De beste kappers in Oostende - TOP 10 [2024]

De beste kappers in Oostende – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de beste kappers in Oostende voor het jaar 2024. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, is een zorgvuldige selectie gemaakt. De top 10 ranglijst is samengesteld door klantbeoordelingen en feedback nauwkeurig te analyseren. Aan de hand van deze criteria zijn de kapperszaken die uitblinken in kwaliteit, service en klanttevredenheid geïdentificeerd. Hiermee wordt lezers een betrouwbare gids geboden voor het vinden van de beste haarverz

Kapsalon Istanbul Oostende

Kapsalon Istanbul Oostende

Kapsalon Istanbul, gevestigd in het hart van Oostende, staat bekend om zijn vakmanschap in haarverzorging en styling, met een missie om elke klant te voorzien van een unieke en persoonlijke ervaring. Door de kernwaarden van professionaliteit, klanttevredenheid en innovatie te omarmen, biedt het salon een breed scala aan diensten, van klassieke knipbeurten tot de nieuwste trends in haarmode. Wat Kapsalon Istanbul onderscheidt van andere salons, is de toewijding om elke klant zich speciaal te laten voelen, ondersteund door een team van ervaren stylisten die streven naar perfectie.

Rating: 4.7/ 5 — 281 Reviews
Address: Torhoutsesteenweg 88/0, 8400 Oostende, Belgium

Carré Coiffure & Bros Barbier

Carré Coiffure & Bros Barbier

Bij Bros Barbier & Carré Coiffure, gelegen in het hart van Oostende, wordt de kunst van het kappersvak opnieuw gedefinieerd door een perfecte fusie van hedendaagse stijlen met tijdloze tradities. Voor heren biedt Bros Barbier een scala aan diensten – van klassieke scheerbeurten tot moderne snitten – in een ambiance waar oude tradities herleven. Vrouwen worden bij Carré Coiffure verwelkomd in een sfeer van eigenzinnige elegantie voor een breed spectrum aan haardiensten, van knippen tot kleuren. De unieke ervaring wordt compleet gemaakt met een gezellige bar, waar klanten kunnen ontspannen met een selectie van fijne wijnen en bieren, waaronder het ambassadeurschap van Chouffe bier benadrukt de unieke sfeer. Bros Barbier & Carré Coiffure staat voor een moment van luxe me-time, waarbij persoonlijke aandacht en vakmanschap centraal staan.

Rating: 4.7/ 5 — 221 Reviews
Address: Gistelsesteenweg 62, 8400 Oostende, Belgium

KREATOS Oostende

KREATOS Oostende

Gelegen in het hart van Oostende, biedt Kreatos salon een breed scala aan professionele haarverzorgingsdiensten, van knipbeurten tot styling, toegankelijk zowel met als zonder afspraak. Met een sterke nadruk op klantgemak en flexibiliteit, onderscheidt Kreatos zich door zijn unieke aanpak waarmee klanten via een eenvoudige online tool of app hun afspraken kunnen plannen, en zo de drukte kunnen vermijden. Dit salon, onderdeel van de gerenommeerde Kreatos-keten, staat bekend om zijn deskundige kappers en kapsters die ervaring combineren met de laatste trends, waardoor elke klant verzekerd is van een persoonlijke en vakkundige behandeling.

Rating: 3.9/ 5 — 202 Reviews
Address: Alfons Pieterslaan 93/95 B001, 8400 Oostende, Belgium

Fresh Coupe

Fresh Coupe

Rating:5.0/ 5 — 190 Reviews
Address: Steenbakkersstraat 2, 8400 Oostende, Belgium

Ozee Coiffure – Beauty

Ozee Coiffure - Beauty

Bij Kapsalon Ozee, een gerenommeerd familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring, wordt elke klant met een glimlach ontvangen en van top tot teen in de watten gelegd. Onze specialisten staan klaar om uw coiffure, beauté en make-up behoeften te vervullen, waardoor u zich gegarandeerd vernieuwd voelt. Gevestigd in Oostende en Koksijde, onderscheidt Ozee zich door zijn persoonlijke aanpak en professionele service, waarbij klanttevredenheid centraal staat. Ontdek uw nieuwe look bij Ozee en ervaar de unieke combinatie van vakmanschap en gastvrijheid die ons van de rest onderscheidt.

