De beste kappers in Leuven - TOP 10 [2024]

De beste kappers in Leuven – TOP 10 [2024]

In de recent uitgevoerde analyse van 2024 is een uitgebreide ranglijst samengesteld die de top 10 kappers in Leuven belicht. Deze lijst is gebaseerd op de beoordelingen van klanten die via Google Maps zijn verzameld. Door de meningen en ervaringen van gebruikers te verzamelen, is een objectieve rangschikking tot stand gekomen. De kapperszaken zijn beoordeeld op aspecten zoals klanttevredenheid, kwaliteit van de dienstverlening en ambiance. Deze passieve benadering biedt een helder overzicht van de meest gewaarde

Wo-Men Barbershop

Wo-Men Barbershop

Rating: 4.8/ 5 — 369 Reviews
Address: Brusselsestraat 72, 3000 Leuven, Belgium

Alpha Barber Shop

Alpha Barber Shop

Bij Alpha Barber Shop, gevestigd in het hart van Leuven sinds 2015, wordt elke klant behandeld als een ware Alpha. Deze premium barbershop onderscheidt zich door zijn meesterlijke haar- en baardverzorging, waarbij vakmanschap en aandacht voor detail centraal staan. Met een team van top specialisten uit heel Europa en daarbuiten, biedt Alpha Barber Shop een ongeëvenaarde ervaring die stijl, verfijning en zelfvertrouwen naar een hoger niveau tilt. Of het nu gaat om een kenmerkende haircut, een perfect bijgewerkte baard of een combinatie van beide, klanten verlaten de salon telkens weer met een onberispelijke look die geheel afgestemd is op hun persoonlijke stijl en levenswijze.

Rating: 4.7/ 5 — 366 Reviews
Address: Brusselsestraat 107, 3000 Leuven, Belgium

Kapsalon Eva

Kapsalon Eva

Gelegen in het hart van Leuven, biedt Kapsalon Eva een warme en uitnodigende ervaring voor zowel dames als heren, met een reeks van de nieuwste snitten en kleurtechnieken. Kenmerkend door de flexibiliteit van service met of zonder afspraak, garandeert het salon dat klanten altijd door dezelfde ervaren kapster worden geholpen, wat zorgt voor een persoonlijke en consistente behandeling. Of het nu gaat om een trendy nieuwe look of speciale haarverzorging, Kapsalon Eva staat bekend om haar deskundigheid en gastvrijheid, waarmee het zich onderscheidt in de lokale gemeenschap.

Rating: 4.8/ 5 — 200 Reviews
Address: Parkstraat 179, 3000 Leuven, Belgium

De Corbie Stijlbar & barbier Korbeek-Lo

De Corbie Stijlbar & barbier Korbeek-Lo

Bij De Corbie, een dynamische kapsalon met vestigingen in Geel en Leuven, draait alles om jouw ultieme me-time ervaring. Met een team van 20 uiterst gemotiveerde professionals, waaronder topkappers, nagelstylisten en make-upartiesten, beloven ze niet alleen een nieuwe look, maar een ware transformatie van welzijn. Gespecialiseerd in de nieuwste trends op het gebied van krullen, keratinebehandelingen, extensions en balayage, streeft De Corbie ernaar om samen met jou het perfecte kapsel te vinden dat jouw geluk weerspiegelt. Hun toewijding aan voortdurende educatie en persoonlijk advies zorgt ervoor dat elk bezoek zich onderscheidt door een mix van professionaliteit, gezelligheid en een op maat gemaakte benadering, waarmee ze zich sterk onderscheiden van hun concurrenten.

