De beste tandartsen in Kortrijk - TOP 10 [2024]

De beste tandartsen in Kortrijk – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 werd er een nauwgezette analyse uitgevoerd om de beste tandartsen in Kortrijk te identificeren. Deze ranglijst is gecreëerd op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, waarbij patiëntervaringen en -beoordelingen als leidraad hebben gediend. Door de beoordelingen zorgvuldig te evalueren, is een top 10 van tandartspraktijken in Kortrijk samengesteld. Deze lijst dient als een betrouwbare gids voor wie op zoek is naar excellente tandheelkundige z

Tandartsen Craeynest – De Maere afsprek

Tandartsen Craeynest - De Maere afsprek

Tandartsen Craeynest – De Maere, gevestigd in Kortrijk, biedt een warme, huiselijke sfeer waar patiënten van alle leeftijden terechtkunnen voor een breed scala aan tandheelkundige diensten. Met een patiëntgerichte benadering richten we ons op het vervullen van tandheelkundige behoeften en het oplossen van problemen, terwijl we streven naar het behouden en verbeteren van uw glimlach. Ons deskundige team is altijd beschikbaar om u te ondersteunen met persoonlijke zorg, of het nu gaat om reguliere controles, kindertandheelkunde, orthodontie of gespecialiseerde behandelingen. Onderscheidend door onze toewijding aan comfort en kwaliteit, zijn we toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke tandheelkundige zorg.

Rating: 4.0/ 5 — 46 Reviews
Address: Minister Liebaertlaan 34, 8500 Kortrijk, Belgium

Haspeslagh Lieve

Haspeslagh Lieve

Rating: 2.8/ 5 — 38 Reviews
Address: Burgemeester Pyckestraat 52/B, 8500 Kortrijk, Belgium

Ardenois / Frederik Tandartsenpraktijk

Ardenois / Frederik Tandartsenpraktijk

Tandartsenpraktijk Ardenois, gevestigd in Kortrijk, biedt een ongeëvenaarde tandheelkundige zorgervaring, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en individuele patiëntenzorg. Door de nieuwste apparatuur en materialen te gebruiken, streeft het team, bestaande uit deskundige tandartsen en assistenten, ernaar om iedere patiënt een gezond gebit voor het leven te bieden. Met diensten variërend van preventieve controles en grondige reinigingen tot gespecialiseerde behandelingen in reconstructieve en prothetische tandheelkunde, onderscheidt Ardenois zich door een persoonlijke benadering en een visie gericht op de totale mondgezondheid.

Rating: 4.5/ 5 — 32 Reviews
Address: Minister Liebaertlaan(Kor, Minister Liebaertlaan 3, 8500 Kortrijk, Belgium

Tandarts Kortrijk – Policlinic Tandheelkunde

Tandarts Kortrijk - Policlinic Tandheelkunde

Gelegen in het hart van Kortrijk, biedt Policlinic Tandheelkunde een breed scala aan tandheelkundige behandelingen, van algemene en cosmetische tandheelkunde tot specifieke oplossingen zoals gebitsprotheses en Invisalign. Een team van deskundige tandartsen en mondhygiënisten zet zich in voor het realiseren van een gezond en stralend gebit voor elke patiënt, met een bijzondere nadruk op toegankelijkheid voor minder-valide patiënten via faciliteiten zoals een lift. Onderscheidend in de benadering van tandzorg, biedt de kliniek niet alleen geavanceerde behandelingen maar focust ook op preventieve zorg en patiënteducatie, ondersteund door een patiëntvriendelijke omgeving en flexibele openingstijden. Met een patiëntenstop voor reguliere aanmeldingen, maar open registraties voor Invisalign-behandelingen, blijft Policlinic Tandheelkunde zich inzetten voor uitmuntendheid in tandheelkundige zorg.

Rating:3.6/ 5 — 28 Reviews
Address: Veemarkt 16/1° verdieping, 8500 Kortrijk, Belgium

Dente Tandartsen

Dente Tandartsen

Tandartspraktijk Dente, gelegen in het hart van Kortrijk, biedt een moderne benadering van tandheelkundige zorg voor zowel jong als oud. Met een toegewijd team van ervaren tandartsen, waaronder specialisten in esthetische tandheelkunde, orthodontie en kindertandheelkunde, streeft Dente ernaar om elke patiënt een gezonde en stralende glimlach te bezorgen. De praktijk onderscheidt zich door een breed scala aan behandelingen aan te bieden, van preventieve zorg en orthodontie tot esthetische correcties en prothetische oplossingen, met de nadruk op comfort en een persoonlijke benadering. Met hun geavanceerde technieken en de focus op esthetiek, biedt Dente een uitzonderlijke tandheelkundige ervaring in een aangename en gastvrije omgeving.

