De beste kappers in Roeselare - TOP 10 [2024]

De beste kappers in Roeselare – TOP 10 [2024]

In het licht van de diversiteit en kwaliteit die de stad Roeselare te bieden heeft op het gebied van haarverzorging, is een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste kapperszaken. Gebaseerd op het aantal beoordelingen op Google Maps, is een top 10 ranglijst samengesteld voor het jaar 2024. Deze lijst wordt gekenmerkt door zaken die niet alleen uitblinken in vakmanschap, maar ook in klanttevredenheid en service. Door consumenten zijn deze kapperszaken als de beste in Roeselare beoordeeld. De resultaten bieden

Kapsalon istanbul roeselare

Kapsalon istanbul roeselare

Rating: 4.6/ 5 — 222 Reviews
Address: Ardooisesteenweg 14, 8800 Roeselare, Belgium

MD Barbershop

MD Barbershop

Rating: 4.9/ 5 — 218 Reviews
Address: Polenplein 18A, 8800 Roeselare, Belgium

SJAMPEAU HAIRDRESSERS Roeselare

SJAMPEAU HAIRDRESSERS Roeselare

Bij Sjampeau Hairdressers in Roeselare staat de deur altijd open voor wie op zoek is naar een spontane haarverzorging, zonder de noodzaak voor een afspraak. Met een toewijding aan vakmanschap en voortdurende educatie, selecteert ons team zorgvuldig professionele haarproducten om elke klant de beste behandeling te bieden. Onze flexibele openingstijden en transparante prijsvoorstellen, samen met de mogelijkheid om met bancontact te betalen, verzekeren een zorgeloze ervaring. Ons unieke model, gericht op gemak en kwaliteit, onderscheidt ons in de branche en trekt klanten aan die op zoek zijn naar topkwaliteit zonder het gedoe van een afspraak.

Rating: 4.3/ 5 — 153 Reviews
Address: Brugsesteenweg 461, 8800 Roeselare, Belgium

9 salon Hair & Skin Roeselare

9 salon Hair & Skin Roeselare

Rating:4.6/ 5 — 142 Reviews
Address: Mandellaan 83, 8800 Roeselare, Belgium

KREATOS Roeselare

KREATOS Roeselare

Kreatos, gevestigd in Roeselare, staat bekend om zijn toegankelijke en professionele kapsalons die een breed scala aan stijlvolle haarbehandelingen bieden voor elk type klant. Met de mogelijkheid om zowel met als zonder afspraak binnen te lopen, benadrukt Kreatos zijn klantgerichte benadering door flexibiliteit en gemak te bieden. Klanten worden aangemoedigd om hun afspraken online te plannen via de website of app van het bedrijf, voor een snelle service, vooral aan het begin van de week wanneer het minder druk is. Kreatos onderscheidt zich door zijn focus op professionaliteit en klanttevredenheid, waarmee het zich positioneert als een vooraanstaande speler in de kappersbranche.

Rating: 4.1/ 5 — 100 Reviews
Address: Noordstraat 63, 8800 Roeselare, Belgium

Dué Hair by Olivier

Dué Hair by Olivier

Bij Dué Hair by Olivier in Roeselare wordt elke klant getrakteerd op een uniek verwenningsmoment. Dit trendy kapsalon, met een passie voor de nieuwste snitten, kleuringen, balayages en hairextensions, verwelkomt zowel dames, heren als kinderen. Met meer dan 20 jaar ervaring onder de riem, staat zaakvoerder Olivier Popelier, samen met zijn jonge en regelmatig bijgeschoolde team, klaar om elke haarwens te vervullen. Olivier’s expertise strekt zich ook uit tot het vak van barbier, waarmee hij de moderne man een perfect verzorgde baard biedt. Dué Hair onderscheidt zich door zijn toegewijde service, vakbekwaamheid en de laatste trends feilloos toe te passen, waardoor elk bezoek een exclusieve ervaring wordt.

