De beste barbiers in Mechelen - TOP 10 [2024]

De beste barbiers in Mechelen – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt de top 10 ranglijst van de beste barbiers in Mechelen voor het jaar 2024 gepresenteerd. Deze ranglijst is samengesteld op basis van de beoordelingen die op Google Maps zijn gegeven door klanten. Aan de hand van deze beoordelingen zijn de meest gewaardeerde barbiers in Mechelen geïdentificeerd. Elk van deze barbiers is beoordeeld op hun vakmanschap, klantenservice en de algehele ervaring die zij bieden. Door deze methodologie is een betrouwbare lijst tot stand gekomen die de topbarbiers van Mechelen in

Eau Contrhair Mechelen

Eau Contrhair Mechelen

Bij Kapsalon & Barbier Eau Contrhair, gelegen in Mechelen en Dendermonde, staat de klant centraal door een unieke combinatie van vakmanschap, meer dan 10 jaar ervaring en een persoonlijke benadering. De salon onderscheidt zich met een aanbod van veganistische en biologische haarverzorgingsoplossingen, en biedt creatief advies om elke klant te voorzien van een haarstijl die perfect aansluit bij hun persoonlijkheid. Door het gemak van online reserveringen garandeert Eau Contrhair een vlotte service voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en aandacht voor detail in hun kappersbeleving.

Rating: 4.9/ 5 — 349 Reviews
Address: Steenweg 4, 2800 Mechelen, Belgium

Headlines Mechelen

Headlines Mechelen

In het hart van Mechelen biedt Headlines Barbershop een ongeëvenaarde kapperservaring, waarbij veiligheid en klanttevredenheid voorop staan. Met strikte naleving van veiligheidsmaatregelen biedt deze barbershop een breed scala aan diensten voor heren, waaronder traditioneel knippen, speciaal scheren, kleuren en keratinebehandelingen, allemaal gericht op het leveren van het mooiste resultaat. De expertise en aandacht voor detail maken Headlines onderscheidend in de regio, met flexibele openingstijden die zijn ontworpen om aan de behoeften van elke klant te voldoen. Hier, waar traditie en moderne technieken samenkomen, wordt elke klant met open armen ontvangen voor een persoonlijke en verfijnde kapperservaring.

Rating: 4.5/ 5 — 172 Reviews
Address: Hoogstraat 84, 2800 Mechelen, Belgium

KREATOS

KREATOS

Kreatos, gevestigd in Mechelen, België, staat bekend om zijn flexibele en klantgerichte kapsalon diensten, die zowel met als zonder afspraak beschikbaar zijn. Het salon biedt een breed scala aan professionele haarbehandelingen en streeft ernaar om klanten een snelle service te bieden, vooral als ze vooraf reserveren via de website of app. Kreatos onderscheidt zich door zijn gemakkelijke toegankelijkheid en de aanbeveling om drukte te vermijden door afspraken vroeg in de week te plannen. Met een sterke nadruk op klanttevredenheid, biedt Kreatos een moderne en efficiënte benadering van haarverzorging, waardoor het een prominente keuze is onder kapsalons.

Rating: 4.1/ 5 — 160 Reviews
Address: Bruul 128, 2800 Mechelen, Belgium

ROOTS barber.shop

ROOTS barber.shop

Rating:4.7/ 5 — 134 Reviews
Address: Dijle 44, 2800 Mechelen, Belgium

Elite Kapsalon

Elite Kapsalon

Gelegen in het hart van Mechelen, biedt Elite Kapsalon een premium knipervaring voor heren en kinderen. Met een team van gespecialiseerde kappers staat deze salon klaar om u te bedienen, met of zonder afspraak, zodat flexibiliteit altijd een optie is. Zij onderscheiden zich door een breed scala aan diensten aan te bieden, van eenvoudig knippen en wassen tot het trimmen van baarden en snorren, tegen concurrerende prijzen. Open elke dag, behalve dinsdag, van 09:00 tot 20:00 uur, belichaamt Elite Kapsalon een combinatie van vakmanschap, toegankelijkheid en klantgerichtheid, waardoor het een go-to bestemming is in Mechelen voor diegenen die op zoek zijn naar een onberispelijke look.

