• Home
  • Amusement
  • De beste massagesalons in Kortrijk – TOP 10 [2024]
De beste massagesalons in Kortrijk - TOP 10 [2024]

De beste massagesalons in Kortrijk – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar ontspanning en welzijn is een ranglijst samengesteld van de beste massagesalons in Kortrijk voor het jaar 2024. Deze lijst is zorgvuldig opgesteld op basis van de beoordelingen die door gebruikers op Google Maps zijn achtergelaten. Hierdoor wordt een objectief beeld gegeven van de meest gewaardeerde plekken om te ontspannen in de regio. In deze top 10 worden de salons vermeld die niet alleen uitblinken in service, maar ook in de kwaliteit van hun behandelingen. Het resultaat is een betrouwbare gids voor iedere

Yuna

Yuna

Bij Yuna Wellness, een vooraanstaand privéwellnesscenter, staat essentieel herbronnen centraal. Dit unieke toevluchtsoord biedt een rustieke ambiance waar gasten zich kunnen onderdompelen in serene rust, weg van de dagelijkse drukte. Klanten worden uitgenodigd om te genieten van een breed scala aan behandelingen, waaronder ontspanningsmassages, lichaamsbehandelingen, en de bijzondere ervaring van ‘floaten’ in een verwarmd zoutbad. Met een focus op hygiëne, unieke arrangementen en ervaren therapeuten onderscheidt Yuna Wellness zich door het bieden van een meest ruime privébadhuis met het grootste aantal faciliteiten in de streek. Hier wordt de visie van essentieel herbronnen werkelijkheid, door het elimineren van complexiteit en het herwaarderen van de kwaliteit van basisbehoeften.

Rating: 4.8/ 5 — 142 Reviews
Address: Kardinaalstraat 37, 8510 Kortrijk, Belgium

NOOK Kortrijk

NOOK Kortrijk

NOOK, gevestigd in Kortrijk, biedt een serene toevlucht voor aanstaande en nieuwe ouders met een reeks gespecialiseerde diensten gericht op ontspanning en welzijn. Met een focus op zwangerschaps-, mama-, en duo massages, evenals unieke behandelingen zoals babymassage en hydrotherapie, creëert NOOK een gezellig hoekje waar tijd even stil staat. Deze oase van rust onderscheidt zich door een warme, uitnodigende sfeer waarin gasten worden aangemoedigd om te ontspannen met een drankje en te genieten van kostbare momenten samen. Met een toegewijd team dat begeleiding biedt van zwangerschap tot na de bevalling, belooft NOOK een omvattende ondersteuning en verwennerij voor zowel moeder als baby.

Rating: 4.9/ 5 — 100 Reviews
Address: Plein 15A, 8500 Kortrijk, Belgium

Bahami

Bahami

Bahami Wellness, gevestigd in het hart van Kortrijk, belooft een oase van rust en ontspanning in de dynamiek van de stad. Met een focus op privacy, hygiëne en totale ontspanning, biedt Bahami een exclusieve privésauna ervaring, inclusief overnachtingsopties, weg van stedelijke drukte. Gasten kunnen genieten van een scala aan faciliteiten om lichaam en geest te revitaliseren, met de toevoeging van drankjes en versnaperingen voor een volledig verzorgde ervaring. Onlangs heeft Bahami zijn aanbod uitgebreid met BahamiBodyCare, waar gasten zich kunnen laten verwennen met huidverzorgingsproducten, behandelingen en parfums, om zo het gevoel van welzijn te versterken.

Rating: 4.3/ 5 — 48 Reviews
Address: Hendrik Consciencestraat 18, 8500 Kortrijk, Belgium

BodySlim Rainpharma Kortrijk

BodySlim Rainpharma Kortrijk

Bodyslim, gevestigd in Kortrijk, is een vooraanstaand afslankings- en schoonheidsinstituut dat zich toelegt op het bevorderen van een gezonde geest in een gezond lichaam. Met een breed scala aan diensten, waaronder kinesitherapie, diverse massages, geavanceerde afslankingsprocedures, huidverjonging en schoonheidsbehandelingen, biedt Bodyslim een holistische benadering van welzijn. Het instituut onderscheidt zich door zijn commitment aan natuurlijke verbeteringsmethoden, gesteund door de nieuwste onderzoeken, en creëert een oase van rust voor klanten die streven naar een gezonder, stressvrij leven. Door te focussen op persoonlijke zorg en innovatie, helpt Bodyslim individuen op een verantwoorde manier aan zichzelf te werken, wat bijdraagt aan hun algehele levenskwaliteit.

Rating:4.6/ 5 — 45 Reviews
Address: Louis Verweestraat 5, 8500 Kortrijk, Belgium

Ô Pur

Ô Pur

Gelegen op de sfeervolle locatie tussen Kortrijk en Moeskroen, biedt Wellnesscenter Ô Pur een unieke ervaring van zuiverende ontspanning. Met een sterke nadruk op privacy, hygiëne en een breed scala aan diensten, waaronder sauna, jacuzzi, hammam, en diverse therapeutische behandelingen, onderscheidt Ô Pur zich door zijn klanten een modern en tegelijkertijd gezellig toevluchtsoord te bieden. Van professionele zonnebanken tot gespecialiseerde therapieën zoals acupunctuur en Shiatsu, Ô Pur is de ideale bestemming voor wie op zoek is naar een plezierige en ontspannen manier om te onthaasten en het lichaam te zuiveren, ondersteund door de hoogste standaarden in hygiëne en klantenzorg.

