De beste barbiers in Luik - TOP 10 [2024]

De beste barbiers in Luik – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een zorgvuldige analyse uitgevoerd om de beste barbiers in Luik te identificeren. Deze ranglijst is samengesteld op basis van de beoordelingen die klanten op Google Maps hebben achtergelaten. De meest geprezen barbierszaken zijn opgenomen in deze top 10, waarbij elke locatie is beoordeeld op kwaliteit, klanttevredenheid en ambiance. De resultaten bieden een betrouwbare gids voor wie op zoek is naar een uitmuntende knip- of scheerbeurt in de stad. Er wordt een overzicht

BARON

BARON

Gelegen in het hart van Luik, belichaamt Baron de perfecte samensmelting van traditionele verzorging en moderne luxe voor de man. Sinds 2006 hebben Anthony en Pascal, met hun rijke ervaring in vooraanstaande salons, een unieke ruimte gecreëerd waar mannen kunnen genieten van klassieke scheerbeurten, ambachtelijke haarstijlen, en een verfijnde selectie van whisky en rum. Baron onderscheidt zich door een ongeëvenaarde aandacht voor detail, persoonlijke service, en een sfeer die ontspanning en mannelijke verfijning uitstraalt. Met diensten variërend van de ‘Le Baron’ coupe tot de exclusieve ‘Le Monarche’ behandeling, biedt Baron een uitzonderlijke ervaring die de moderne man in de watten legt.

Rating: 4.3/ 5 — 315 Reviews
Address: Rue Sébastien Laruelle 5, 4000 Liège, Belgium

M Barbershop

M Barbershop

Rating: 4.8/ 5 — 253 Reviews
Address: Rue Saint-Gilles 134, 4000 Liège, Belgium

VIC + OR by Victor

VIC + OR by Victor

Bij VICTOR, een kapsalon in het hart van Luik, wordt traditie gecombineerd met een unieke benadering tot haarverzorging, waarbij de focus ligt op het creëren van persoonlijke stijlen die resoneren met de wensen en de fysieke kenmerken van elke klant. Dit etablissement onderscheidt zich door een sfeer die tijdloosheid uitademt en waarin een team van gepassioneerde haarstylisten werkt met vooraanstaande merken om elke coupe tot in de perfectie te brengen. De inspiratie wordt gehaald uit vooraanstaande coiffure-academies wereldwijd, wat resulteert in een dienstverlening die niet alleen gericht is op het welzijn en de schoonheid van het haar, maar ook op het vinden van de ultieme haarstijl die past bij de individuele klant.

Rating: 4.5/ 5 — 250 Reviews
Address: Rue des Croisiers 21, 4000 Liège, Belgium

Ersatz Liège

Ersatz Liège

Ersatz, gevestigd in het hart van Liège, onderscheidt zich als een dynamisch en trendy kapsalon dat zich richt op het creëren van persoonlijke en unieke haarstijlen. Met een uitgebreid aanbod van diensten, waaronder knippen, kleuren, balayage en speciale behandelingen met hoogwaardige producten zoals Igora Royal met FibrePlex en Moroccanoil, streeft Ersatz ernaar om elke klant te laten stralen. Hun deskundige team biedt een warme, uitnodigende sfeer waarin klanten zich gewaardeerd voelen, terwijl ze gebruik maken van de nieuwste technieken en trends. Van subtiele veranderingen tot complete metamorfoses, Ersatz belooft een op maat gemaakte ervaring die de individuele schoonheid van elke klant benadrukt.

Rating:4.5/ 5 — 231 Reviews
Address: Rue St Jean en Isle 15, 4000 Liège, Belgium

Barber Shop top 1919

Barber Shop top 1919

Barber Shop Top1919 onderscheidt zich als een meester in zowel traditionele als moderne herenkapsels en scheerbeurten, waarbij klanttevredenheid en persoonlijke aandacht voorop staan. Met een breed scala aan diensten, waaronder vintage, klassieke en moderne kapsels, baardtrimming, traditionele scheerbeurten en haar- en baardkleuring, is het de ultieme bestemming voor heren die op zoek zijn naar een verfijnde look. Dit salon, geworteld in het hart van de gemeenschap sinds 2018, biedt een unieke ervaring waarbij vakmanschap en een warme, gastvrije sfeer samenkomen. Klanten kunnen zich ontspannen in de klassieke kappersstoel en genieten van een ongeëvenaarde service, waardoor Barber Shop Top1919 ver boven zijn concurrenten uitstijgt.

Rating: 4.9/ 5 — 214 Reviews
Address: Rue Grétry 131, 4020 Liège, Belgium

COIFFURE AL JAMal

COIFFURE AL JAMal

Coiffure Al Jamal, gevestigd in het hart van Liège, staat bekend om zijn expertise in haarverzorging en styling die de unieke schoonheid van elke klant benadrukt. Met een toewijding aan uitmuntendheid en innovatie, biedt het salon een breed scala aan diensten, van knipbeurten tot gespecialiseerde behandelingen, allemaal uitgevoerd in een gastvrije en ontspannende omgeving. De missie is om niet alleen aan de verwachtingen van de klant te voldoen, maar deze te overtreffen, waarbij persoonlijke aandacht en professionaliteit voorop staan. Wat Coiffure Al Jamal onderscheidt, is de diepe verbinding met de lokale gemeenschap en de passie voor het versterken van het zelfvertrouwen van de klanten door middel van uitzonderlijke haarverzorging.

Rating: 4.5/ 5 — 206 Reviews
Address: Rue du Marché 50, 4020 Liège, Belgium

Just Seb Coiffure

Just Seb Coiffure

Just Seb coiffure, gevestigd in Liège, is een moderne kapsalon waar de passie voor haar en welzijn hand in hand gaan. Opgericht door Sébastien, een kapper met een leven lang toewijding aan zijn ambacht, biedt de salon een unieke ervaring door zijn avant-gardistische decor en klantgerichte benadering. Hier wordt elk bezoek gezien als een samenwerking, waar luisteren naar de wensen van de klant en het delen van professioneel advies centraal staan om zo het perfecte kapsel te creëren. Just Seb onderscheidt zich door een huiselijke sfeer te combineren met topkwaliteit service, waarbij de tevredenheid en het welzijn van de klant altijd voorop staan.

Rating: 5.0/ 5 — 180 Reviews
Address: Pl. Émile-Dupont 7b, 4000 Liège, Belgium

Fasyl Coiffeurs Médiacité

Fasyl Coiffeurs Médiacité

Rating: 3.9/ 5 — 164 Reviews
Address: Bd Raymond Poincaré, 4020 Liège, Belgium

Ben’s Barber Shop

Ben’s Barber Shop

Rating: 4.8/ 5 — 149 Reviews
Address: Rue Vaudrée 100, 4031 Liège, Belgium

Salon du Barbier

Salon du Barbier

Rating: 4.8/ 5 — 138 Reviews
Address: Rue de Herve 543, 4030 Liège, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024