De beste tandartsen in Hasselt - TOP 10 [2024]

De beste tandartsen in Hasselt – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024 zijn de beste tandartsen in Hasselt zorgvuldig beoordeeld en samengesteld. Deze top 10 is tot stand gekomen door een analyse van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps. Door patiënten geleverde beoordelingen hebben een cruciale rol gespeeld in het bepalen van de posities binnen deze lijst. Elk van deze tandartspraktijken is erkend voor hun uitmuntende service, deskundigheid en patiënttevredenheid. Deze informatie biedt een waardevolle leidraad voor iedereen die op zoek is

All Dent Tandartspraktijk, Nathalie Knoors

All Dent Tandartspraktijk, Nathalie Knoors

All Dent Tandartspraktijk in Kermt, Hasselt, onderscheidt zich door haar moderne faciliteiten, uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën, om een breed scala aan tandheelkundige zorgen te bieden. Met een nadruk op persoonlijke zorg, kwaliteit en vriendelijkheid, biedt het team van All Dent diensten variërend van preventieve en conserverende behandelingen tot esthetische, restauratieve, en implantologische tandheelkunde voor zowel kinderen als volwassenen. Toegankelijkheid en gemak worden verzekerd met ruime parkeergelegenheid en uitgebreide openingstijden, waardoor All Dent een vertrouwd adres is voor uitmuntende tandheelkundige zorg in Hasselt.

Rating: 4.4/ 5 — 43 Reviews
Address: Diestersteenweg 226, 3510 Hasselt, Belgium

Tandem, Tand- & Mondzorg Hasselt

Tandem, Tand- & Mondzorg Hasselt

Bij Tandem Hasselt staat een team van deskundige tandheelkundige professionals klaar om u een complete, multidisciplinaire aanpak te bieden voor een duurzaam gebit en een gezonde mond. Met een breed scala aan behandelingen onder één dak, van preventieve zorg en endodontie tot kindertandheelkunde en parodontologie, zetten ze zich in voor hoogwaardige zorg. Ze onderscheiden zich door een sterke nadruk op kwaliteit, preventie, en heldere communicatie. Door te investeren in geavanceerde opleidingen, materialen, en samenwerkingen met top tandtechnische laboratoria, garanderen ze zorg die soms boven de standaard ziekenfondstarieven uitstijgt, gericht op het welzijn van uw tanden.

Rating: 4.6/ 5 — 41 Reviews
Address: Genkersteenweg 417, 3500 Hasselt, Belgium

Dr. Michel Geladé

Dr. Michel Geladé

Rating: 4.7/ 5 — 29 Reviews
Address: Boerenkrijgsingel 44/001, 3500 Hasselt, Belgium

Tandconcept (niet geconventioneerd)

Tandconcept (niet geconventioneerd)

TandConcept, gevestigd in Hasselt, staat bekend om zijn vooraanstaande tandheelkundige zorg en implantologie, aangeboden door een deskundig team dat zich inzet voor het welzijn van elke patiënt. Deze praktijk onderscheidt zich door haar geavanceerde behandelingen in een comfortabele setting, met een speciale wachtdienst tijdens weekends en feestdagen voor urgente noden. Met flexibele openingsuren en een nadruk op samenwerking en continue ontwikkeling, biedt TandConcept een uitzonderlijke service. Hun commitment aan het verstrekken van de laatste nieuwtjes en updates in de tandheelkunde benadrukt hun toewijding aan zowel patiënteneducatie als -zorg.