Rating: 4.6/ 5 — 45 Reviews
Address: Moeskroensesteenweg 160, 8511 Kortrijk, Belgium

SANA

SANA

Sauna Sana, gevestigd in Kortrijk, biedt een unieke ontsnapping uit de dagelijkse routine door een luxe privésauna-ervaring waar ontspanning en welzijn centraal staan. Het biedt een heilzame mix van Finse sauna, Turks stoombad, whirlpool, en meer, gericht op het verbeteren van lichaam en geest. De faciliteit onderscheidt zich door zijn focus op het verhogen van de weerstand tegen infectieziekten en het bevorderen van huiddoorbloeding, waardoor bezoekers niet alleen ontspannen, maar ook gezonder vertrekken. Sauna Sana is meer dan alleen een spa; het is een bestemming voor diegenen die streven naar een sterker welzijn en een moment van pure ontspanning willen beleven, ongeacht de tijd van het jaar.

Rating: 4.4/ 5 — 43 Reviews
Address: Populierenlaan 22, 8500 Kortrijk, Belgium

Massage bij dikoeboe

Massage bij dikoeboe

Dikoeboe onderscheidt zich als een toevluchtsoord voor diegenen die streven naar ontspanning en welzijn door middel van traditionele en innovatieve massagetechnieken. Met een breed scala aan behandelingen – van de helende Balinese massage en diepgaande spiermassages tot gespecialiseerde prenatale verzorging en verkwikkende gezichtsbehandelingen, benadrukt dikoeboe het belang van persoonlijk welzijn. Elke sessie, zorgvuldig uitgevoerd door ervaren therapeuten die hygiëne en comfort hoog in het vaandel dragen, is ontworpen om stress te verminderen, spierspanning te verlichten en de algehele gezondheid te bevorderen. Dikoeboe belooft een unieke ervaring waarbij de focus ligt op het herstellen van de harmonie tussen lichaam en geest, zonder de afleiding van duo of erotische massages, wat een zuivere en authentieke genezing garandeert.

Rating: 5.0/ 5 — 41 Reviews
Address: Rekkemsestraat 59, 8510 Kortrijk, Belgium

Tiebesport

Tiebesport

Geert Tiebergyn, de drijvende kracht achter Tiebe Sport, biedt in Bellegem, Kortrijk, een breed scala aan massagetherapieën, waaronder ontspanningsmassage, sportmassage, dieptemassage en innovatieve methoden zoals Tecar-therapie en cupping. Met een indrukwekkende achtergrond in de sportwereld als vaste massagetherapeut voor top wielerploegen en een passie voor het ondersteunen van zowel professionele als recreatieve atleten, staat Tiebe Sport bekend om zijn professionele en toegewijde benadering. Nu volledig beschikbaar in zijn praktijk, biedt Geert zijn deskundige diensten aan een breed publiek, van topsporters tot mensen die gewoon op zoek zijn naar een kwalitatieve massage-ervaring.

Rating: 5.0/ 5 — 34 Reviews
Address: Processiestraat 5 E, 8510 Kortrijk, Belgium

Dokkeaw Thai Massage

Dokkeaw Thai Massage

Bij Dokkeaw Thai Massage wordt u uitgenodigd om te genieten van de ultieme ontspanning, aangeboden door een team van charmante en deskundige Thaise dames. Met een breed scala aan massages, verstrekt door professionals zoals Milky, Sunny, Hanna, Pim, en Sugar, belooft Dokkeaw een onvergetelijke ervaring die gericht is op uw tevredenheid en welbevinden. Gelegen in Zwevegem, met ruime parkeergelegenheid nabij, staat deze oase van rust zeven dagen per week klaar om u met open armen te ontvangen en u te helpen herontdekken wat genot werkelijk betekent.

Rating: 3.9/ 5 — 31 Reviews
Address: Avelgemstraat 86, 8550 Zwevegem, Belgium

Skinz (LoungeSpa BV)

Skinz (LoungeSpa BV)

Gelegen in het hart van Kortrijk, biedt Skinz een oase van schoonheid en ontspanning aan de oevers van de Leie. Dit schoonheidssalon, onder leiding van Frédérique Stock, onderscheidt zich door een diepgaande expertise en vakkennis die zich vertaalt in een breed scala aan behandelingen; van suikerontharing en laserontharing tot gelaatsverzorging, make-up, wenkbrauwstyling en ontspannende massages. Skinz zet zich in voor hoogkwalitatieve huidverzorging met topmerken zoals Germaine de Capuccini & L’Oyé, en biedt klanten een uniek moment van me-time met persoonlijke aandacht en professionele zorg. Klanten worden uitgenodigd om in een serene omgeving te ontsnappen aan de dagelijkse drukte, waarbij discretie en wederzijds respect centraal staan in elke ervaring.

Rating: 4.9/ 5 — 31 Reviews
Address: Leiestraat 40, 8500 Kortrijk, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Kortrijk – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 werd er een nauwgezette analyse uitgevoerd om de beste tandartsen in Kortrijk te…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Kortrijk – TOP 10 [2024]

In 2024 is een grondige analyse uitgevoerd om de beste sushi-ervaringen in Kortrijk te rangschikken. Gebaseerd op de…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Kortrijk – TOP 10 [2024]

In de hedendaagse samenleving is de zoektocht naar culinaire excellentie een voortdurende onderneming geworden. Voor diegenen die geïnteresseerd…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Ramen in Kortrijk – TOP 10 [2024]

In het afgelopen jaar is een uitgebreide analyse uitgevoerd op basis van de beoordelingen op Google Maps, met…

ByBydeflect.befeb 16, 2024