De beste tandartsen in Namen - TOP 10 [2024]

De beste tandartsen in Namen – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de top 10 beste tandartsen in Namen voor het jaar 2024. Deze ranglijst is samengesteld op basis van de beoordelingen die zijn achtergelaten op Google Maps, waarbij de meest aanbevolen praktijken in de spotlight worden gezet. Door patiënten over de hele regio is een aanzienlijk aantal beoordelingen gegeven, wat een betrouwbaar beeld geeft van de kwaliteit en service van deze tandartsen. Elk van deze tandartspraktijken is zorgvuldig beoordeeld, waarbij niet alleen naar de gemiddelde

Medical Center De Namur

Medical Center De Namur

Centre Médical de Namur – Clinique Saint-Luc Bouge staat bekend om zijn uitgebreide gezondheidszorgdiensten, van spoedeisende hulp tot gespecialiseerde behandelingen in chirurgie, cardiologie, orthodontie, en meer. Met een duidelijke focus op patiëntgerichte zorg, bieden ze zowel klassieke als daghospitalisatie, aangevuld met een breed scala aan consultaties en paramedische ondersteuning. Hun missie is om hoogwaardige medische zorg toegankelijk te maken voor iedereen, waarbij ze sterk inzetten op innovatie, multidisciplinaire samenwerking, en patiëntenparticipatie. Dit alles vindt plaats in een moderne faciliteit die gemakkelijk toegankelijk is, inclusief voor mensen met beperkte mobiliteit, en waar privacy en patiëntenrechten hoog in het vaandel worden gedragen.

Rating: 3.8/ 5 — 63 Reviews
Address: Rue du Lombard 28, 5000 Namur, Belgium

Centre Dentaire de Namur

Centre Dentaire de Namur

Het Centre Dentaire de Namur, gelegen in het hart van Namur, belichaamt de toewijding aan uitmuntende tandheelkundige zorg, waarbij een stralende glimlach en optimale mondgezondheid vooropstaan. Met een state-of-the-art faciliteit en een team van hooggekwalificeerde tandartsen en specialisten, biedt het centrum een breed scala aan diensten, waaronder tanden bleken, wortelkanaalbehandelingen, implantaten en preventieve zorg. De praktijk onderscheidt zich door een warme, persoonlijke benadering en geavanceerde technieken, waarmee aan elke individuele behoefte wordt voldaan. De toegankelijkheid wordt verder vergemakkelijkt door handige parkeeropties en de nabijheid van openbaar vervoer, waardoor een bezoek aan dit centrum niet alleen een stap is naar een gezondere glimlach, maar ook een aangename ervaring.

Rating: 4.5/ 5 — 62 Reviews
Address: Rue Alfred Béquet 4, 5000 Namur, Belgium

Tandartspraktijk Schockaert

Tandartspraktijk Schockaert

Tandartspraktijk Densis, gevestigd in het hart van Aalst, onderscheidt zich door een breed scala aan tandheelkundige diensten aan te bieden, van preventieve zorg en kindertandheelkunde tot geavanceerde behandelingen zoals implantaten en lasertherapie. Met een toegewijd team van algemeen tandartsen, specialisten, mondhygiënisten en assistentes, biedt de praktijk persoonlijke mondzorg, afgestemd op de individuele behoeften en wensen van elke patiënt. De praktijk is gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto, en benadrukt het belang van samenwerking en specialisatie binnen het team om de beste zorg te leveren.

Rating: 4.1/ 5 — 47 Reviews
Address: Vrijheidstraat 54, 9300 Aalst, Belgium

Tandem, Tand- & Mondzorg Hasselt

Tandem, Tand- & Mondzorg Hasselt

Tandem Tand- & Mondzorg Hasselt staat bekend om zijn holistische aanpak in tandheelkunde, waarbij een breed scala aan gespecialiseerde behandelingen onder één dak wordt aangeboden. Met een team van ervaren tandartsen, parodontologen, mondhygiënisten en assistenten streeft Tandem ernaar om voor elke patiënt een duurzaam en gezond gebit te realiseren. De praktijk onderscheidt zich door een sterke focus op kwaliteit, preventieve zorg en duidelijke communicatie, en investeert aanzienlijk in geavanceerde apparatuur, opleidingen en hygiëne om de beste zorg te bieden. Ondanks dat de tarieven boven de conventietarieven kunnen liggen, benadrukt Tandem het belang van uitmuntende zorg die soms meer vereist dan wat standaard wordt voorzien, wat hen een unieke positie in de tandheelkundige zorg geeft.

