• Home
  • Amusement
  • De beste massagesalons in Mechelen – TOP 10 [2024]
De beste massagesalons in Mechelen - TOP 10 [2024]

De beste massagesalons in Mechelen – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de top 10 beste massagesalons in Mechelen voor het jaar 2024. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, is deze lijst zorgvuldig samengesteld om lezers te voorzien van betrouwbare aanbevelingen. De selectiecriteria omvatten niet alleen het aantal beoordelingen, maar ook de algehele kwaliteit en klanttevredenheid zoals weerspiegeld in deze beoordelingen. Daarmee wordt een objectieve blik geboden op de meest vooraanstaande massagesalons in

Alchemy Thai Massage

Alchemy Thai Massage

Ontsnap aan de alledaagse hectiek en vind je rust bij Alchemy Thai Massage in Mechelen, waar een serene ervaring en professionele zorg samenkomen. Ons aanbod varieert van traditionele Thaise massages tot Zweedse, deep tissue, en specifieke nek-, schouder-, en rugbehandelingen, allemaal ontworpen om stress te verminderen, pijn te verlichten en je welzijn te verhogen. Ons team van deskundige specialisten zet zich in om een op maat gemaakte ervaring te bieden die niet alleen de spieren versoepelt maar ook de geest ontspant, waardoor je een ongeëvenaarde staat van innerlijke rust bereikt. Kies voor Alchemy Thai Massage om je lichaam en geest te verjongen, ondersteund door onze toewijding aan kwaliteit en een hartelijke ontvangst.

Rating: 5.0/ 5 — 107 Reviews
Address: Nekkerspoelstraat 54, 2800 Mechelen, Belgium

Baby Float Mechelen

Baby Float Mechelen

Bij Baby Float Mechelen staat een unieke en zorgzame ervaring voor uw kleintje centraal. Gericht op het welzijn van baby’s, bieden wij gespecialiseerde hydrotherapie en babymassage aan, waardoor jonge ouders, grootouders en verzorgers de kans krijgen om een speciale band met hun baby te versterken in een liefdevolle omgeving. Onze diensten, variërend van individuele sessies tot abonnementen, zijn ontworpen om niet alleen de fysieke gezondheid van baby’s te bevorderen, maar ook om een moment van rust en ontspanning te bieden. Met de mogelijkheid om een onvergetelijk cadeau te geven via onze geschenkbonnen, onderscheidt Baby Float zich als een plek waar waardevolle herinneringen worden gecreëerd.

Rating: 4.9/ 5 — 98 Reviews
Address: Leermarkt 6A, 2800 Mechelen, Belgium

Yves Rocher Mechelen

Yves Rocher Mechelen

Rating: 4.2/ 5 — 82 Reviews
Address: Bruul 12, 2800 Mechelen, Belgium

Lanna Spa

Lanna Spa

Gelegen in het hart van Mechelen, biedt Lanna Spa een verkwikkende ontsnapping met haar deskundige massages en spa-behandelingen, allemaal uitgevoerd door de ervaren Nuntapak (Aoy) uit Thailand. Met bijna een decennium aan ervaring, variërend van traditionele Thaise tot Zweedse massages, streeft Aoy ernaar pijn te verzachten en diepe ontspanning te bieden in een serene omgeving. Lanna Spa onderscheidt zich door haar toewijding aan authentieke wellnesservaringen, waarbij nadrukkelijk wordt aangegeven dat de diensten puur gericht zijn op ontspanning en niet op erotische handelingen. Klanten kunnen gemakkelijk online reserveren en genieten van de flexibiliteit van abonnementen voor regelmatige bezoeken. Met uitstekende beoordelingen bevestigen klanten de professionaliteit, de vriendelijke sfeer en de transformatieve ervaringen bij Lanna Spa, waardoor het een topkeuze is voor iedereen die op zoek is naar een moment van rust in Mechelen.

Rating:4.9/ 5 — 71 Reviews
Address: Lange Schipstraat 45, 2800 Mechelen, Belgium

Personal. Sportpraktijk – Mechelen

Personal. Sportpraktijk - Mechelen

Personal. Sportpraktijk is een vooraanstaande multidisciplinaire sportkliniek, geworteld in Mechelen en Putte, die een unieke aanpak biedt door training, kinesitherapie, voedingsbegeleiding, en sportgeneeskunde te combineren. Met een sterke focus op persoonlijke begeleiding, wordt elk traject op maat gemaakt, ondersteund door innovatieve methodes zoals DNA-analyse om individuele behoeften nauwkeurig te identificeren. Hun nieuw geopende High Performance Gym in Mechelen versterkt hun aanbod door state-of-the-art faciliteiten aan te bieden voor een holistische benadering van welzijn en sportprestaties. Personal. onderscheidt zich door haar toewijding aan persoonlijke records en doelen, ondersteund door een multidisciplinair team van experts, wat hen een unieke speler maakt in de sector van gezondheid en fitness.

