De beste Ramen in Mechelen - TOP 10 [2024]

De beste Ramen in Mechelen – TOP 10 [2024]

In de schaduwen van de Sint-Romboutstoren wordt de zoektocht naar de ultieme ramen-ervaring voortdurend gevoed door liefhebbers van de Japanse keuken. Voor het jaar 2024 is er een zorgvuldige selectie gemaakt van de top 10 ramenrestaurants in Mechelen, gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps. Deze lijst is samengesteld door rekening te houden met de meningen en beoordelingen van talloze bezoekers, waardoor een betrouwbaar overzicht is ontstaan van de beste plekken

Bento

Bento

Bento Sushi Mechelen, gevestigd in het hart van Mechelen stad op Desiré Boucherijstraat 16, staat bekend als de leverancier van de beste sushi in de regio. Met een focus op kwaliteit en versheid, heeft het restaurant zich onderscheiden door het aanbieden van een uitgebreide selectie aan sushi en Japanse gerechten. Na het beëindigen van hun samenwerking met Takeaway.com, blijft Bento Sushi Mechelen toegewijd aan het serveren van hun klanten, die nu direct via hun website, app of telefoon kunnen bestellen. Hun passie voor authentieke Japanse cuisine en uitzonderlijke klantenservice maakt hen een favoriet onder sushi-liefhebbers.

Rating: 4.6/ 5 — 411 Reviews
Address: Désiré Boucherystraat 16, 2800 Mechelen, Belgium

Akira Sushi

Akira Sushi

Rating: 4.2/ 5 — 393 Reviews
Address: Veemarkt 20, 2800 Mechelen, Belgium

Carglass® Mechelen: Autoruiten vervangen & herstellen

Carglass® Mechelen: Autoruiten vervangen & herstellen

Carglass® Mechelen specialiseert zich in het snel en efficiënt vervangen en herstellen van autoruiten, waarbij service aan huis, op het werk of in het servicecentrum geboden wordt. Klanten profiteren van een zorgeloze ervaring met gratis extra’s zoals koffie, wifi en leenfietsen tijdens het wachten, en vaak zonder kosten bij verzekering. Met een klanttevredenheidsscore van 9.6/10, onderscheidt Carglass® zich door zijn vriendelijke en professionele service, originele kwaliteitsruiten en een levenslange garantie op uitgevoerde werkzaamheden.

Rating: 4.5/ 5 — 259 Reviews
Address: Blokhuisstraat 47G, 2800 Mechelen, Belgium

Chopsticks Wok Away

Chopsticks Wok Away

Rating:4.4/ 5 — 256 Reviews
Address: Botermarkt 4, 2800 Mechelen, Belgium

Dim Sum

Dim Sum

Rating: 3.9/ 5 — 185 Reviews
Address: Leopoldstraat 54, 2800 Mechelen, Belgium

Oriental Asian Food & Oriental Bubble Tea

Oriental Asian Food & Oriental Bubble Tea

Oriental Asian Food vestigt zich als een culinair toevluchtsoord in Mechelen, met een indrukwekkende 320m2 winkelruimte gewijd aan de rijke verscheidenheid van Aziatische keukens. Dit unieke etablissement onderscheidt zich door zijn uitgebreide assortiment, van verse groenten, fruit en specerijen tot een breed scala aan Aziatische ingrediënten uit landen zoals Korea, Japan, Vietnam, en meer, allemaal rechtstreeks geïmporteerd uit Azië. Met wekelijkse leveringen die versheid garanderen en een Oriental Bubble Tea bar die de ervaring verrijkt, biedt Oriental Asian Food een authentieke duik in Aziatische culinaire tradities, ondersteund door een toegewijde klantenservice en het gemak van online winkelen 24/7.

Rating: 3.9/ 5 — 142 Reviews
Address: Botermarkt 9, 2800 Mechelen, Belgium

Belisol Mechelen – Ramen, Deuren & Schuiframen

Belisol Mechelen - Ramen, Deuren & Schuiframen

Bij Belisol Mechelen, geleid door de toegewijde zaakvoerders Gunther Schouppe en Nadia Michiels, staat klanttevredenheid centraal in een traject van persoonlijke begeleiding bij de keuze voor ramen, deuren en schuiframen. Met een uitgebreid en actueel aanbod in pvc, aluminium en hout, evenals een innovatieve deurensimulator, biedt Belisol niet alleen een breed scala aan opties, maar ook maatwerk en een uitzonderlijke klantenservice van ontwerp tot na de oplevering. Hun belofte van kwaliteit, vakmanschap en een zorgeloze ervaring binnen elk budget, onderscheidt hen in de markt en maakt ze een vertrouwde partner in huisrenovatie en -verbetering.

Rating: 4.4/ 5 — 134 Reviews
Address: Mechelsesteenweg 207, 2820 Bonheiden, Belgium

YOKOSO Mechelen

YOKOSO Mechelen

Yokoso Sushi & Ramen, gelegen in Gent en Mechelen, is een unieke culinaire bestemming voor liefhebbers van verse, op maat gemaakte sushi en ramen. Bij Yokoso draait alles om keuzevrijheid en versheid; klanten kunnen hun maaltijden personaliseren door zelf te bepalen welke ingrediënten er in hun sushi of ramen komen, allemaal bereid met de meest verse, lokaal verkregen producten en authentieke Japanse ingrediënten. De snelle en klantgerichte service zorgt ervoor dat elke maaltijd binnen 8 minuten klaar is voor afhaal of om ter plaatse te genieten, met een sterke nadruk op milieuvriendelijke, recycleerbare verpakkingen. Yokoso onderscheidt zich door deze unieke combinatie van personalisatie, snelheid, versheid en duurzaamheid, waardoor het een must-visit is voor elke sushi- en ramenliefhebber.

Rating: 4.0/ 5 — 133 Reviews
Address: IJzerenleen 21, 2800 Mechelen, Belgium

TAKÉ

TAKÉ

Také Mechelen onderscheidt zich als een culinaire oase in het hart van Mechelen, waar liefhebbers van Thaise en Japanse gerechten samenkomen. Met een nadruk op verse, 100% plantaardige ingrediënten, biedt het een unieke fusie van smaken die de essentie van straatvoedsel uit beide culturen vangt. Gasten worden uitgenodigd om de heerlijke gerechten te ervaren in een sfeer die zowel huiselijk als uitnodigend is, waarmee Také zich positioneert als een must-visit bestemming voor authentieke Aziatische cuisine. Open van dinsdag tot zaterdag, belooft het een onvergetelijke culinaire ervaring in Mechelen.

Rating: 4.9/ 5 — 113 Reviews
Address: Befferstraat 12, 2800 Mechelen, Belgium

Sarko Reno

Sarko Reno

Rating: 5.0/ 5 — 94 Reviews
Address: Paardenkerkhofstraat 201, 2800 Mechelen, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste sushi-ervaringen in Leuven. Hierbij…

ByBydeflect.befeb 16, 2024