De beste kappers in Luik - TOP 10 [2024]

De beste kappers in Luik – TOP 10 [2024]

In 2024 is een uitgebreide beoordeling uitgevoerd met betrekking tot de kapperszaken in Luik. Deze evaluatie, gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, heeft geresulteerd in een top 10 ranglijst van de beste kappers in de stad. Door klanten gegeven beoordelingen en feedback zijn zorgvuldig geanalyseerd om deze lijst samen te stellen. Het doel van dit overzicht is om inwoners en bezoekers van Luik te voorzien van betrouwbare aanbevelingen. De uiteindelijke selectie weerspie

BARON

BARON

Gelegen in het hart van Luik, biedt Baron – Barbier & Coiffeur sinds 2006 een exclusieve en traditionele verzorging voor heren. Met expertise opgebouwd door jarenlange ervaring, onderscheidt Baron zich door het aanbieden van ouderwetse scheerbeurten, ambachtelijke haarstyling, en een unieke ontspanningservaring met een whisky- en rumproeverij. De oprichters, Anthony en Pascal, hebben hun passie voor mannenverzorging omgezet in een verfijnde plek waar elke man kan genieten van persoonlijk advies, stijlvolle kapsels en een moment van pure ontspanning. Baron onderscheidt zich door zijn aandacht voor detail, persoonlijke benadering en de luxe van tijdloze mannentradities, waardoor het meer dan alleen een kappersbezoek is.

Rating: 4.3/ 5 — 315 Reviews
Address: Rue Sébastien Laruelle 5, 4000 Liège, Belgium

Hair Elegance Bressoux

Hair Elegance Bressoux

Rating: 4.5/ 5 — 284 Reviews
Address: Rue du Moulin 27, 4020 Liège, Belgium

M Barbershop

M Barbershop

Rating: 4.8/ 5 — 253 Reviews
Address: Rue Saint-Gilles 134, 4000 Liège, Belgium

VIC + OR by Victor

VIC + OR by Victor

VICTOR onderscheidt zich als een unieke salon in Liège, die verder gaat dan alleen haar knippen en kleuren; het is een ware beleving. Met een focus op het creëren van persoonlijke stijlen die aansluiten bij de wensen en de fysieke kenmerken van klanten, streeft VICTOR ernaar om elke klant te laten stralen, gebruikmakend van topmerken en de nieuwste trends uit wereldberoemde kappersacademies. Een bezoek aan VICTOR betekent ondergedompeld worden in een wereld waar passie voor haar, welzijn, en esthetiek samenkomen, met een team dat voortdurend hun vakmanschap verfijnt om uw unieke look te perfecteren.

Rating:4.5/ 5 — 250 Reviews
Address: Rue des Croisiers 21, 4000 Liège, Belgium

Ersatz Liège

Ersatz Liège

Bij Ersatz, gelegen in het hart van Liège, draait alles om de transformatie van je kapsel in een echte statement. Met een breed scala aan diensten, van precisieknipbeurten tot op maat gemaakte kleurbehandelingen met geavanceerde producten zoals Igora Royal met FibrePlex, streeft het salon ernaar elke klant te laten stralen. Of je nu droomt van een subtiele balayage of een complete kleuromslag, Ersatz biedt topkwaliteit behandelingen inclusief persoonlijk advies en zorg op maat. Het team, bekend om zijn gastvrijheid en vakbekwaamheid, zorgt ervoor dat elk bezoek een unieke en verfrissende ervaring is. Ersatz onderscheidt zich door zijn commitment aan kwaliteit, innovatie in haarverzorging en een ongeëvenaarde aandacht voor detail, waardoor het de go-to salon is voor iedereen die zijn of haar look wil vernieuwen.

Rating: 4.5/ 5 — 231 Reviews
Address: Rue St Jean en Isle 15, 4000 Liège, Belgium

COIFFURE AL JAMal

COIFFURE AL JAMal

Coiffure Al Jamal, gevestigd in het hart van Liège, onderscheidt zich als een salon die schoonheid en persoonlijke verzorging herdefinieert. Met een diepgewortelde missie om elke klant te laten stralen, biedt het een breed scala aan haar- en schoonheidsdiensten, van trendy kapsels tot verfijnde make-up. De kernwaarden van professionaliteit, creativiteit en klanttevredenheid staan centraal in hun benadering, waardoor ze zich onderscheiden in een competitieve markt. Bij Coiffure Al Jamal wordt er met passie en expertise gewerkt om ervoor te zorgen dat elke klant zich uniek en verzorgd voelt, waardoor het een toonaangevende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een verfijnde touch.

