De beste kappers in La Louvière - TOP 10 [2024]

De beste kappers in La Louvière – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de top 10 beste kappers in La Louvière voor het jaar 2024. De selectie is zorgvuldig samengesteld op basis van de beoordelingen die gebruikers op Google Maps hebben achtergelaten. Deze kapperszaken zijn door klanten erkend vanwege hun uitmuntende service, vakmanschap en klanttevredenheid. Elk van deze etablissementen is beoordeeld op diverse aspecten, waaronder kwaliteit van de knipbeurten, klantenservice en ambiance. De lijst biedt een betrouwbaar overzicht voor iedere

Euro Coiffure Franco

Euro Coiffure Franco

Rating: 4.0/ 5 — 175 Reviews
Address: Rue de la Franco-Belge 28, 7100 La Louvière, Belgium

Barber J & A

Barber J & A

Bij Le Coiffeur J&A, een gerenommeerde salon in Maurage, wordt vakmanschap gevierd met meer dan een decennium ervaring in de branche. Dit etablissement onderscheidt zich door een uitgebreid aanbod van diensten, inclusief haarstyling, baardverzorging, en prothetische haaroplossingen, beschikbaar zowel met als zonder afspraak van dinsdag tot zaterdag. Het team van deskundige stylisten, geleid door de getalenteerde Julien Alfio, verzekert een persoonlijke benadering en een onberispelijke afwerking, gebruikmakend van hoogwaardige producten voor elk behandelingstype. Klanten worden verwelkomd in een schone, gezellige omgeving met een hartelijke sfeer, waarbij betalingen bij voorkeur contant worden gedaan. Met een ongeëvenaarde aandacht voor detail en klanttevredenheid, zoals weerspiegeld in de uitstekende beoordelingen, staat Le Coiffeur J&A garant voor een verfrissende en verjongende ervaring.

Rating: 4.7/ 5 — 116 Reviews
Address: Place de Maurage 22, 7110 La Louvière, Belgium

Côté Soleil

Côté Soleil

Rating: 4.5/ 5 — 106 Reviews
Address: Rue de l’Olive 13, 7100 La Louvière, Belgium

Coiffure Pino.

Coiffure Pino.

Rating:4.7/ 5 — 103 Reviews
Address: Chau. de Mons 298, 7100 La Louvière, Belgium

1987 Coiffure & Esthétique

1987 Coiffure & Esthétique

Rating: 4.6/ 5 — 100 Reviews
Address: Chau. Paul Houtart 141, 7110 La Louvière, Belgium

Banusz / Eddy

Banusz / Eddy

Coiffure Eddy staat bekend om zijn expertise in haarstyling, waarbij de focus ligt op het bieden van een persoonlijke ervaring die klanten niet alleen mooier maar ook zelfverzekerder laat voelen. Met een passie voor de laatste trends en technieken in de haarindustrie, onderscheidt dit salon zich door een toegewijde benadering om elke klant een unieke look te geven die diens persoonlijkheid weerspiegelt. De kernwaarden van het bedrijf omvatten professionaliteit, innovatie, en klanttevredenheid, waarmee het zich positioneert als een vooraanstaande keuze voor kwalitatieve haarverzorging en -styling. Door continu te streven naar excellence in service en het aanbieden van een breed scala aan haarproducten, trekt Coiffure Eddy een loyale klantenkring aan die waarde hecht aan vakmanschap en aandacht voor detail.

Rating: 4.7/ 5 — 97 Reviews
Address: Av. Gambetta 86, 7100 La Louvière, Belgium

G.A.D.

G.A.D.

GAD Coiffure staat bekend om zijn vooruitstrevende benadering in de wereld van haarstyling, waarbij de focus ligt op het creëren van gepersonaliseerde looks die de unieke schoonheid van elke klant benadrukken. Met een missie om niet alleen het uiterlijk maar ook het zelfvertrouwen van hun cliënten te transformeren, onderscheidt GAD Coiffure zich door een combinatie van vakmanschap, innovatieve technieken en een warme, uitnodigende sfeer. Hun aanbod omvat een breed scala aan diensten, van klassieke knipbeurten tot de nieuwste trends in haarkleuring en styling, allemaal uitgevoerd door een team van toegewijde professionals. Dit maakt GAD Coiffure tot een toonaangevende salon die kwaliteit en persoonlijke aandacht vooropstelt, waardoor ze zich onderscheiden in de branche.

Rating: 3.8/ 5 — 93 Reviews
Address: Rue de la Franco-Belge 28, 7100 La Louvière, Belgium

The Barbershop

The Barbershop

Gelegen in het hart van La Louvière, belichaamt The Barbershop Belgium de kunst van klassiek herenkapperschap met een moderne twist. Dit etablissement, bekend om zijn uitgebreide diensten variërend van traditionele scheerbeurten tot gespecialiseerde haar- en baardverzorging, biedt een unieke belevenis. Klanten worden verwelkomd in een sfeer waar vakmanschap en aandacht voor detail vooropstaan, met diensten zoals de VIP-behandeling die coupe, scheerbeurt en gezichtsverzorging combineert. Het deskundige team, bestaande uit Dylan en Tom, zet zich in om elke klant een gepersonaliseerde en onvergetelijke ervaring te bieden, waardoor The Barbershop Belgium zich onderscheidt door zijn toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Rating: 4.8/ 5 — 84 Reviews
Address: Chau. de Jolimont 41, 7100 La Louvière, Belgium

Malvina Saiu – Hair & Beauty

Malvina Saiu - Hair & Beauty

Malvina Saiu, een jonge en gepassioneerde coiffeuse, transformeerde haar fascinatie voor kapselkunst in een bloeiende carrière door op slechts 20-jarige leeftijd haar eigen salon te openen. Als erkende ‘Hair Influencer’ voor L’Oréal Professionnel en Olivia Garden, heeft Malvina haar vaardigheden verfijnd door deel te nemen aan talrijke wedstrijden en trainingen. Haar salon staat bekend om het ontwikkelen van unieke collecties en biedt diensten aan die klanten en volgers dagelijks verbazen met haar creatieve expressie. Door haar toewijding en innovatieve benadering van haarstyling, onderscheidt Malvina Saiu zich in de branche als een salon waar creativiteit en klanttevredenheid voorop staan.

Rating: 4.6/ 5 — 83 Reviews
Address: Chau. de Jolimont 24, 7100 La Louvière, Belgium

SolaBarber’ Shop

SolaBarber' Shop

In het hart van La Louvière biedt SolaBarber’Shop een verfijnde toevlucht voor de moderne man op zoek naar zowel traditionele als artistieke kappers- en barbiersdiensten. Met een exclusieve focus op mannelijke elegantie, streeft dit salon ernaar elke klant te verwennen met op maat gesneden haar- en baardverzorging, uitgevoerd door deskundige handen in een sfeervolle en gastvrije omgeving. Van klassieke snitten tot moderne creaties, SolaBarber’Shop onderscheidt zich door een passie voor detail en een toewijding aan vakmanschap, waarmee het een unieke ervaring biedt ver verwijderd van de alledaagse kappersbeurt.

Rating: 5.0/ 5 — 72 Reviews
Address: Pl. de Goegnies 30, 7110 La Louvière, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024