De beste barbiers in Kortrijk - TOP 10 [2024]

De beste barbiers in Kortrijk – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een zorgvuldig samengestelde ranglijst van de beste barbiers in Kortrijk tot stand gekomen. Deze lijst, die gebaseerd is op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, biedt een overzicht van de top 10 barbierszaken die zich onderscheiden door hun uitmuntende service en kwaliteit. Door klanten zijn deze locaties beoordeeld, wat een authentiek beeld geeft van wat men kan verwachten. Aan de hand van deze beoordelingen is de definitieve lijst opgesteld. Het resultaat is een betrouw

Barbier en herenkapper Haartiest

Barbier en herenkapper Haartiest

Haartiest onderscheidt zich als een ongeëvenaarde herenkapper en barbier in het hart van Kortrijk, waar de kunst van het klassieke scheren en baardtrimmen samensmelt met de gezelligheid van muziek en het genot van een eigen blond Baardmanbiertje of een selectie van TimsTasting (rum/whisky). Met een toewijding aan duurzaamheid, natuurlijke ingrediënten, en dierenwelzijn, biedt Haartiest elke klant een op maat gemaakte ervaring, beginnend met een adviserend gesprek, gevolgd door deskundige haar- en baardzorg met warme doeken en etherische sprays. De salon belichaamt een ‘Feelgood’-beleving, waarbij klanttevredenheid en persoonlijke aandacht centraal staan, en voegt hieraan toe met speciale diensten zoals permanenten en haarontkleuring, allemaal te boeken via hun online platform. Met studentenkortingen op dinsdag en donderdag en een team van gepassioneerde stylisten, is Haartiest de ultieme bestemming voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit, comfort en een unieke salonervaring.

Rating: 4.8/ 5 — 225 Reviews
Address: Jan Persijnstraat 4, 8500 Kortrijk, Belgium

Taelman Hair Salon

Taelman Hair Salon

Kapsalon Taelman, gevestigd in Kortrijk, heeft zich ontwikkeld tot dé herenkapper waar vakmanschap en stijl samenkomen. Met een klantenbestand dat uitsluitend uit heren bestaat, biedt dit salon sinds de oprichting een breed scala aan diensten die verder gaan dan alleen knippen; inclusief scheren, trimmen, hoofdmassages en manicures, om aan de groeiende vraag naar holistische verzorging voor mannen te voldoen. Het deskundige team, geleid door professionals met een rijke ervaring variërend van 1983 tot recent, zet zich in om elke klant te laten stralen. Bovendien, als een officiële dealer van American Crew producten, onderstreept Kapsalon Taelman zijn toewijding aan kwaliteit en trendbewustzijn, waardoor het een unieke bestemming is voor de moderne man die op zoek is naar een vertrouwde stylist en een verfrissende ervaring.

Rating: 4.6/ 5 — 158 Reviews
Address: Stationsplein 3, 8500 Kortrijk, Belgium

Kim’sHairlounge

Kim’sHairlounge

Bij FayaConcept worden klanten verwelkomd in een sfeer waar luxe schoonheids- en verzorgingsdiensten samenkomen. Gespecialiseerd in zowel heren- als damesbehandelingen, biedt het een scala aan diensten van haar- en baardknippen tot exclusieve schoonheidsbehandelingen. Het unieke aan FayaConcept is de combinatie van een traditionele barbershop met een modern beautysalon, waardoor klanten van elk geslacht kunnen genieten van een verfijnde verzorgingsexperience. Open van dinsdag tot zaterdag, nodigt FayaConcept iedereen uit om de persoonlijke benadering en deskundigheid van hun team te ervaren.