Rating: 4.5/ 5 — 206 Reviews
Address: Rue du Marché 50, 4020 Liège, Belgium

Just Seb Coiffure

Just Seb Coiffure

Just Seb Coiffure, opgericht door de gepassioneerde Sébastien, onderscheidt zich in de bruisende stad Liège als een salon waar kapperskunst en welzijn samenkomen. Vanaf zijn jeugd toegewijd aan het vak, biedt Sébastien nu in zijn avant-gardistisch ingerichte salon een unieke ervaring die klanttevredenheid en persoonlijke aandacht vooropstelt. Klanten worden uitgenodigd in een huiselijke sfeer waar hun wensen in nauwe samenwerking worden vertaald naar de perfecte coupe of kleur, verrijkt met deskundig advies. Just Seb staat bekend om zijn luisterend oor en vermogen om elke klant te laten stralen, waarmee het salon zich onderscheidt als een warme, toegankelijke plek voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit zonder pretenties.

Rating: 5.0/ 5 — 180 Reviews
Address: Pl. Émile-Dupont 7b, 4000 Liège, Belgium

HAIRDO

HAIRDO

Gelegen in het hart van de wijk Fragnée in Luik, onderscheidt Hairdo Salon zich door een breed scala aan kwaliteitsvolle kappersdiensten tegen eerlijke prijzen. Met meer dan 15 jaar ervaring, biedt ons team van deskundige stylisten persoonlijke aandacht, van trendy kapsels tot klassieke snitten, en van natuurlijke tot conventionele kleuringen. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van de perfecte look die aan uw wensen en behoeften voldoet, gebruikmakend van topmerken zoals L’Oréal Professionnel en Gaïa voor onze kleuringen en behandelingen. Onze salon verwelkomt mannen, vrouwen en kinderen, waarbij wij ons inzetten om elke klant te laten stralen. Boek gemakkelijk online voor een onvergetelijke haarverzorgingservaring.

Rating: 4.6/ 5 — 141 Reviews
Address: Pl. du Général Leman 12b, 4000 Liège, Belgium

Star Hair Style

Star Hair Style

Bij Star Hairstyle in Luik wordt een breed scala aan hoogwaardige kappersdiensten aangeboden, van geavanceerde kleuringstechnieken, waaronder balayages en high/lowlights, tot diverse knipstijlen die zowel mannen als vrouwen aanspreken. Onze salon onderscheidt zich door het gebruik van revolutionaire, 100% organische proteïnebehandelingen zonder formol voor een glad en gezond resultaat. Klanten worden uitgenodigd voor een ervaring die niet alleen hun uiterlijk transformeert maar ook een moment van ontspanning biedt binnen de drukte van het dagelijks leven. Open van maandag tot zaterdag, we zijn erop gericht om iedere bezoeker te verwelkomen en een service van ongeëvenaarde kwaliteit te leveren.

Rating: 4.6/ 5 — 134 Reviews
Address: Rue de l’Université 5, 4000 Liège, Belgium

GAWANE BARBER

GAWANE BARBER

GAWANE BARBER, gevestigd in Luik, België, presenteert zich als meer dan alleen een herenkapper; het is een sociale club waar mannen zichzelf kunnen vinden en hun unieke identiteit kunnen omarmen. Met een aanbod van premium barbierservices, waaronder stijlvolle haarverzorging, koninklijke scheerbeurten en uitgebreide baardverzorging in een klassieke ‘old school’ sfeer, onderscheidt GAWANE BARBER zich door zijn focus op kwaliteit, professionalisme en een warme, toegankelijke omgeving. De kapperszaak richt zich op het creëren van een onvergetelijke ervaring, niet alleen door de uitstekende behandelingen maar ook door de unieke sfeer en de passie van het personeel voor hun ambacht.

Rating: 4.9/ 5 — 125 Reviews
Address: Bld Saucy 6, 4020 Liège, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024