Rating: 4.4/ 5 — 27 Reviews
Address: Sint-Sebastiaanslaan 4, 8500 Kortrijk, Belgium

Tandartsen 14

Tandartsen 14

Tandartsen 14, gevestigd in Kortrijk, onderscheidt zich als een verwijspraktijk gespecialiseerd in orthodontie en endodontie, waar patiënten enkel op doorverwijzing van hun algemene tandarts terechtkunnen. Met een focus op deze gespecialiseerde behandelingen hebben tandartsen Marie-Elisabeth Degandt en Laurens Dehoorne, beiden afgestudeerd aan KULeuven en met aanvullende opleidingen in hun vakgebied, besloten geen nieuwe patiënten voor algemene tandheelkunde meer aan te nemen. Hun praktijk, bekend om de moderne faciliteiten en technieken zoals de microscoop en quicksleeper, biedt een persoonlijke benadering en zorg op maat. Dit duo zet zich in om de beste mondzorg te leveren, steeds op afspraak en met een duidelijke communicatie naar de patiënt.

Rating: 4.0/ 5 — 25 Reviews
Address: Deken Camerlyncklaan 14, 8500 Kortrijk, Belgium

Tandartspraktijk Kordent

Tandartspraktijk Kordent

In het hart van Kortrijk wordt bij Tandarts Kordent een breed scala aan tandheelkundige zorg aangeboden, waarbij de nadruk ligt op het belang van een gezond gebit. Met een gespecialiseerd team dat toegewijd is aan persoonlijke en kwalitatieve zorg, onderscheidt deze praktijk zich door haar expertise in implantologie en een diepe betrokkenheid bij patiënteninformatie en -educatie. Tandarts Kordent staat bekend om zijn moderne aanpak en het gebruik van de laatste technologieën om ervoor te zorgen dat elke patiënt de beste behandeling ontvangt. Dit ethos maakt hen een gewaardeerd bezit in de gemeenschap van Kortrijk, gedreven door de missie om iedereen te voorzien van een stralende lach.

Rating: 4.5/ 5 — 19 Reviews
Address: Erasmuslaan 7, 8500 Kortrijk, Belgium

De Tandhoek

De Tandhoek

Tandartspraktijk Tandhoek, gelegen aan de Stijn Streuvelslaan in Heule, staat sinds december 2018 klaar voor patiënten in hun vernieuwde locatie, met als doel de best mogelijke mondzorg te bieden. Het deskundige team, geleid door tandartsen Marie Tydtgat, Bram Slaets en Laura Wouters, zet zich in voor persoonlijke en zorgvuldige behandelingen, variërend van routinecontroles tot spoedeisende hulp buiten de gebruikelijke uren. Met uitgebreide openingstijden en een speciale wachtdienst voor noodgevallen, onderscheidt Tandhoek zich door haar toewijding aan toegankelijkheid en uitmuntende patiëntenzorg.

Rating: 3.9/ 5 — 18 Reviews
Address: Stijn Streuvelslaan 73, 8501 Kortrijk, Belgium

Tandartsenpraktijk Mattelaer

Tandartsenpraktijk Mattelaer

Gelegen in het hart van Kortrijk, is Tandartsenpraktijk Mattelaer een vooraanstaand centrum voor tandheelkundige zorg waar patiënten uitsluitend op afspraak terechtkunnen. Met ruime openingstijden van maandag tot donderdag en aangepaste uren op vrijdag, streeft de praktijk ernaar om toegankelijke en flexibele dienstverlening aan te bieden. De praktijk onderscheidt zich door een sterke nadruk op persoonlijke aandacht en toewijding aan patiëntenzorg, ondersteund door een deskundig team dat bereikbaar is voor al uw tandheelkundige behoeften. De focus ligt op het bieden van een comfortabele ervaring en het handhaven van de hoogste standaarden in tandheelkundige behandelingen, wat hen een betrouwbare keuze maakt voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve tandzorg.

Rating: 4.8/ 5 — 18 Reviews
Address: Vierschaarstraat 8 C, 8500 Kortrijk, Belgium

Ortho.Progress

Ortho.Progress

Rating: 3.8/ 5 — 17 Reviews
Address: Koning Albertstraat 31, 8500 Kortrijk, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024