De beste barbiers in Roeselare - TOP 10 [2024]

De beste barbiers in Roeselare – TOP 10 [2024]

In de stad Roeselare is een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste barbiers, waarbij de focus lag op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps. Voor het jaar 2024 is er een top 10 ranglijst samengesteld, die zorgvuldig is gebaseerd op de beoordelingen en ervaringen van klanten. Deze lijst biedt een overzicht van de crème de la crème onder de barbiers in de regio, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid vooropstaan. Door deze ranglijst is het voor bewoners en bezoekers

Kapsalon istanbul roeselare

Kapsalon istanbul roeselare

Rating: 4.6/ 5 — 222 Reviews
Address: Ardooisesteenweg 14, 8800 Roeselare, Belgium

MD Barbershop

MD Barbershop

Rating: 4.9/ 5 — 218 Reviews
Address: Polenplein 18A, 8800 Roeselare, Belgium

SJAMPEAU HAIRDRESSERS Roeselare

SJAMPEAU HAIRDRESSERS Roeselare

In het hart van Roeselare biedt Sjampeau Hairdressers een verfrissend en toegankelijk concept in haarverzorging: een salon dat altijd open is zonder afspraak, ideaal voor de spontane beslisser of de drukbezette individu. Met een toewijding aan kwaliteit gebruiken ze zorgvuldig geselecteerde professionele producten en blijven ze hun vaardigheden aanscherpen door regelmatige bijscholing, wat hun passie voor haar weerspiegelt. Dit salon onderscheidt zich door zijn flexibele benadering van klantenservice en transparante prijzen, waardoor verrassingen aan de kassa vermeden worden. Klanten kunnen daarnaast gemakkelijk betalen met bancontact, wat bijdraagt aan het gemak van de service.

Rating: 4.3/ 5 — 153 Reviews
Address: Brugsesteenweg 461, 8800 Roeselare, Belgium

9 salon Hair & Skin Roeselare

9 salon Hair & Skin Roeselare

Rating:4.6/ 5 — 142 Reviews
Address: Mandellaan 83, 8800 Roeselare, Belgium

Old Times Barbershop Roeselare

Old Times Barbershop Roeselare

Rating: 4.6/ 5 — 126 Reviews
Address: Ardooisesteenweg 29, 8800 Roeselare, Belgium

Mr Steve

Mr Steve

Gelegen in het hart van Roeselare, biedt Mr Steve Barbershop een unieke ervaring voor elke man die op zoek is naar meer dan alleen een knipbeurt. Sinds 2012 staat deze oldschool barbershop bekend om zijn vakmanschap, waar traditionele technieken en lokale, eerlijke verzorgingsproducten centraal staan. Klanten kunnen genieten van een uitgebreid aanbod aan diensten, van klassieke kapsels en baardverzorging tot een verfrissende hot towel shave, alle uitgevoerd met ongeëvenaarde aandacht voor detail. De barbershop onderscheidt zich niet alleen door zijn deskundige dienstverlening, maar ook door de unieke sfeer: geniet van een koud biertje of een live concertje in een authentieke, met curiosa gevulde setting. Mr Steve Barbershop belooft een moment van ontspanning, waar tijd zorgvuldig wordt besteed om je de beste versie van jezelf te laten zien.

Rating: 4.8/ 5 — 123 Reviews
Address: Kattenstraat 87, 8800 Roeselare, Belgium

Dué Hair by Olivier

Dué Hair by Olivier

Dué Hair by olivier, gevestigd in Roeselare, is een dynamisch kapsalon dat zich onderscheidt door zijn deskundigheid in de nieuwste haartrends en persoonlijke verzorging voor dames, heren en kinderen. Met meer dan 20 jaar ervaring biedt zaakvoerder Olivier Popelier samen met zijn jonge, voortdurend bijlerende team een breed scala aan diensten aan, waaronder trendy snitten, kleuringen, balayage, hairextensions, en gespecialiseerde barbierservices. Het salon belooft een heerlijk verwenmoment waar kwaliteit en de nieuwste stijlen hand in hand gaan, waarmee het zich onderscheidt in de regio.

Rating: 4.6/ 5 — 98 Reviews
Address: Mandellaan 119, 8800 Roeselare, Belgium

B.Qt hair & beauty

B.Qt hair & beauty

Bij Kapsalon b.Qt, gelegen in Roeselare, staat het onthullen van jouw unieke schoonheid centraal. Met een toegewijd team dat gespecialiseerd is in een breed scala aan haar- en schoonheidsdiensten, waaronder de nieuwste keratinebehandelingen, biedt deze salon een persoonlijke en luxe ervaring. Of je nu een frisse knipbeurt zoekt, je baard wilt laten verzorgen in hun barbiershop, of een onberispelijke look voor je bruiloft wenst, b.Qt staat klaar om je van top tot teen te verfraaien. Hun workshops en bruidsservice, gecombineerd met online boekingsmogelijkheden, onderscheiden hen in de regio als een vooruitstrevende bestemming voor alle beautybehoeften.

Rating: 4.7/ 5 — 97 Reviews
Address: Koning Albert I-laan 125, 8800 Roeselare, Belgium

All-in Barber

All-in Barber

All-in Barber onderscheidt zich in de kappersbranche door een uitgebreid aanbod van hoogwaardige knip- en scheerdiensten aan te bieden, gericht op een exclusieve klantervaring. Met een missie om elke klant te laten stralen met een op maat gemaakte look, draait het bij dit bedrijf om meer dan alleen een knipbeurt; het gaat om het creëren van stijl en zelfvertrouwen. Hun kernwaarden omvatten vakmanschap, persoonlijke aandacht en een ongeëvenaarde service, waardoor ze zich onderscheiden in een competitieve markt. Bij All-in Barber wordt elk bezoek gezien als een kans om te excelleren in klanttevredenheid en innovatie in herenverzorging.

Rating: 4.6/ 5 — 96 Reviews
Address: Westlaan 101, 8800 Roeselare, Belgium

hairdresser CHIC

hairdresser CHIC

Kapsalon Chic, gevestigd in Roeselare en Torhout, biedt een unieke welzijnservaring voor zowel u als uw haar. Met een focus op klanttevredenheid en kwaliteitsservice, onderscheidt het zich door persoonlijke aandacht en deskundig advies in een gastvrije omgeving. Naast traditionele knip- en kleurdiensten, verrijkt Kapsalon Chic de kappersbeleving met workshops, online shopping mogelijkheden en speciale kadoboxen, waardoor klanten niet alleen in de salon maar ook thuis van hun expertise kunnen genieten. Door het gebruik van cookies verzekert de salon een verbeterde surfervaring op hun website, wat hun toewijding aan klantgemak en -tevredenheid benadrukt.

Rating: 4.6/ 5 — 93 Reviews
Address: Ardooisesteenweg 116, 8800 Roeselare, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024