De beste barbiers in Leuven - TOP 10 [2024]

De beste barbiers in Leuven – TOP 10 [2024]

In de stad Leuven is een uitgebreide zoektocht uitgevoerd naar de beste barbiers, waarbij de focus lag op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps. Uit deze zoektocht is een top 10 ranglijst samengesteld die de uitblinkers in de branche voor het jaar 2024 belicht. Deze ranglijst is zorgvuldig opgesteld op basis van klantbeoordelingen en populariteit, waardoor potentiële klanten een betrouwbaar overzicht krijgen van kwalitatieve barbiersdiensten. De selectiecriteria omvatten niet alleen de kwal

Wo-Men Barbershop

Wo-Men Barbershop

Rating: 4.8/ 5 — 369 Reviews
Address: Brusselsestraat 72, 3000 Leuven, Belgium

Alpha Barber Shop

Alpha Barber Shop

Bij Alpha Barber Shop in Leuven, opgericht in 2015, wordt de kunst van het kappersvak naar een hoger niveau getild met een focus op de alpha man die streeft naar uitzonderlijke stijl en verzorging. Dit is niet zomaar een kapperszaak; het biedt een unieke ervaring waarin vakmanschap en zorg samenkomen, met diensten variërend van kenmerkende kapsels tot expert beard grooming, allemaal uitgevoerd door top specialisten uit Europa en daarbuiten. De shop belooft niet alleen een boost in vertrouwen door hun meesterlijke behandelingen maar ook een premium ervaring op maat, specifiek gericht op mannen die niets minder dan uitmuntendheid eisen. Elk bezoek aan Alpha Barber Shop staat garant voor een ongeëvenaarde transformatie in stijl en zelfverzekerdheid.

Rating: 4.7/ 5 — 366 Reviews
Address: Brusselsestraat 107, 3000 Leuven, Belgium

De Corbie Stijlbar & barbier Korbeek-Lo

De Corbie Stijlbar & barbier Korbeek-Lo

De Corbie, een dynamische en moderne kapsalon, biedt een unieke totaalbeleving voor iedereen die op zoek is naar een moment van rust in de drukke maatschappij. Met een team van 20 topkappers, nagelstylisten en make-upartiesten, staat het salon garant voor persoonlijke aandacht en deskundig advies, gericht op het vinden van het perfecte kapsel dat klanten gelukkig maakt. Gespecialiseerd in de nieuwste trends zoals krullen, keratinebehandelingen, extensions en balayagetechnieken, onderscheidt De Corbie zich door voortdurende bijscholing en een passie voor het vak. Hier worden klanten verwend en verlaat iedereen het salon met een glimlach, dankzij de overtuiging dat ‘me-time’ essentieel is en dat schoonheid en welzijn hand in hand gaan.

Rating: 4.4/ 5 — 167 Reviews
Address: Vlinderlaan 1, 3360 Bierbeek, Belgium

Vegas Barbier & Haarsnijder

Vegas Barbier & Haarsnijder

Gelegen in het hart van Wilsele, biedt Vegas Barbier & Haarsnijder een unieke ervaring in herenkapsels en baardverzorging, waar vakmanschap en stijl samenkomen. Dit etablissement onderscheidt zich door een breed scala aan diensten, van traditionele knipbeurten tot gespecialiseerde scheertechnieken en biedt tevens een Barber Academy voor professionals die hun kennis willen verdiepen. Met een nadruk op persoonlijke zorg en kwaliteitsproducten, zoals de MEN³ aftershave en Dr. K Soap Company verzorgingslijnen, streeft Vegas Barbier ernaar elke klant van top tot schouder te verzorgen. Hun aanbod wordt verder uitgebreid met op maat gemaakte evenementenservices, waardoor ze een unieke speler zijn in de branche.

