De beste kappers in Sint-Niklaas - TOP 10 [2024]

De beste kappers in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In de stad Sint-Niklaas is een uitgebreide beoordeling uitgevoerd om de beste kapperszaken te identificeren. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, is een top 10 ranglijst samengesteld. Deze lijst presenteert de kapperszaken die niet alleen de hoogste waarderingen hebben ontvangen, maar ook het meest besproken zijn door de gebruikers van het platform. Door klanten verleende feedback en ervaringen spelen een cruciale rol in de totstandkoming van deze ranglijst. Het doel is om potentiële klanten een betrouwb

De Kwaffeur

De Kwaffeur

Bij De Kwaffeur Kapsalon in Sint-Niklaas worden klanten verwelkomd als eregasten op een feest, waar het ervaren team zich inzet om elke wens te vervullen en zo een unieke salonervaring te creëren. Met hun 35-jarig bestaan in 2023, biedt deze salon niet alleen vakmanschap en persoonlijke aandacht, maar ook aantrekkelijke kortingen op maandag, waarmee ze zich onderscheiden in de lokale markt. De Kwaffeur staat garant voor een exclusieve behandeling waarbij elke klant zich speciaal voelt, benadrukt door hun voorkeur voor afspraken om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen.

Rating: 4.3/ 5 — 296 Reviews
Address: Waasland Shopping, Kapelstraat 100/shop 39, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

H & L Coiffure

H & L Coiffure

H&L Coiffure nodigt u uit in een wereld van schoonheid en excellentie, waar elk kapsel zorgvuldig wordt gecreëerd om uw unieke persoonlijkheid en wensen te weerspiegelen. In onze moderne en dynamische salons werken uitsluitend deskundige stylisten die voortdurend worden getraind door top professionals in de kappersbranche. Wij zijn toegewijd aan het creëren van uw perfecte look, met aandacht voor uw tijd en budget, door flexibele openingstijden zonder afspraak en diensten die aangepast kunnen worden aan uw financiële mogelijkheden. Onze salons voldoen aan de hoogste normen van netheid en hygiëne, wat zorgt voor een zorgeloze ervaring. Bij H&L Coiffure vinden we de harmonie tussen uw uiterlijke verschijning en innerlijke persoonlijkheid, en transformeren we dit in uw ideale kapsel.

Rating: 3.9/ 5 — 195 Reviews
Address: Kapelstraat 100, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

kapsalon faruk

kapsalon faruk

Rating: 4.6/ 5 — 144 Reviews
Address: Stationsstraat 5, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

De Cliént Sint-Niklaas

De Cliént Sint-Niklaas

Als trendsetter in haarmode biedt De Cliént een uitgebreide ervaring in haarverzorging en styling, variërend van eenvoudige knipbeurten tot complete makeovers. In de premium salons, strategisch gelegen in diverse buurtlocaties, staan haarstylisten met diepgaande kennis en ervaring klaar om elke klant te inspireren en te transformeren. Met een sterke nadruk op kwaliteit en klanttevredenheid, onderscheidt De Cliént zich door zijn persoonlijke benadering en deskundigheid, waardoor het een favoriete keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een uitzonderlijke haarstyling ervaring.

Rating:4.7/ 5 — 120 Reviews
Address: Stationsstraat 51, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Barbershop Mister Ali

Barbershop Mister Ali

Barbershop Mister Ali onderscheidt zich door zijn toewijding aan traditionele verzorgingsrituelen, gecombineerd met moderne stijl en precisie. Klanten worden getrakteerd op een breed scala aan diensten, van volledige haar- en gezichtsbehandelingen tot gespecialiseerde baardverzorging en wenkbrauwstyling, allemaal uitgevoerd met aandacht voor detail en gebruikmakend van hoogwaardige producten. Met flexibele opties voor zowel volwassenen als kinderen, inclusief studentenkortingen, biedt deze barbershop een unieke ervaring waar traditie en cultuur samenkomen om elke klant te verwennen en te verzorgen. Open van maandag tot zaterdag, Mister Ali staat klaar om je te verwelkomen met vakmanschap dat elke snit en scheerbeurt verheft tot een kunstvorm.

Rating: 4.6/ 5 — 100 Reviews
Address: Ankerstraat 148, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Kapsalon kruibeke

Kapsalon kruibeke

Rating: 4.4/ 5 — 86 Reviews
Address: Kerkstraat 73, 9170 Sint-Gillis-Waas, Belgium

The Ruyte Hairdressers

The Ruyte Hairdressers

De Ruyte Kappers, gevestigd in het hart van Sint Niklaas, biedt al meer dan 76 jaar een unieke combinatie van vakmanschap, ontspanning en een persoonlijke benadering in de kappersbranche. Als familiebedrijf putten zij uit generaties aan kennis en passie voor het kappersvak, en streven zij ernaar elk bezoek om te vormen tot een persoonlijk verwenmoment. Ze onderscheiden zich door hun focus op natuurlijke producten, samenwerking met gelijkgestemde partners en een aanbod dat verder gaat dan alleen knippen – van haarmassages en natuurlijke kleuringen tot het genieten van ambachtelijke drankjes. Bij De Ruyte Kappers staat de klant centraal, met diensten die zijn afgestemd op de individuele wensen en behoeften, wat resulteert in een perfecte look en een ontspannende ervaring in een moderne, gastvrije omgeving.

Rating: 4.6/ 5 — 86 Reviews
Address: Zamanstraat 1, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Capelli Hair & Beauty

Capelli Hair & Beauty

Rating: 4.7/ 5 — 77 Reviews
Address: Pater Segersstraat 14, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Mathieu Nayis Barbershop (Sint-Niklaas)

Mathieu Nayis Barbershop (Sint-Niklaas)

Mathieu Nayis heeft zich sinds de opening van zijn eerste salon in Anderlecht in 2015 snel ontwikkeld tot de favoriete kapper van beroemdheden, inclusief vele geliefde Belgische sporters en voetballers. Met een ongeëvenaard professioneel team en een sterke ondernemersgeest, biedt Nayis een VIP-service die zijn klanten niet alleen vertrouwen geeft, maar hen ook laat stralen. Zijn vakmanschap en toewijding zijn terug te vinden in elk van de vijf salons verspreid over België, waardoor hij zich onderscheidt in het kappersvak. De salons, bekend om hun exclusiviteit en kwaliteit, zijn een toevluchtsoord voor wie op zoek is naar een superieure kapperservaring.

Rating: 4.3/ 5 — 75 Reviews
Address: Stationsstraat 15, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Lenart Coiffures

Lenart Coiffures

Lenart Coiffures is een familiebedrijf dat sinds 1969 de kunst van het kappersvak beoefent, waarbij de passie voor haar en stijl van generatie op generatie wordt doorgegeven. In hun salon in Sint-Niklaas combineren ze traditionele expertise met de nieuwste trends en een persoonlijke touch, om zo voor elke klant het perfecte kapsel te creëren. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid, onderscheidt het team zich door gebruik te maken van milieuvriendelijke producten en een ongedwongen, familiale sfeer te bieden. Lenart Coiffures staat garant voor een unieke salonervaring waarbij de klant en hun persoonlijke stijl centraal staan.

Rating: 4.8/ 5 — 73 Reviews
Address: Plezantstraat 152, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024