Rating: 4.9/ 5 — 59 Reviews
Address: Geerdegemdries 27H, 2800 Mechelen, Belgium

siriwanthaimassage.be

siriwanthaimassage.be

In het hart van Mechelen en Nieuwpoort wordt een unieke oase van rust aangeboden door Siriwan Thai Massage, waar men kan ontsnappen aan de dagelijkse stress en zich kan laten onderdompelen in de authentieke kunst van Thaise massage. Met behulp van professioneel opgeleide masseuses, die hun uitgebreide ervaring benutten om elke vorm van spanning moeiteloos te verlichten, biedt het centrum een onvergelijkbaar ontspannende ervaring. Siriwan Thai Massage onderscheidt zich door zijn toewijding aan authentieke ontspanningstechnieken, waardoor klanten een stukje van Oostelijke sereniteit in een Westerse setting kunnen ervaren.

Rating: 4.8/ 5 — 55 Reviews
Address: Befferstraat 23, 2800 Mechelen, Belgium

Sport en Massagepraktijk Mechelen

Sport en Massagepraktijk Mechelen

Rating: 5.0/ 5 — 26 Reviews
Address: Koning Albertstraat 47, 2800 Mechelen, Belgium

Studio Ukiyo

Studio Ukiyo

Studio Ukiyo, onder leiding van Ilse, biedt een unieke toevluchtsoord waar individuen de druk van het alledaagse leven kunnen ontvluchten en zichzelf onderdompelen in het moment. Geïnspireerd door de Japanse filosofie van ‘ukiyo’ – het leven in het nu, vrij van dagelijkse zorgen – richt Studio Ukiyo zich op het versterken van lichaam en geest via gespecialiseerde therapieën zoals Shiatsu en Emotional Freedom Techniques (EFT). Deze behandelingen, ontworpen om zowel fysieke als emotionele lasten te verlichten, positioneren Studio Ukiyo als een unieke speler op het gebied van welzijn, met een diepgewortelde missie om elke cliënt te helpen een staat van diepe ontspanning en emotionele vrijheid te bereiken.

Rating: 5.0/ 5 — 25 Reviews
Address: Vekestraat 18, 2800 Mechelen, Belgium

Orchid Thai Therapy Mechelen

Orchid Thai Therapy Mechelen

Orchid Thai Therapy, voorheen bekend als Baan Thai Style 3, is een toevluchtsoord in Mechelen, België, dat zich specialiseert in het aanbieden van authentieke Thaise massages. Deze praktijk, rijk aan de traditionele Thaise medische en spirituele traditie, biedt een breed scala aan behandelingen zoals de traditionele Thaise massage, Thaise oliemassage, en specifieke massages voor hoofd, nek, rug en schouders, naast andere gespecialiseerde diensten zoals hot stone massages, zwangerschapsmassages, en kindermassages. Ons doel is om zowel lichamelijke als psychische klachten te verlichten, de bloedsomloop te stimuleren, en een algeheel gevoel van welzijn te bevorderen. Met een erkenning door UNESCO als Immaterieel Cultureel Erfgoed, staat Orchid Thai Therapy garant voor een ervaring waarbij ontspanning, oplading en vernieuwing centraal staan.

Rating: 5.0/ 5 — 24 Reviews
Address: Steenweg 20, 2800 Mechelen, Belgium

Rustpunt

Rustpunt

Rustpunt Mechelen is een oase van rust en herstel, opgericht in 2016, waar cliënten de drukte van het dagelijks leven kunnen onderbreken door middel van energetische en gespecialiseerde massages, zoals zwangerschapsmassage en Aroma Balance massage. Met een focus op persoonlijke groei en innerlijke rust, biedt de praktijk ook cursussen en workshops aan die gericht zijn op het vinden van je eigen rustpunt in een hectische wereld. Wat Rustpunt Mechelen onderscheidt, is de toewijding aan het welzijn van de klant, aangeboden door een warme, persoonlijke benadering in een gezellige setting, waardoor men zich niet alleen fysiek, maar ook mentaal verfrist voelt.

Rating: 4.6/ 5 — 23 Reviews
Address: Kleine Bareelstraat 41/A02, 2800 Mechelen, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste sportscholen in Mechelen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor gezondheid en fitness, is een uitgebreide evaluatie uitgevoerd om de…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Mechelen – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een zorgvuldige analyse uitgevoerd om de beste restaurants in Mechelen te identificeren.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Ramen in Mechelen – TOP 10 [2024]

In de schaduwen van de Sint-Romboutstoren wordt de zoektocht naar de ultieme ramen-ervaring voortdurend gevoed door liefhebbers van…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste pizzeria’s in Mechelen – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de top 10 beste pizzeria’s in Mechelen voor het jaar…

ByBydeflect.befeb 16, 2024