Rating: 4.8/ 5 — 96 Reviews
Address: Tervuursesteenweg 46, 2800 Mechelen, Belgium

Davinci Men

Davinci Men

Da Vinci Men, gelegen in Mechelen, staat al meer dan 50 jaar aan de top van herenkappers, met een rijke traditie van innovatie en vakmanschap geërfd van de oprichter en voortgezet door Patrick, een gepassioneerde expert in herenkapsels. Dit salon, dat uitsluitend op afspraak werkt om de veiligheid en service te garanderen, biedt een unieke beleving met moderne gemakken zoals gratis wifi en airconditioning, terwijl klanten genieten van de nieuwste trends en technieken in herenkapsels, ondersteund door de exclusieve producten van American Crew. Da Vinci Men onderscheidt zich door zijn toewijding aan persoonlijke service, expertise en een warme, uitnodigende sfeer, waarmee het zich positioneert als een vooraanstaand herenkapsalon in de regio.

Rating: 4.6/ 5 — 88 Reviews
Address: Hombeeksesteenweg 123, 2800 Mechelen, Belgium

HAIR INSTYLE Herenkapsalon

HAIR INSTYLE Herenkapsalon

Rating: 4.6/ 5 — 84 Reviews
Address: Veemarkt 26, 2800 Mechelen, Belgium

City Barber

City Barber

CityBarber, gevestigd in het hart van Mechelen, biedt een ongeëvenaarde ervaring voor mannen en kinderen die op zoek zijn naar de perfecte kapsel of baardverzorging. Zonder de noodzaak voor een afspraak, verwelkomt deze moderne kapperszaak klanten met open armen voor een reeks diensten, variërend van klassieke en moderne snitten tot baardtrimmen en gezichtsreiniging. Met een nadruk op kwaliteit en klantvriendelijkheid, onderscheidt CityBarber zich door de toewijding van hun ervaren kapper Mo Shokri, die ervoor zorgt dat elke klant zich een meesterwerk voelt.

Rating: 4.7/ 5 — 73 Reviews
Address: Onze-Lieve-Vrouwestraat 48, 2800 Mechelen, Belgium

The Hair Lounge

The Hair Lounge

The Hair Lounge in Mechelen onderscheidt zich als de toonaangevende kapsalon waar klanten zonder afspraak terechtkunnen voor een transformatie naar een nieuwere, betere versie van zichzelf. De salon, geleid door Rachid en zijn deskundige team, staat bekend om zijn zorgvuldige benadering en strenge naleving van gezondheidsmaatregelen, waardoor klanten zich veilig en gewaardeerd voelen. Met zeer voordelige prijzen en een klantgerichte service, biedt The Hair Lounge een verfrissende en betrouwbare ervaring in haarverzorging, die het dagelijks van maandag tot zaterdag verwelkomt in het hart van Mechelen.

Rating: 4.6/ 5 — 73 Reviews
Address: Grote Nieuwedijkstraat 62, 2800 Mechelen, Belgium

Haute Coiffure Haarmonie

Haute Coiffure Haarmonie

Sinds de oprichting in 1979 door Frank Bourguignon, staat Haute Coiffure Haarmonie bekend als een prominente speler in de kappersindustrie van Mechelen en België. Met een team dat familiewaarden en deskundigheid belichaamt, waaronder trouwe medewerkers en familieleden, onderscheidt Haarmonie zich door een persoonlijke benadering waarbij klanten geen nummer zijn, maar deel uitmaken van de Haarmonie-familie. Als kleurspecialist biedt het salon een unieke en vertrouwde ervaring voor elke klant, gedreven door vakmanschap en een warme, uitnodigende sfeer.

Rating: 4.7/ 5 — 64 Reviews
Address: Tervuursesteenweg 60, 2800 Mechelen, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024