Rating: 4.2/ 5 — 129 Reviews
Address: Torhoutsesteenweg 1, 8400 Oostende, Belgium

Fré de Coiffeur

Fré de Coiffeur

Fré De Coiffeur, gelegen in het hart van Oostende, onderscheidt zich als dé bestemming voor heren die op zoek zijn naar een superieure knip- of trimbeurt in een ontspannen sfeer. Met meer dan twee decennia aan expertise biedt Fré een unieke salonervaring waar klanten zich direct thuis voelen, of ze nu genieten van een drankje aan de bar, ontspannen met een plaatje op de achtergrond, of deelnemen aan de gezellige Fré Soiree. Het salon zet exclusief in op hoogwaardige haar- en baardproducten van 18.21 man made en Keune Distilled for Men, verzekerd van de juiste verzorging en bescherming voor elke heer. Bij Fré De Coiffeur wordt elke klant meer dan welkom geheten, getuige van een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit en comfort.

Rating: 4.9/ 5 — 121 Reviews
Address: Zandvoordestraat 25, 8400 Oostende, Belgium

BarbershopAntalya

BarbershopAntalya

Barbershop Antalya, gevestigd in Oostende, staat bekend om zijn uitzonderlijke vaardigheden in klassieke en moderne herenkapsels en baardverzorging. Door de combinatie van traditionele technieken met hedendaagse stijlen, biedt deze barbier een unieke en persoonlijke ervaring. Hun missie is om elke klant te laten stralen met een look die perfect bij hem past, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid vooropstaan. Dit onderscheidt Barbershop Antalya van zijn concurrenten en maakt het tot een toonaangevende bestemming voor mannen die waarde hechten aan stijl en verzorging.

Rating: 4.8/ 5 — 103 Reviews
Address: Torhoutsesteenweg 94, 8400 Oostende, Belgium

Nikae salon

Nikae salon

Nikae, opgericht in 1989, staat bekend als een salon die professionaliteit en passie voor haarstyling combineert met een ‘no nonsense’-benadering. Dit salon onderscheidt zich door een diepgaand overleg met klanten om kapsels te creëren die perfect passen bij hun haartype, gezichtsvorm en persoonlijkheid, gesteund door een team dat constant op de hoogte blijft van de nieuwste technieken, kleuren en modetrends door deelname aan zowel nationale als internationale opleidingen. Als erkende Color.Me Educator binnen het Kevin.Murphy team, biedt Nikae uitzonderlijke expertise in haarkleuring, waardoor het salon een unieke positie inneemt in de industrie. Klanten worden uitgenodigd hun afspraak online te boeken en hun favoriete producten via de webshop aan te schaffen, wat het gemak en de toegankelijkheid van hun diensten verhoogt.

Rating: 4.6/ 5 — 92 Reviews
Address: Louisastraat 1, 8400 Oostende, Belgium

La Suite

La Suite

Gelegen in het hart van Oostende, biedt LA SUITE… by Philippe De Fazio een kapsalonervaring die vernieuwing en persoonlijke aandacht belichaamt. Onder de bezielende leiding van Philippe De Fazio, staat de salon bekend om zijn warme ontvangst, luisterend oor en uitzonderlijke vaardigheid in zowel knippen als kleuren. Klanten prijzen de artistieke flair en professionaliteit, waardoor LA SUITE… zich onderscheidt als een unieke parel in de regio. Met een missie om elke klant te transformeren door droomkapsels werkelijkheid te laten worden, belooft een bezoek aan deze salon niet alleen een nieuw kapsel, maar een ware verwenervaring.

Rating: 5.0/ 5 — 87 Reviews
Address: Leopold II-laan 15, 8400 Oostende, Belgium

Hair Club

Hair Club

Bij Hair Club in Oostende wordt elke klant behandeld met een ongeëvenaarde persoonlijke service, waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staan. Met een team van professioneel opgeleide kappers en kapsters, die gespecialiseerd zijn in het creëren van uw droomkapsel, van levendige zomerkleuren tot unieke stijlen voor speciale gelegenheden, verzekert Hair Club dat uw ervaring niet alleen voldoet aan, maar ook uw verwachtingen overtreft. Enkel de beste producten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat elke snit perfect is en uw haar gezond blijft. De warme ontvangst en de toewijding om samen met u de perfecte snit te vinden, maken van uw bezoek een ware belevenis, waardoor Hair Club zich onderscheidt als een topbestemming voor haarverzorging in Oostende.

Rating: 4.7/ 5 — 80 Reviews
Address: Elisabethlaan 353, 8400 Oostende, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024