Rating:4.9/ 5 — 154 Reviews
Address: Weggevoerdenstraat 4, 3012 Leuven, Belgium

De Kapbar

De Kapbar

De Kapbar in Leuven onderscheidt zich als niet zomaar een kapsalon, maar een vernieuwend concept waar klanten niet alleen komen voor een knipbeurt, maar ook voor gezelligheid met een drankje in de hand. Dit unieke salon biedt een breed scala aan diensten voor zowel dames als heren, waaronder knippen, brushen, kleuring, en gespecialiseerde technieken zoals balayage en ombre. Met ruime openingstijden en een focus op klanttevredenheid, zoals weerspiegeld in de hoge beoordelingen, creëert De Kapbar een uitnodigende sfeer waar vakmanschap en klantbeleving hand in hand gaan.

Rating: 4.5/ 5 — 134 Reviews
Address: Naamsestraat 55, 3000 Leuven, Belgium

Mauro’s Hairdressers Kessel-Lo – Kapper

Mauro's Hairdressers Kessel-Lo - Kapper

Mauro’s Hairdressers, een familie van gepassioneerde kappers verspreid over drie locaties in Lubbeek, Kessel-Lo en Leuven, biedt een unieke, huiselijke sfeer waar klanten kunnen ontspannen en genieten van een breed scala aan kappersdiensten. Met een team van ervaren professionals die van maandag tot zaterdag klaarstaan, onderscheidt Mauro’s zich door persoonlijke aandacht, kwaliteitsgarantie binnen 14 dagen, en de mogelijkheid om zowel met als zonder afspraak binnen te springen. Hun dienstverlening omvat alles van basis knipbeurten tot luxe haarbehandelingen, waarbij ze een warm welkom en tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

Rating: 4.6/ 5 — 127 Reviews
Address: Leuvensestraat 14/16, 3010 Leuven, Belgium

VIP CONCEPT LEUVEN

VIP CONCEPT LEUVEN

Rating: 4.7/ 5 — 125 Reviews
Address: Bondgenotenlaan 145, 3000 Leuven, Belgium

Knapper leuven

Knapper leuven

Bij Knapper Leuven staat de kunst van het kappersvak centraal, waar vernieuwing, kwaliteit en persoonlijke aandacht samenkomen voor de ultieme haarverzorging. Onder leiding van Jimmy, wiens passie voor verfijning en exclusiviteit de drijvende kracht is, biedt de salon een unieke ervaring die perfect aansluit bij de hedendaagse wensen en trends. Met een zorgvuldig geselecteerd assortiment van premium haarproducten zoals Z.ONE CONCEPT, MILK SHAKE, en NO INHIBITION, onderscheidt Knapper Leuven zich door een op maat gemaakte benadering waarbij de klant en zijn verzorging altijd centraal staan. Open van woensdag tot zaterdag, belichaamt Knapper Leuven de belofte van harmonie en stijl voor elke klant.

Rating: 4.6/ 5 — 121 Reviews
Address: Burgemeestersstraat 11, 3000 Leuven, Belgium

Kameraad Haarsnijder & Barbier

Kameraad Haarsnijder & Barbier

Kameraadhaarsnijder onderscheidt zich als een uniek toevluchtsoord voor heren van alle leeftijden in Leuven, België, waarbij het concept van een traditionele barbiershop nieuw leven wordt ingeblazen. Met een breed scala aan diensten, waaronder knipbeurten, baardtrimming en hete handdoek scheerbeurten, biedt Kameraadhaarsnijder een ontspannen omgeving waar zelfs niet-betalende klanten welkom zijn om te ontsnappen aan de alledaagse drukte. Gevestigd op de Parijsstraat 29, en met ruime openingstijden, benadrukt het bedrijf de toewijding aan klantvriendelijkheid en vakmanschap, waarmee het zich duidelijk onderscheidt in de markt.

Rating: 4.9/ 5 — 120 Reviews
Address: Parijsstraat 29, 3000 Leuven, Belgium

Kapsalon Royal

Kapsalon Royal

Rating: 4.5/ 5 — 106 Reviews
Address: Tiensestraat 93, 3000 Leuven, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024