Rating:4.4/ 5 — 167 Reviews
Address: Vlinderlaan 1, 3360 Bierbeek, Belgium

Kapsalon davin vaya b

Kapsalon davin vaya b

Rating: 4.7/ 5 — 154 Reviews
Address: Brouwersstraat 1B, 3000 Leuven, Belgium

Liberty Hair

Liberty Hair

Liberty Hair, opgericht in 1985, onderscheidt zich door zijn toegankelijkheid en klantgerichte benadering in de kappersbranche. Met een deskundig team dat in een gezellige sfeer werkt, bieden zij een breed scala aan haarverzorgingsdiensten aan, gebruikmakend van topmerken als Wella, Schwarzkopf en Kérastase. Ze staan bekend om hun flexibiliteit met een ‘geen afspraak nodig’-beleid en streven ernaar superieure kwaliteit te leveren tegen vriendelijke prijzen. Hun filosofie omvat ook een sterke focus op teamontwikkeling en klanttevredenheid, wat hen onderscheidt als een vooruitstrevende en gastvrije kapperszaak voor iedereen.

Rating: 3.6/ 5 — 154 Reviews
Address: Vital Decosterstraat 14, 3000 Leuven, Belgium

Vegas Barbier & Haarsnijder

Vegas Barbier & Haarsnijder

Vegas Barbier & Haarsnijder, gevestigd in Wilsele, onderscheidt zich als een vakbekwaam herenkappersbedrijf dat zich toelegt op het bieden van premium kappers- en barbiersdiensten. Met een focus op traditionele technieken verrijkt met moderne stijlen, biedt het een scala aan diensten van knipbeurten tot scheerbehandelingen, evenals een speciaal samengestelde selectie van verzorgingsproducten. Het bedrijf zet zich in voor uitmuntendheid door middel van zijn Barber Academy, waar professionals hun vaardigheden kunnen verfijnen en uitbreiden. Vegas Barbier & Haarsnijder onderscheidt zich door zijn toewijding aan vakmanschap, klanttevredenheid en een voortdurende inzet voor kwaliteitseducatie in de kunst van het barbieren.

Rating: 4.9/ 5 — 154 Reviews
Address: Weggevoerdenstraat 4, 3012 Leuven, Belgium

Kapsalon Baker

Kapsalon Baker

Rating: 4.6/ 5 — 143 Reviews
Address: Brusselsestraat 105, 3000 Leuven, Belgium

Hairfashion KAKO

Hairfashion KAKO

Bij HairFashion Kako Leuven wordt de kunst van het kappersvak met passie beoefend, waarbij elk bezoek wordt omgezet in een unieke ervaring. Dit salon onderscheidt zich door zijn gemakkelijk te gebruiken online afsprakensysteem, waardoor klanten moeiteloos hun volgende bezoek kunnen plannen. Met een deskundig team dat zich toewijdt aan persoonlijke aandacht en maatwerk, streeft HairFashion Kako Leuven ernaar om de individuele schoonheid van elke klant te accentueren. Hun transparante prijslijst en de mogelijkheid om in meerdere talen te communiceren, onderstrepen hun toewijding aan klanttevredenheid en benaderbaarheid.

Rating: 4.7/ 5 — 136 Reviews
Address: Tervuursevest 2, 3000 Leuven, Belgium

KREATOS Kessel-Lo

KREATOS Kessel-Lo

Kreatos staat te boek als een toonaangevende kappersketen in België, waar klantgerichtheid en flexibiliteit centraal staan. Met de mogelijkheid om zowel met als zonder afspraak een bezoek te brengen, biedt Kreatos een professionele haarservice die is afgestemd op de individuele behoeften van elke klant. Door de week heen, inclusief zaterdag, staan de deuren van het salon in Kessel-Lo open voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve knipbeurt. Klanten worden aangemoedigd om gebruik te maken van de handige online afspraakplanning via de website of app, om zo de wachttijd te minimaliseren en de beste ervaring te garanderen. Kreatos onderscheidt zich door zijn klantvriendelijke benadering en de flexibiliteit om zonder afspraak langs te komen, wat het een favoriet maakt onder een breed publiek.

Rating: 3.9/ 5 — 136 Reviews
Address: Diestsesteenweg 22, 3010 Leuven, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024