De beste kappers in Kortrijk - TOP 10 [2024]

De beste kappers in Kortrijk – TOP 10 [2024]

In de recent bijgewerkte ranglijst voor 2024 zijn de beste kappers in Kortrijk zorgvuldig geselecteerd en gerangschikt. Deze top 10 is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, waarbij klantrecensies en tevredenheid een centrale rol spelen. Door deze methodologie zijn de meest betrouwbare en geprefereerde kapperszaken in Kortrijk in kaart gebracht. Aan de hand van deze lijst kunnen zowel lokale inwoners als bezoekers de kapperszaak kiezen die het best aan hun verwachting

Barbier en herenkapper Haartiest

Barbier en herenkapper Haartiest

Haartiest in Kortrijk herdefinieert de traditionele barbierservaring door het aanbieden van authentieke herenkappersdiensten in een unieke sfeer, verrijkt met een selectie van fijne dranken zoals hun eigen Baardmanbiertje en diverse proeverijen van TimsTasting. Elk bezoek start met een persoonlijke consultatie, gevolgd door gespecialiseerde behandelingen zoals haarwassingen, klassieke scheerbeurten, baardtrims, en styling met duurzame, natuurlijke producten die dierproefvrij zijn. Met een focus op de ‘Feelgood’-beleving staat bij Haartiest de klant centraal, waarbij de ambacht van het herenkappersvak naar een hoger niveau wordt getild. Klanten worden uitgenodigd hun afspraak online te maken om te genieten van deze unieke verzorgingservaring, met speciale kortingen voor studenten op geselecteerde dagen.

Rating: 4.8/ 5 — 225 Reviews
Address: Jan Persijnstraat 4, 8500 Kortrijk, Belgium

Luckylooks, kapsalon zonder afspraak

Luckylooks, kapsalon zonder afspraak

Lucky Looks in Kortrijk onderscheidt zich als een gastvrije kapsalon waar klanten zonder afspraak welkom zijn, perfect voor wie flexibiliteit waardeert. Met meer dan 30 jaar ervaring staat het team, onder leiding van Piet en zijn dochters Charlotte en Delphine, garant voor vakmanschap, kwaliteit en een vriendelijke service. Het salon biedt naast traditionele kappersdiensten ook een nagelstudio en onderscheidt zich met het unieke ‘kapsa z on’ voor knipbeurten in de open lucht. Met een focus op klanttevredenheid en een gezellige omgeving, is Lucky Looks de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar een verfrissend nieuw kapsel zonder de stress van het plannen van een afspraak.

Rating: 4.5/ 5 — 206 Reviews
Address: Oudenaardsesteenweg 64, 8500 Kortrijk, Belgium

Taelman Hair Salon

Taelman Hair Salon

Kapsalon Taelman in Kortrijk, gelegen aan het Stationsplein 3, staat bekend als de ultieme herenkapper waar traditie en trends hand in hand gaan. Met een team van ervaren barbiers, onder leiding van Henri Taelman sinds 2010, biedt deze barbershop een uitgebreide reeks diensten aan, van klassieke knipbeurten en baardverzorging tot luxueuze hoofdmassages en manicures. Door zich uitsluitend op mannen te richten, heeft het salon zich gespecialiseerd in het bieden van een service waarbij elke man zich op zijn best voelt, aangepast aan de hedendaagse trends. Kapsalon Taelman onderscheidt zich door deze persoonlijke aanpak en de toevoeging van exclusieve behandelingen zoals ‘The Box’ voor hoofdmassages, en is daarmee de toevluchtsoord voor mannen die zowel klassieke als moderne verzorging waarderen.

Rating: 4.6/ 5 — 158 Reviews
Address: Stationsplein 3, 8500 Kortrijk, Belgium

Sitara Kortrijk

Sitara Kortrijk

Rating:4.3/ 5 — 121 Reviews
Address: Doorniksestraat 6, 8500 Kortrijk, Belgium

Cleos Hair Dresser Courtrai

Cleos Hair Dresser Courtrai

Bij Salon Cleos in Kortrijk wordt elke klant, ongeacht leeftijd of stijl, verwelkomd voor een divers aanbod aan schoonheidsbehandelingen. Van knippen, kleuren en stylen van haar tot nagelverzorging, dit salon biedt een unieke mix van diensten aan, compleet met een selectie van lifestyle en interieurproducten in hun shop. Met een dynamisch team van kapsters en stylisten die klaarstaan met een warme kop koffie en een gezellige babbel, onderscheidt Salon Cleos zich door haar huiselijke sfeer en persoonlijke benadering. Klanten kunnen eenvoudig online of telefonisch een afspraak maken, waardoor een bezoek aan dit kapsalon zowel gemakkelijk als aangenaam is.

