelfde toegewijde service en kwaliteit die al decennia lang wordt gewaardeerd.

Rating: 3.9/ 5 — 641 Reviews
Address: Stationsstraat 125, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Pizzeria Giardino

Pizzeria Giardino

Pizzeria Giardino, gelegen in het hart van Sint-Niklaas, staat bekend om zijn authentieke Italiaanse keuken, met een focus op heerlijke pizza’s en pasta’s. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en traditionele recepten biedt Giardino een unieke eetervaring die de essentie van Italië naar België brengt. De passie voor kwaliteit en gastvrijheid onderscheidt deze pizzeria van zijn concurrenten, waardoor het een favoriete bestemming wordt voor zowel lokale inwoners als bezoekers die op zoek zijn naar een smaak van Italië.

Rating: 4.3/ 5 — 621 Reviews
Address: Kokkelbeekstraat 89, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste sushi-ervaringen in Leuven. Hierbij…

ByBydeflect.befeb 16, 2024