Rating:4.5/ 5 — 29 Reviews
Address: Kunstlaan 18, 3500 Hasselt, Belgium

Dentists Bosmans-Vaninbroukx bvba

Dentists Bosmans-Vaninbroukx bvba

In het hart van Hasselt bevindt zich de tandartspraktijk van Benjamin Vaninbroukx, Nathalie Bosmans en Senne De Winter, een team dat zich onderscheidt door een breed scala aan tandheelkundige diensten aan te bieden. Van preventieve controles en esthetische tandheelkunde tot orthodontie en complexere ingrepen, zij streven ernaar om elke patiënt een gezonde en stralende glimlach te bieden. Hun praktijk, gevestigd in de Plantenstraat, is het resultaat van een unieke samenwerking die begon tijdens hun studiejaren, en is uitgegroeid tot een plek waar patiënten niet alleen terecht kunnen voor kwalitatieve zorg, maar ook voor urgenties via de weekendwachtdienst. Dit team zet zich in om de mondgezondheid van elke patiënt te verbeteren, met een persoonlijke benadering en op maat gemaakte behandelplannen.

Rating: 3.6/ 5 — 26 Reviews
Address: Plantenstraat 32, 3500 Hasselt, Belgium

Tandartspraktijk MOLAAR (Jans Katrien)

Tandartspraktijk MOLAAR (Jans Katrien)

Bij Tandartspraktijk MOLAAR staat de patiënt centraal met een unieke benadering voor elke individuele zorgvraag, vanaf de eerste grondige consultatie. Met een breed scala aan behandelingen, waaronder preventieve, esthetische, prothetische tandheelkunde, endodontie, implantologie en parodontologie, streeft MOLAAR naar tandheelkundige topprestaties door de combinatie van diepgaande kennis en uitgebreide ervaring. Hun visie is gericht op het gezamenlijk bereiken van optimale mondzorgresultaten. Dit onderscheidt MOLAAR door een toegewijde en persoonlijke aanpak in de tandheelkundige zorg binnen een professioneel en warm welkom in Hasselt.

Rating: 4.5/ 5 — 25 Reviews
Address: Maastrichtersteenweg 198, 3500 Hasselt, Belgium

ArteDenti

ArteDenti

Bij Tandartsen Artedenti, gevestigd in Hasselt, staat een team van ervaren professionals klaar om uw tandheelkundige zorg naar een hoger niveau te tillen. Met meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring, focussen Isabelle Lenssen en Christophe Jacobs zich op het aanbieden van een breed scala aan tandheelkundige diensten, waaronder het versterken en verfraaien van tanden en oplossingen voor snurkproblemen. Hun benadering, die het trekken van tanden als laatste redmiddel ziet, benadrukt hun toewijding aan kwaliteit en patiëntgerichte zorg. Door expertise te bundelen en een snelle respons op noodbehandelingen te garanderen, onderscheidt Artedenti zich door een kwalitatieve en holistische benadering van tandheelkunde.

Rating: 4.0/ 5 — 22 Reviews
Address: Kunstlaan 6/1, 3500 Hasselt, Belgium

cmthasselt

cmthasselt

Het Centrum voor Mond- en Tandheelkunde (CMT) in Hasselt staat bekend om zijn hoogwaardige, patiëntgerichte zorg, waarbij een team van gespecialiseerde tandartsen samenwerkt om elke patiënt een persoonlijke behandeling te bieden. Door voortdurende investeringen in de nieuwste technologieën en bijscholing, onderscheidt CMT zich met een vakkundige service in een breed scala aan tandheelkundige disciplines, waaronder algemene tandheelkunde, kindertandheelkunde, orthodontie, implantologie, en meer. Hun moderne, multidisciplinaire aanpak garandeert een optimale zorgervaring, waardoor zij een toonaangevende keuze zijn voor patiënten in de regio.

Rating: 3.7/ 5 — 21 Reviews
Address: Luikersteenweg 232/bus 2, 3500 Hasselt, Belgium

Tandenpaleis, Quaethoven Marleen

Tandenpaleis, Quaethoven Marleen

Rating: 4.8/ 5 — 19 Reviews
Address: Anne Frankplein 11, 3500 Hasselt, Belgium

Lemmens Raf

Lemmens Raf

Rating: 4.1/ 5 — 17 Reviews
Address: Toekomststraat 28/A, 3500 Hasselt, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024