De beste sportscholen in Leuven - TOP 10 [2024]

De beste sportscholen in Leuven – TOP 10 [2024]

In de samenstelling van de top 10 lijst van de beste sportscholen in Leuven voor het jaar 2024, is gebruik gemaakt van de meest beoordeelde locaties op Google Maps. Deze ranglijst is zorgvuldig samengesteld op basis van gebruikersbeoordelingen en feedback. Door de populariteit en kwaliteit van de dienstverlening, hebben deze sportscholen een prominente plaats verkregen. Aan de hand van deze criteria is een objectieve lijst gecreëerd. Hiermee wordt beoogd toekomstige bezoekers een betrouwbaar overzicht te bieden

Sportoase Leuven

Sportoase Leuven

Sportoase is een dynamisch en inclusief recreatiecentrum dat een breed scala aan sport- en ontspanningsactiviteiten biedt in verschillende locaties, waaronder Leuven. Met de missie om gezondheid en welzijn toegankelijk te maken voor iedereen, onderscheidt Sportoase zich door zijn focus op duurzaamheid, kwaliteit en plezier. Van zwemlessen voor alle leeftijden en niveaus, persoonlijke begeleiding in de healthclub, tot groepslessen en evenementen voor bedrijven, Sportoase biedt een uitgebreid en up-to-date aanbod. De faciliteiten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel gezinnen als individuele sporters, waarbij de nadruk ligt op een veilige, kwalitatieve en plezierige beleving.

Rating: 4.1/ 5 — 2527 Reviews
Address: Philipssite 6, 3001 Leuven, Belgium

Universitair Sportcentrum KU Leuven

Universitair Sportcentrum KU Leuven

Het Universitair Sportcentrum KU Leuven vormt het kloppende hart van sportieve activiteiten voor studenten, personeel en de bredere gemeenschap in en rond Leuven. Met een veelzijdige sportkaart biedt het centrum toegang tot een breed scala aan sporten, van recreatieve groepslessen tot competitieve teamuitdagingen, ondersteund door moderne binnen- en buitenfaciliteiten. Elk jaar verwelkomt het Sportcampus Arenberg tienduizenden sportenthousiastelingen, waaronder studenten, personeelsleden, topsporters en families, die allemaal streven naar een actievere levensstijl. De instelling onderscheidt zich door zijn inclusieve benadering, waarbij iedereen, van G-sporters tot gepensioneerden, kan genieten van een op maat gemaakt sportaanbod, evenementen en professionele begeleiding.

Rating: 4.4/ 5 — 545 Reviews
Address: Tervuursevest 101/bus 1502, 3001 Leuven, Belgium

JIMS Fitness Leuven

JIMS Fitness Leuven

Bij Jims Leuven, onder leiding van manager Jeroen en zijn toegewijde team, wordt een warm welkom geboden aan iedereen die zijn fitnessdoelen wil bereiken. Deze fitnessclub onderscheidt zich door zijn persoonlijke benadering, waarbij fitnesscoaches klaarstaan om leden van elk ervaringsniveau te begeleiden, motiveren en inspireren. Met een breed scala aan faciliteiten en activiteiten, zoals Small Group Training, een gevarieerd aanbod aan groepslessen en uitgebreide cardiotraining- en krachttrainingszones, biedt Jims Leuven voor elk wat wils. Gelegen op een gemakkelijk bereikbare locatie met ruime gratis parkeergelegenheid, staat Jims Leuven garant voor een omgeving waar jouw welzijn centraal staat en je wordt uitgedaagd om je persoonlijke fitnessdoelen te behalen.

Rating: 4.3/ 5 — 316 Reviews
Address: Slachthuislaan 2, 3000 Leuven, Belgium

Univ-Fit

Univ-Fit

Univ-Fit, gesitueerd in de hartslag van de Universiteit van Leuven, biedt een uitgebreid fitnesscentrum dat zich onderscheidt door zijn moderne faciliteiten, deskundige coaching en een benadering die gericht is op het ontwikkelen van gezonde levenslange gewoonten. Met meer dan 1000 vierkante meter aan ruimte, voorzien van de nieuwste apparatuur voor cardio, kracht en functionele training in een goed geventileerde omgeving, streeft het centrum ernaar om leden niet alleen fysiek maar ook mentaal te versterken. De professionele begeleiding door coaches met een masterdiploma van KU Leuven, gespecialiseerd in diverse aspecten van fitness en voeding, samen met een scala aan abonnementsformules die toegang bieden tot persoonlijke trainingssessies, workshops en kleine groepstrainingen, maakt Univ-Fit tot een voorloper in het bevorderen van een actieve levensstijl binnen de academische gemeenschap.

Rating:4.4/ 5 — 266 Reviews
Address: Tervuursevest 145, 3001 Leuven, Belgium

Brasserie, Sport & squashclub ‘De Vaart’

Brasserie, Sport & squashclub 'De Vaart'

Sport & Squashclub “De Vaart”, gelegen in het hart van Leuven, biedt een unieke combinatie van sport en ontspanning. Met een breed scala aan activiteiten, zoals squash, indoor golf, badminton, en meer, naast de gezellige brasserie waar dagelijks lunch en diner geserveerd worden, staat “De Vaart” garant voor een complete ervaring. De club onderscheidt zich door zijn focus op zowel recreatieve als competitieve sportbeoefening, verrijkt met extra services zoals striplessen en dans, en faciliteiten voor bedrijfsincentives en feesten. Met een engagement voor toegankelijkheid, moedigt “De Vaart” bezoekers aan om met de fiets te komen, terwijl het ook parkeermogelijkheden biedt in de nabije omgeving. Open zeven dagen per week, is “De Vaart” de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar sport, plezier, en gemeenschap in een vriendelijke en uitnodigende omgeving.

