De beste kappers in Seraing - TOP 10 [2024]

De beste kappers in Seraing – TOP 10 [2024]

In de stad Seraing zijn de beste kappers samengesteld in een top 10 ranglijst voor het jaar 2024. Deze lijst is zorgvuldig opgesteld aan de hand van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps. Door een breed scala aan feedback van klanten te analyseren, is er een representatief overzicht gecreëerd. De kapperszaken zijn gerangschikt op basis van hun populariteit, klanttevredenheid en de kwaliteit van hun dienstverlening. Met deze ranglijst wordt het voor inwoners van Seraing en omstreken eenvoudiger

Nathalie Créations

Nathalie Créations

Rating: 4.9/ 5 — 234 Reviews
Address: Rue de Plainevaux 203, 4100 Seraing, Belgium

Coiffure Elegance Seraing

Coiffure Elegance Seraing

Rating: 4.4/ 5 — 223 Reviews
Address: Rue de la Banque 8, 4100 Seraing, Belgium

Il salone

Il salone

Gelegen in het hart van Seraing, belichaamt Il Salone een passie voor vakmanschap en uitmuntendheid in haarverzorging. Dit salon, dat zich onderscheidt door een warme sfeer en een professioneel, vriendelijk team, biedt een breed scala aan diensten; van traditionele knipbeurten en kleuringen tot gespecialiseerde behandelingen zoals mèches en balayage. Met een nadruk op persoonlijke aandacht en advies op maat, streeft Il Salone ernaar om elke klant te voorzien van een look die zijn of haar verwachtingen overtreft. Door de combinatie van vakbekwaamheid, innovatieve technieken en een klantgerichte benadering, heeft Il Salone zich gevestigd als een vooraanstaande keuze voor zowel mannen als vrouwen die waarde hechten aan kwaliteit en een plezierige salonervaring.

Rating: 4.7/ 5 — 163 Reviews
Address: Rue Cockerill 108, 4100 Seraing, Belgium

Ric Barbershop

Ric Barbershop

Rating:4.8/ 5 — 162 Reviews
Address: Rue de Colard Trouillet 9, 4100 Seraing, Belgium

Coiffure Vincent

Coiffure Vincent

Met meer dan 40 jaar ervaring staat Coiffure Vincent bekend als een toonaangevende kapsalon in het hart van Seraing, Liège. Opgericht door Vincent en zijn echtgenote Tina, is deze salon niet alleen een familiebedrijf dat warmte en gezelligheid uitstraalt, maar ook een broeinest van creativiteit en professionaliteit. Hun diensten variëren van visagie tot kleuring, waarbij elk kapsel met precisie en passie wordt vormgegeven. Onderscheidend door een persoonlijke benadering in een elegante omgeving, blijft het team van Coiffure Vincent innoveren met de nieuwste trends en technieken, waardoor elke klant zich verzekerd voelt van een top-notch behandeling.

Rating: 4.4/ 5 — 161 Reviews
Address: Rue de Plainevaux 51, 4100 Seraing, Belgium

Star Hair Style

Star Hair Style

Bij Star Hairstyle in Luik transformeren we jouw look met onze meesterlijke kapseldiensten, waarbij de focus ligt op innovatieve kleurtechnieken, baanbrekende keratine behandelingen en een breed scala aan snitstijlen voor zowel mannen als vrouwen. Onze salon onderscheidt zich door het gebruik van 100% organische producten en een zero-formaldehyde aanpak, wat resulteert in gezond, glanzend haar. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een radicale make-over, ons deskundige team staat klaar om je droomkapsel te realiseren. Onze commitment aan kwaliteit en klanttevredenheid maakt ons de go-to salon in het hart van Luik, waar wij van maandag tot zaterdag met open armen klaarstaan om jouw schoonheid te accentueren.

Rating: 4.6/ 5 — 134 Reviews
Address: Rue de l’Université 5, 4000 Liège, Belgium

Olivier Coiffure & Visagiste

Olivier Coiffure & Visagiste

Bij Olivier Coiffure Visagiste, gelegen in het hart van Seraing, wordt elke klant beschouwd als een uniek canvas waarop ware schoonheid wordt gecreëerd. Met een diepgewortelde passie voor haarstyling en visagie, is deze salon toegewijd aan het bieden van persoonlijke aandacht en op maat gemaakte schoonheidsoplossingen. Wat Olivier onderscheidt, is de nadruk op het versterken van individuele kenmerken, waardoor elke klant straalt met een look die zowel tijdloos als op de persoon afgestemd is. Het team van ervaren stylisten en visagisten streeft ernaar om een omgeving te creëren waarin schoonheid en welzijn hand in hand gaan, waardoor klanten zich niet alleen mooier, maar ook zelfverzekerder voelen.

Rating: 4.6/ 5 — 124 Reviews
Address: Rue Janson 12, 4100 Seraing, Belgium

Pino (Coiffure)

Pino (Coiffure)

PINO COIFFURE, gevestigd in Seraing, onderscheidt zich als een gerenommeerde dameskapsalon met een diepe toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid. Sinds de oprichting in 1988, biedt deze onderneming een scala aan haarstylingdiensten, gericht op het creëren van de perfecte look die past bij de individuele stijl en gezichtsvorm van elke klant. Klanten prijzen PINO COIFFURE voor de snelle service, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de vriendelijke sfeer. Met een focus op kwaliteit en een persoonlijke benadering, staat PINO COIFFURE bekend om haar expertise en het bieden van advies op maat voor het behouden van een gezonde en stralende haardos.

Rating: 4.6/ 5 — 107 Reviews
Address: Pl. des Verriers 6, 4100 Seraing, Belgium

DM Coiffure

DM Coiffure

Rating: 4.7/ 5 — 99 Reviews
Address: Av. des Aisemences 2, 4100 Seraing, Belgium

Gentry

Gentry

Rating: 4.0/ 5 — 98 Reviews
Address: Rte du Condroz 16, 4100 Seraing, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024