Rating: 4.6/ 5 — 112 Reviews
Address: Loofstraat 2, 8500 Kortrijk, Belgium

Kim’sHairlounge

Kim’sHairlounge

FayaConcept onderscheidt zich als een dynamisch en inclusief schoonheids- en verzorgingscentrum dat zowel mannen als vrouwen verwelkomt. Met een gespecialiseerde barbershop die zich richt op haar- en baardverzorging voor mannen en een luxueus beautysalon voor vrouwen, biedt FayaConcept een breed scala aan diensten aan. Van stijlvolle kapsels tot uitgebreide schoonheidsbehandelingen, dit concept staat garant voor een persoonlijke en verfijnde ervaring. Geopend van dinsdag tot zaterdag, nodigt FayaConcept iedereen uit om de perfecte balans tussen stijl, comfort en professionaliteit te ontdekken.

Rating: 4.9/ 5 — 112 Reviews
Address: Ten Akkerdreef 1B, 8500 Kortrijk, Belgium

KREATOS Bissegem

KREATOS Bissegem

Kreatos, een prominente speler in de Belgische kappersindustrie, biedt een unieke benadering van haarverzorging die zowel flexibiliteit als professionaliteit waarborgt. Met de mogelijkheid om zowel met als zonder afspraak te bezoeken, verzekert Kreatos klanten van een snelle en hoogwaardige service, aangepast aan hun persoonlijke schema. Klanten worden aangemoedigd om vroeg in de week een afspraak te plannen om de drukte te omzeilen, terwijl de optie voor een spontaan bezoek ook beschikbaar blijft, met de kanttekening dat afspraken prioriteit hebben. Dit onderscheidt Kreatos van concurrenten door een naadloze blend van toegankelijkheid en kwaliteit, versterkt door hun gebruiksvriendelijke website en app voor het reserveren van afspraken.

Rating: 4.4/ 5 — 106 Reviews
Address: Meensesteenweg 310, 8501 Kortrijk, Belgium

Barberservice Herenkapper / Barbier

Barberservice Herenkapper / Barbier

Bij Kapsalon Hem en Haar, gelegen in het hart van Marke vlakbij de iconische kerktoren, worden klanten van alle leeftijden welkom geheten voor een trendy haarbehandeling. Met een focus op persoonlijke aandacht, biedt dit salon de mogelijkheid tot het maken van online afspraken om wachttijden te minimaliseren. Gemakkelijk bereikbaar met gratis parkeergelegenheid, onderscheidt Hem en Haar zich door zijn toegankelijkheid en de belofte van een verfrissende, nieuwe look voor dames, heren, jongeren en kinderen.

Rating: 4.8/ 5 — 95 Reviews
Address: Markeplaats 2, 8510 Kortrijk, Belgium

KREATOS Zwevegem

KREATOS Zwevegem

Kreatos, gevestigd in Zwevegem, België, onderscheidt zich als een vooraanstaand kapsalon dat zowel flexibiliteit als professionaliteit hoog in het vaandel draagt. Dit salon biedt de unieke mogelijkheid om met of zonder afspraak binnen te stappen voor een breed scala aan haarverzorgingsdiensten, waarbij klantgerichtheid en kwaliteit vooropstaan. Dankzij een gebruiksvriendelijke online boekingssysteem en een app, kunnen klanten eenvoudig hun bezoek plannen op een moment dat hen het beste uitkomt, terwijl ze geadviseerd worden drukke periodes te vermijden voor een optimale ervaring. Kreatos onderscheidt zich door zijn toegankelijkheid en klantvriendelijke service, waarmee het een trouwe klantenkring opbouwt in de regio.

Rating: 4.0/ 5 — 93 Reviews
Address: Kortrijkstraat 55, 8550 Zwevegem, Belgium

Kapsalon Chafik

Kapsalon Chafik

Bij Kapsalon Chafik in Kuurne, België, wordt klanttevredenheid serieus genomen, waarbij bezoekers zich comfortabel en goed verzorgd voelen dankzij de professionele aanpak van het team. Bekend als mogelijk de beste in de regio, biedt het salon een breed scala aan haarverzorgingsdiensten die klanten niet alleen topresultaten opleveren, maar hen ook met een tevreden gevoel laten vertrekken. De passie voor uitmuntendheid in haarverzorging en de toewijding aan klanttevredenheid onderscheiden Kapsalon Chafik van zijn concurrenten, waardoor het een go-to bestemming is voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve knipbeurt in een gastvrije sfeer.

Rating: 4.4/ 5 — 85 Reviews
Address: Kerkstraat 13, 8520 Kuurne, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024