Rating: 4.3/ 5 — 238 Reviews
Address: 227, Kolonel Begaultlaan 15, 3012, Belgium

Basic-Fit Leuven Vital Decosterstraat 24/7

Basic-Fit Leuven Vital Decosterstraat 24/7

Bij Basic-Fit Leuven Vital Decosterstraat, gelegen op een gemakkelijk toegankelijke locatie, streven we ernaar om elk lid, ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau, te ondersteunen in het bereiken van hun persoonlijke fitnessdoelen. Ons fitnesscentrum onderscheidt zich door 24/7 open te zijn, het aanbieden van een breed scala aan zowel live als virtuele groepslessen, en de mogelijkheid voor leden om te kiezen uit verschillende abonnementsopties die het beste bij hun behoeften passen, inclusief toegang tot meer dan 220 clubs in België en zelfs heel Europa. Met state-of-the-art fitnessapparatuur, persoonlijke trainingsmogelijkheden, en een focus op een gezonde levensstijl, biedt Basic-Fit Leuven een unieke en inclusieve fitnesservaring die leden motiveert om hun persoonlijke best te bereiken.

Rating: 3.4/ 5 — 235 Reviews
Address: Vital Decosterstraat 19/23, 3000 Leuven, Belgium

Life Style Fitness Leuven

Life Style Fitness Leuven

Life Style Fitness in Louvain biedt een unieke combinatie van fitnessmogelijkheden, collectieve cursussen en ontspanningsfaciliteiten zoals een sauna, jacuzzi, en zwembad. Bij ons staan klanttevredenheid en professionele begeleiding centraal, met als doel om iedereen te helpen hun fitnessdoelen efficiënt te bereiken. Met flexibele openingstijden, inclusief weekends en feestdagen, en de mogelijkheid om na een trainingssessie gezellig iets te drinken, onderscheidt Life Style Fitness zich als een toegankelijke en uitnodigende gemeenschap waar welzijn en gezelligheid hand in hand gaan.

Rating: 4.3/ 5 — 231 Reviews
Address: Mechelsestraat 163, 3000 Leuven, Belgium

Powermove – Kinesitherapie & Personal Training

Powermove - Kinesitherapie & Personal Training

Powermove onderscheidt zich als een vooruitstrevende groepspraktijk in het hart van Leuven, waar kinesitherapie en revalidatie, met een diepe specialisatie in sport- en manuele therapieën, centraal staan. Dit centrum integreert naadloos oefentherapie en krachttraining in behandelplannen, en breidt zijn expertise uit met op maat gemaakte personal training en coaching, inclusief voedingsadvies. Met een jong en dynamisch team dat zich richt op zowel topsporters als recreatieve sporters, belooft Powermove een persoonlijke en effectieve aanpak in een ruime, moderne oefenomgeving. Hier wordt gezondheid niet alleen bevorderd; het wordt opnieuw gedefinieerd.

Rating: 4.9/ 5 — 197 Reviews
Address: Refugehof 1, 3000 Leuven, Belgium

Open Gym Leuven

Open Gym Leuven

Open Gym onderscheidt zich als een vernieuwend sportpark dat zich richt op het toegankelijk maken van fitness en sporten in de buitenlucht voor iedereen, ongeacht achtergrond of sociale status. Met constructies vervaardigd uit gerecycleerd materiaal biedt het een duurzame plek voor krachttraining, klimmen, en diverse andere sportactiviteiten. Dit initiatief bevordert niet alleen fysieke gezondheid maar ook gemeenschapszin en klimaatbewustzijn, door gebruikers aan te moedigen hun ideeën bij te dragen aan de ontwikkeling van een inclusieve en rechtvaardige sportomgeving.

Rating: 4.5/ 5 — 176 Reviews
Address: Brandenstraat, 3012 Leuven, Belgium

Sports Hall UCLL

Sports Hall UCLL

Bij UCLL Hogeschool, gelegen in het hart van Leuven, ontdekken studenten en personeel het meest uitgebreide sportaanbod in het land. Met een betaalbare sportkaart krijgt men toegang tot een diversiteit aan activiteiten, van zwemmen en fitness tot zumba en spikeball, aangevuld met eersteklas sportfaciliteiten beschikbaar voor een breed publiek, inclusief scholen uit de regio voor speciale sportdagen. UCLL onderscheidt zich door haar unieke combinatie van een rijke academische ervaring met een dynamische en inclusieve sportcultuur, waarmee ze niet alleen de fysieke maar ook de mentale gezondheid van haar gemeenschap bevordert. Dit alles maakt UCLL een ware kampioen in het ondersteunen van de balans tussen studie en sport.

Rating: 4.1/ 5 — 171 Reviews
Address: Hertogstraat 178, 3001 Leuven, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024