Rating: 4.6/ 5 — 98 Reviews
Address: Mandellaan 119, 8800 Roeselare, Belgium

B.Qt hair & beauty

B.Qt hair & beauty

Bij kapsalon b.Qt, gevestigd in Roeselare, wordt de kunst van haar- en schoonheidsverzorging naar een hoger niveau getild. Met een uitgebreid aanbod dat varieert van traditionele kappersdiensten tot gespecialiseerde behandelingen zoals keratineherstel, biedt b.Qt een unieke ervaring voor zowel de dagelijkse klant als bruiden op hun speciale dag. Het deskundige team zet zich in om het beste in elke bezoeker naar boven te halen, ondersteund door persoonlijke aandacht en vakmanschap. Dit alles vindt plaats in een sfeervol ingerichte omgeving, waar men ook terecht kan voor workshops om zelf de kneepjes van het vak te leren. b.Qt onderscheidt zich door een holistische benadering van schoonheid, waarbij elke klant zich de beste versie van zichzelf voelt.

Rating: 4.7/ 5 — 97 Reviews
Address: Koning Albert I-laan 125, 8800 Roeselare, Belgium

hairdresser CHIC

hairdresser CHIC

Bij Kapsalon Chic, gevestigd in zowel Roeselare als Torhout, staat uw haar welzijn centraal, waar een moment van luxe en ontspanning wordt geboden. Gekenmerkt door innovatie en aandacht voor detail, biedt het salon een breed scala aan haarverzorgingsdiensten, workshops en een online winkel met exclusieve producten. Door zich te onderscheiden met persoonlijke benadering en deskundig advies, streeft Kapsalon Chic ernaar om elke klant een unieke en verfijnde ervaring te bieden. Het salon zet zich in voor uitmuntendheid, met een focus op het creëren van stijlvolle en op maat gemaakte kapsels die de individuele schoonheid van elke klant benadrukken.

Rating: 4.6/ 5 — 93 Reviews
Address: Ardooisesteenweg 116, 8800 Roeselare, Belgium

Hair-Tas-Tiek

Hair-Tas-Tiek

In het hart van Roeselare biedt Hair-tas-tiek al meer dan drie decennia een unieke combinatie van haar- en schoonheidsdiensten aan. Als familiebedrijf verwelkomt het zowel mannen, vrouwen als kinderen voor een breed scala aan behandelingen, waaronder knipbeurten, kleuringen, keratinebehandelingen, manicures, pedicures, gelaatsverzorgingen en massages. Met een focus op persoonlijke aandacht en welzijn, garanderen Marleen, Justine en Delphine een warme ontvangst met een kopje thee of koffie, een vriendelijk gesprek en een glimlach. Hair-tas-tiek onderscheidt zich door zijn jarenlange expertise, familiale sfeer en een allround schoonheidservaring die klanten keer op keer terugbrengt.

Rating: 4.9/ 5 — 92 Reviews
Address: Ardooisesteenweg 369/B, 8800 Roeselare, Belgium

Deswarte kappers

Deswarte kappers

Deswarte Kappers staat bekend om zijn unieke benadering van haarverzorging en styling, gevestigd in Torhout en Roeselare, waar het team streeft naar het creëren van de mooiste versie van elke klant. Met een passie voor vernieuwing, originaliteit en het nauwgezet volgen van de nieuwste trends, bieden ze niet alleen de perfecte snit en kleur, maar ook een ongedwongen sfeer waar humor en een persoonlijke touch centraal staan. Hun benadering, waarbij ‘een hoek af’ mag zijn, onderscheidt hen van de conventionele kapsalons en maakt elke kappersbezoek een unieke ervaring. Dit alles wordt aangevuld met een aanbod van online cadeaubonnen en de mogelijkheid om via social media de laatste haartrends te ontdekken.

Rating: 4.5/ 5 — 78 Reviews
Address: Westlaan 142, 8800 Roeselare, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024