De beste barbiers in La Louvière - TOP 10 [2024]

De beste barbiers in La Louvière – TOP 10 [2024]

In een recente studie, gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, is een ranglijst samengesteld van de beste barbiers in La Louvière voor het jaar 2024. Deze top 10 van barbiers is met zorg geselecteerd, waarbij klantbeoordelingen en populariteit een doorslaggevende rol hebben gespeeld. Door klanten gewaardeerd voor hun vakmanschap, klantenservice en sfeer, vertegenwoordigen deze barbiers het crème de la crème van de stad. Het belang van een goede barbier in het dagelijks leven van de

Euro Coiffure Franco

Euro Coiffure Franco

Rating: 4.0/ 5 — 175 Reviews
Address: Rue de la Franco-Belge 28, 7100 La Louvière, Belgium

Barber J & A

Barber J & A

Le Coiffeur J&A, gevestigd in Maurage, onderscheidt zich al meer dan tien jaar door een uitgebreide kapperservaring te bieden, inclusief shampoo, behandeling, knippen, en baardverzorging. Klanten worden zowel op afspraak als zonder verwelkomd van dinsdag tot en met zaterdag, met de mogelijkheid om via sociale media contact op te nemen. De salon, geprezen om zijn uitstekende klantenservice, netheid, en sfeer, biedt een unieke combinatie van professionaliteit en huiselijkheid, wat wordt bevestigd door een reeks lofuitingen van klanten. Betalingen worden bij voorkeur contant gedaan, en het team van professionals staat klaar om iedereen een op maat gemaakte en onvergetelijke ervaring te bieden.

Rating: 4.7/ 5 — 116 Reviews
Address: Place de Maurage 22, 7110 La Louvière, Belgium

Coiffure Pino.

Coiffure Pino.

Rating: 4.7/ 5 — 103 Reviews
Address: Chau. de Mons 298, 7100 La Louvière, Belgium

1987 Coiffure & Esthétique

1987 Coiffure & Esthétique

Rating:4.6/ 5 — 100 Reviews
Address: Chau. Paul Houtart 141, 7110 La Louvière, Belgium

The Barbershop

The Barbershop

The Barbershop Belgium, gevestigd in La Louvière, staat bekend om zijn meesterschap in zowel traditionele als moderne herenkapsels en baardverzorging. Met een breed scala aan diensten, variërend van basis- en shaver-cuts tot volledige baardsculpturen en ouderwetse scheerbeurten, voorziet deze barbier in de behoeften van elke man die op zoek is naar een verfijnde look. Klanten kunnen genieten van een luxe ervaring met de VIP-service, die een combinatie van kapsels, scheerbeurten, gezichts- en oor-/neushaarverzorging omvat. Open voor afspraken en walk-ins, dit etablissement onderscheidt zich door zijn toewijding aan persoonlijke verzorging en de ontspannen, mannelijke sfeer.

Rating: 4.8/ 5 — 84 Reviews
Address: Chau. de Jolimont 41, 7100 La Louvière, Belgium

SolaBarber’ Shop

SolaBarber' Shop

Gelegen in het hart van La Louvière biedt SolaBarber’Shop een exclusieve en elegante omgeving voor mannelijke verzorging. Als een toevluchtsoord voor mannen die waarde hechten aan zowel stijl als comfort, specialiseert deze barbier zich in zowel traditionele als artistieke kapsels en baardverzorging. Klanten kunnen genieten van een breed scala aan diensten, waaronder knippen, scheren en baardstyling, uitgevoerd door gepassioneerde professionals. Met een uniek aanbod van walk-in afspraken op zaterdagen, onderscheidt SolaBarber’Shop zich door zijn toegankelijkheid en engagement om aan de wensen van elke klant te voldoen.

Rating: 5.0/ 5 — 72 Reviews
Address: Pl. de Goegnies 30, 7110 La Louvière, Belgium

Elv’hair Barber Shop

Elv'hair Barber Shop

Elv’hair, gevestigd in La Louvière, onderscheidt zich als een vooraanstaand kappers- en barbiersalon waar vakmanschap en klanttevredenheid voorop staan. Met een breed scala aan diensten, van traditionele scheerbeurten en baardverzorging tot moderne kapsels en gezichtsbehandelingen, biedt Elv’hair een unieke ervaring voor elke klant. De salon, bekend om zijn uitstekende klantenservice en aandacht voor detail, wordt erkend als de beste in de regio, zoals blijkt uit de overweldigend positieve recensies. Elv’hair onderscheidt zich door zijn toegewijde vakmanschap, persoonlijke benadering en het creëren van een verwelkomende sfeer, waardoor het de go-to bestemming is voor iedereen die op zoek is naar superieure kappers- en barbiersdiensten.

Rating: 5.0/ 5 — 69 Reviews
Address: Pl. Mattéotti 61, 7100 La Louvière, Belgium

Geo zen’o’coiffe

Geo zen'o'coiffe

Rating: 5.0/ 5 — 60 Reviews
Address: Rue T. Massart 71, 7170 La Hestre, Belgium

Barber Benny

Barber Benny

Rating: 4.4/ 5 — 52 Reviews
Address: Rue Emile Urbain 114, 7100 La Louvière, Belgium

Niki Barber Shop La Louvière

Niki Barber Shop La Louvière

Rating: 4.6/ 5 — 48 Reviews
Address: Rue Albert 1 9, 7100 La Louvière, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024