De beste barbiers in Oostende - TOP 10 [2024]

De beste barbiers in Oostende – TOP 10 [2024]

In de samenstelling van de top 10 ranglijst van de beste barbiers in Oostende voor het jaar 2024 is zorgvuldig gebruik gemaakt van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps. Door klanten uitgebrachte beoordelingen en ervaringen zijn als leidraad genomen. Deze ranglijst, die gericht is op kwaliteit en klanttevredenheid, biedt een doorslaggevend overzicht van de uitmuntende barbiers in de regio. De keuzes van de consumenten zijn in deze lijst passief weerspiegeld, waardoor een

Kapsalon Istanbul Oostende

Kapsalon Istanbul Oostende

Kapsalon Istanbul in Oostende staat bekend om zijn deskundige haarstyling en authentieke kapperservaring, die klanten een unieke mix van traditionele en moderne kapsels biedt. Met een focus op persoonlijke aandacht en klanttevredenheid, onderscheidt dit salon zich door zijn toewijding aan vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige producten. De missie is om elke klant zich speciaal te laten voelen, ondersteund door een team van gepassioneerde professionals die streven naar innovatie en excellence in elke knipbeurt. Kapsalon Istanbul is niet zomaar een kapperszaak; het is een bestemming waar traditie en trend naadloos samenkomen, waardoor het zich onderscheidt van de concurrentie en een loyale klantenkring opbouwt in Oostende en daarbuiten.

Rating: 4.7/ 5 — 281 Reviews
Address: Torhoutsesteenweg 88/0, 8400 Oostende, Belgium

Carré Coiffure & Bros Barbier

Carré Coiffure & Bros Barbier

Bij Bros Barbier & Carré Coiffure wordt elke klant getrakteerd op een exclusieve stylingervaring, waar traditionele barbierskunst en moderne haartrends samenkomen. Heren kunnen zich onderdompelen in een scala aan verzorgingen, van tijdloze kapsels tot perfect gemodelleerde baarden, terwijl dames genieten van trendy coupes, professionele kleuringen en verzorgende behandelingen. Onze salon onderscheidt zich door het aanbieden van een unieke mix van expertise en persoonlijke aandacht, gecomplementeerd met een gezellige bar waar klanten kunnen ontspannen met een selectie van fijne wijnen en ambachtelijke bieren. Als ambassadeurs van het Chouffe bier, nodigen we je uit om te proeven van deze bijzondere ervaring in het hart van Oostende.

Rating: 4.7/ 5 — 221 Reviews
Address: Gistelsesteenweg 62, 8400 Oostende, Belgium

Fresh Coupe

Fresh Coupe

Rating: 5.0/ 5 — 190 Reviews
Address: Steenbakkersstraat 2, 8400 Oostende, Belgium

Gentleman Kapsalon

Gentleman Kapsalon

Rating:4.8/ 5 — 142 Reviews
Address: Torhoutsesteenweg 200, 8400 Oostende, Belgium

Fré de Coiffeur

Fré de Coiffeur

Fré De Coiffeur, gevestigd in Oostende, onderscheidt zich als de toonaangevende bestemming voor heren die op zoek zijn naar een uitzonderlijke kappers- en barbierservaring. Met meer dan twee decennia aan ervaring biedt dit salon een warme, huiselijke sfeer waar klanten kunnen ontspannen met een drankje, muziek, en meer terwijl ze genieten van topkwaliteit haar- en baardverzorging. De maandelijkse Fré Soiree benadrukt de gemeenschapszin met lokale proeverijen in een gezellige setting. Exclusief werkend met hoogwaardige producten van 18.21 man made en Keune Distilled for Men, garandeert Fré De Coiffeur dat elke klant de salon verlaat met een gevoel van vernieuwing en stijl.

Rating: 4.9/ 5 — 121 Reviews
Address: Zandvoordestraat 25, 8400 Oostende, Belgium

BarbershopAntalya

BarbershopAntalya

Barbershop Antalya in Oostende staat bekend als een toonaangevende bestemming voor herenkapsels en -verzorging, waar traditionele technieken en moderne stijlen samenkomen. Met een missie om elke klant te voorzien van een op maat gemaakte ervaring, hecht het team grote waarde aan persoonlijke aandacht en vakmanschap. Hun aanbod varieert van klassieke scheerbeurten tot de nieuwste haartrends, allemaal uitgevoerd in een gastvrije en stijlvolle omgeving. Wat Barbershop Antalya onderscheidt, is de unieke combinatie van authenticiteit, kwaliteit en een warme, gemeenschapsgerichte benadering, waardoor ze een favoriet zijn onder klanten die op zoek zijn naar een premium barbierservaring.

Rating: 4.8/ 5 — 103 Reviews
Address: Torhoutsesteenweg 94, 8400 Oostende, Belgium

Barber Shop Godfather

Barber Shop Godfather

Rating: 4.6/ 5 — 83 Reviews
Address: Torhoutsesteenweg 372, 8400 Oostende, Belgium

Hair Club

Hair Club

Bij Hair Club in Oostende staat kwaliteit en persoonlijke service voorop. Onze klanten worden verwelkomd in een hartelijke sfeer, waar elk bezoek transformeert in een unieke ervaring. Met een team van professioneel opgeleide kappers en kapsters, gespecialiseerd in het creëren van uw droomkapsel, van levendige zomerkleuren tot elegante coupes voor speciale gelegenheden, garanderen wij een snit die tot in de puntjes verzorgd is. We benutten enkel de beste producten, zorgvuldig geselecteerd voor hun kwaliteit en voordelen voor uw haar. Bij Hair Club is uw tevredenheid onze prioriteit, belichaamd door aandachtige zorg en een glimlach, van begin tot eind.

Rating: 4.7/ 5 — 80 Reviews
Address: Elisabethlaan 353, 8400 Oostende, Belgium

Kapsalon Siam met gameroom

Kapsalon Siam met gameroom

Rating: 4.7/ 5 — 79 Reviews
Address: Torhoutsesteenweg 271, 8400 Oostende, Belgium

Haar & Baard bredene

Haar & Baard bredene

Rating: 4.6/ 5 — 73 Reviews
Address: Duinenstraat 349, 8450 Bredene, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024