Rating: 4.9/ 5 — 112 Reviews
Address: Ten Akkerdreef 1B, 8500 Kortrijk, Belgium

Barbershop Paradox kortrijk

Barbershop Paradox kortrijk

Bij AmParadox in Waregem, een barbershop met meer dan een decennium aan ervaring, worden mannen en kinderen verwelkomd in een wereld waar traditionele barbierskunst en moderne stijl samenkomen. Als meester in zowel knippen als scheren, zet AmParadox zich in voor persoonlijke aandacht en vakmanschap, gebruikmakend van enkel professioneel gereedschap voor een onberispelijke uitvoering. Klanten verlaten de salon niet alleen met een verzorgde en stijlvolle look, maar ervaren ook de unieke combinatie van een warm welkom en deskundige service die hen onderscheidt van de rest. Stap binnen voor een ervaring waar kwaliteit en stijl hand in hand gaan.

Rating:4.9/ 5 — 97 Reviews
Address: Schouwburgplein 4, 8500 Kortrijk, Belgium

Barberservice Herenkapper / Barbier

Barberservice Herenkapper / Barbier

Bij Kapsalon Hem en Haar in Marke, gelegen op een gemakkelijk te vinden locatie nabij de kerktoren met ruime gratis parkeergelegenheid, wordt iedereen welkom geheten voor een trendy haarbehandeling. Het salon onderscheidt zich door een breed aanbod aan diensten voor dames, heren, jongeren en kinderen, met de mogelijkheid om gemakkelijk online een afspraak te maken. Dit zorgt ervoor dat klanten niet lang hoeven te wachten en biedt een persoonlijke service die afgestemd is op hun wensen. Hem en Haar zet zich in voor uitmuntendheid in kappersdiensten, waarbij klanttevredenheid en toegankelijkheid vooropstaan.

Rating: 4.8/ 5 — 95 Reviews
Address: Markeplaats 2, 8510 Kortrijk, Belgium

Phoenix Barber

Phoenix Barber

Rating: 5.0/ 5 — 95 Reviews
Address: Kortrijksestraat 155, 8501 Kortrijk, Belgium

Ton Sur Ton Hair Salon

Ton Sur Ton Hair Salon

Ton sur Ton, gelegen in het hart van Kortrijk, staat bekend als een vooraanstaand kapsalon en pruikenstudio. Onder de bekwame leiding van Nico Desmet, wiens expertise verrijkt is door een oncologische opleiding, biedt het salon op maat gemaakte haaroplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van elke klant. Het team, bekend om zijn professionele benadering en persoonlijke zorg, zet zich in om de beste ervaring te bieden, waarmee het zich onderscheidt in de branche. Of het nu gaat om een routine knipbeurt of een gespecialiseerde pruik, bij Ton sur Ton is men verzekerd van een hartelijke ontvangst en uitmuntende service.

Rating: 4.8/ 5 — 79 Reviews
Address: Vlaskaai 4, 8500 Kortrijk, Belgium

Golden Hair kapsalon

Golden Hair kapsalon

Golden Hair in Kortrijk onderscheidt zich als een vooraanstaande kapperszaak met een passie voor het transformeren van haarstijlen van zowel heren als dames. Door hun expertise en toewijding aan vakmanschap bieden ze een breed scala aan haarbehandelingen, gekenmerkt door persoonlijke aandacht en op maat gemaakte adviezen. Hun missie is om elke klant te laten stralen met een look die perfect bij hen past, ondersteund door competitieve tarieven en het gemak van online afspraken. Golden Hair staat bekend om zijn gastvrije sfeer en de kunst om elke haarwens te realiseren, waardoor ze een unieke plek innemen in de harten van hun klanten.

Rating: 4.4/ 5 — 64 Reviews
Address: Zwevegemsestraat 4, 8500 Kortrijk, Belgium

BARBER ABDAL

BARBER ABDAL

Rating: 4.9/ 5 — 55 Reviews
Address: Veemarkt 41, 8500 Kortrijk, Belgium

Barber shop

Barber shop

Rating: 4.7/ 5 — 50 Reviews
Address: Oude-Vestingsstraat 1, 8500 Kortrijk, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024