Rating:4.6/ 5 — 41 Reviews
Address: Genkersteenweg 417, 3500 Hasselt, Belgium

VOCLIdental Jambes

VOCLIdental Jambes

VOCLIdental, een toonaangevend tandheelkundig centrum met vestigingen in Jambes en Temploux, zet zich in voor het leveren van uitzonderlijke mondgezondheidszorg door middel van een moderne, patiëntgerichte benadering. Met behulp van de nieuwste technologieën en apparatuur biedt het een breed scala aan diensten, van algemene tandheelkunde tot gespecialiseerde behandelingen zoals implantologie, orthodontie, en esthetische tandheelkunde. Het team van deskundige tandartsen legt de nadruk op preventie en de precisie van zorg, waarbij elke behandeling wordt aangepast aan de unieke behoeften van de patiënt. VOCLIdental onderscheidt zich door zijn toewijding aan veiligheid, comfort en de bevordering van een gezonde glimlach voor alle leeftijden, waarmee het een vertrouwde partner is in de mondgezondheid van de gemeenschap.

Rating: 5.0/ 5 — 41 Reviews
Address: Chau. de Marche 274, 5100 Namur, Belgium

Dental Excellence

Dental Excellence

Rating: 4.0/ 5 — 40 Reviews
Address: Beiaardlaan 8, 1850 Grimbergen, Belgium

deTandartsen

deTandartsen

Bij deTandartsen in Brugge St Andries wordt een breed scala aan tandheelkundige zorg en mondhygiëne aangeboden, ondersteund door een deskundig team van tandartsen, specialisten en mondhygiënisten. Deze groepspraktijk onderscheidt zich door een gemakkelijke en toegankelijke manier van afspraken boeken, online of telefonisch, en zet zich in om elke patiënt te voorzien van persoonlijke zorg en advies over optimale poetsgewoontes. Hun toewijding aan uitmuntendheid in patiëntenzorg en de bevordering van mondgezondheid maakt hen een vertrouwde keuze voor iedereen die waarde hecht aan zijn of haar glimlach.

Rating: 4.3/ 5 — 40 Reviews
Address: Gistelse Steenweg 302/101, 8200 Brugge, Belgium

De tandarts anders

De tandarts anders

Bij “De Tandarts Anders” wordt tandheelkunde naar een hoger niveau getild door een breed scala aan diensten aan te bieden, variërend van algemene en esthetische tandheelkunde tot gespecialiseerde zorg zoals prothese, parodontologie, endodontie, kaakgewrichtsproblemen, kindertandheelkunde, narcodontie en orthodontie. Onze praktijk onderscheidt zich door een toewijding aan persoonlijke zorg en geavanceerde behandelingen, gericht op het welzijn en de tevredenheid van elke patiënt. Met flexibele openingstijden en een weekend wachtdienst staan we klaar om de beste tandheelkundige ervaring te bieden.

Rating: 3.9/ 5 — 38 Reviews
Address: Molenstraat 10, 3600 Genk, Belgium

Dentiste Vinciane Art

Dentiste Vinciane Art

Vinciane Art, gevestigd in Bouge (Namur), onderscheidt zich als een toonaangevende tandartspraktijk waar uw mondgezondheid en glimlach centraal staan. Met een breed scala aan diensten, van conservatieve zorg zoals cariësbehandelingen en endodontie tot prothetische oplossingen en chirurgische ingrepen, is deze praktijk toegewijd aan het bieden van persoonlijk advies en preventieve maatregelen voor een optimale mondhygiëne. Flexibele afspraakmogelijkheden, zowel telefonisch als online, benadrukken hun toewijding aan toegankelijke en hoogwaardige tandheelkundige zorg.

Rating: 3.8/ 5 — 25 Reviews
Address: Chau. de Louvain 363/23, 5004 Namur, Belgium

Tandartsen 14

Tandartsen 14

Tandartsen 14, gevestigd in Kortrijk, is een moderne tandartsenpraktijk gespecialiseerd in orthodontie en endodontie. Opgericht door de ervaren tandartsen Marie-Elisabeth Degandt en Laurens Dehoorne, beiden afgestudeerd aan de KULeuven en verder gespecialiseerd in Amsterdam, biedt de praktijk geavanceerde behandelingen zoals beugels, blokjesbeugels en wortelkanaalbehandelingen. Uniek aan Tandartsen 14 is dat ze opereren als verwijspraktijk, waarbij patiënten enkel op doorverwijzing van hun algemeen tandarts worden behandeld voor hun specialisaties, terwijl algemene tandheelkunde patiënten worden teruggestuurd naar hun eigen tandarts. Met een patiëntenstop voor algemene tandheelkunde, zet de praktijk volledig in op persoonlijke zorg en geavanceerde behandelingen met de modernste technieken.

Rating: 4.0/ 5 — 25 Reviews
Address: Deken Camerlyncklaan 14, 8500 Kortrijk, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024