De beste kappers in Hasselt - TOP 10 [2024]

De beste kappers in Hasselt – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een gedetailleerde ranglijst gepresenteerd van de top 10 beste kappers in Hasselt voor het jaar 2024. Deze selectie is zorgvuldig samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, waarbij klanttevredenheid en populariteit als leidende criteria hebben gediend. De kapperszaken zijn geëvalueerd en gerangschikt om lezers een betrouwbaar overzicht te bieden. Door middel van deze ranglijst wordt inzicht verschaft in de kwaliteit en service die deze top kappers in Hasselt te bieden hebben. Het

Kapsalon Star Hasselt

Kapsalon Star Hasselt

Rating: 4.6/ 5 — 358 Reviews
Address: Badderijstraat 8, 3500 Hasselt, Belgium

Stella barbershop

Stella barbershop

Rating: 5.0/ 5 — 156 Reviews
Address: Guffenslaan 42, 3500 Hasselt, Belgium

Beauty Boutique Hasselt

Beauty Boutique Hasselt

Beauty Boutique Hasselt, gelegen in het hart van Hasselt, onderscheidt zich door zijn gespecialiseerde aanbod in BB Gold Keratine behandelingen en 100% echte Russische haar extensions. Met een focus op het transformeren van moeilijk handelbare haren, biedt de salon oplossingen voor elk haarprobleem, of het nu droog, beschadigd of overmatig krullend is. Hun missie is om elke dag een ‘wow-effect’ te creëren voor hun klanten, door gebruik te maken van hoogwaardige, natuurlijke producten. Beauty Boutique Hasselt staat bekend om zijn deskundigheid en toewijding aan klanttevredenheid, en biedt ook masterclasses aan in haarweeftes en Braziliaanse keratinebehandelingen.

Rating: 4.6/ 5 — 145 Reviews
Address: Kiewitstraat 42A, 3500 Hasselt, Belgium

So Lounge

So Lounge

Maison BU, gevestigd in Hasselt, staat synoniem voor een unieke, persoonlijke schoonheidsbeleving. Met een focus op maatwerk, combineert dit salon de kunst van coiffure en beauty tot een meesterwerk dat uw gelaat en persoonlijkheid perfect complementeren. Het ervaren team, onder leiding van Kristof Buelens, biedt een breed scala aan haar- en schoonheidsbehandelingen, gebruikmakend van geavanceerde technieken en productcombinaties. Daarnaast verrijkt Bar BU de ervaring met een selectie van gastronomische versnaperingen. Maison BU onderscheidt zich door zijn toewijding aan constante bijscholing en een exclusief lidmaatschapsprogramma voor de meest loyale gasten, waarbij elk bezoek een onvergetelijk verwenmoment wordt.

Rating:4.7/ 5 — 139 Reviews
Address: Havermarkt 31/33, 3500 Hasselt, Belgium

KREATOS Hasselt Centrum

KREATOS Hasselt Centrum

Kreatos, gelegen in het hart van Hasselt Centrum, onderscheidt zich als een vooraanstaande kapperszaak waar klantvriendelijkheid en professionaliteit voorop staan. Met de mogelijkheid om zowel met als zonder afspraak binnen te stappen, biedt Kreatos flexibiliteit en efficiëntie voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige haarbehandeling. Het salon moedigt klanten aan om voor een gestroomlijnde ervaring hun afspraak online te boeken, vooral aan het begin van de week om de drukte te vermijden. Kreatos staat bekend om zijn toegankelijkheid en snelle service, waardoor het zich onderscheidt in de branche en een favoriet blijft onder zijn klanten.

Rating: 4.0/ 5 — 110 Reviews
Address: Sint-Truidersteenweg 2, 3500 Hasselt, Belgium

SALONN BODRUM HAİR & BEAUTY

SALONN BODRUM HAİR & BEAUTY

Rating: 5.0/ 5 — 103 Reviews
Address: Koning Albertstraat 39, 3500 Hasselt, Belgium

Eleganza Barbershop

Eleganza Barbershop

Eleganza Hairstyle, gevestigd in Hasselt, staat bekend als een topkeuze kapperszaak die zich onderscheidt door zijn professionele en vriendelijke personeel. Met een sterke focus op klanttevredenheid, biedt Eleganza Hairstyle een breed scala aan hairstyling diensten, waarbij ze luisteren naar de wensen van de klant en deze met uitmuntendheid uitvoeren. De populariteit van de salon blijkt uit de lange wachttijden, een teken van de hoge kwaliteit en de vraag naar hun diensten. Dit is de plek waar vakmanschap en een goede prijs-kwaliteitverhouding samenkomen, waardoor klanten keer op keer terugkomen.

Rating: 4.4/ 5 — 93 Reviews
Address: Zuivelmarkt 38, 3500 Hasselt, Belgium

KREATOS Hasselt Luikersteenweg

KREATOS Hasselt Luikersteenweg

Bij Kreatos, een toonaangevende kappersketen gevestigd in België, staat gemak voor de klant centraal, met salons die zowel op afspraak als zonder afspraak toegankelijk zijn. Hun doel is om professionele haarservices aan te bieden die naadloos aansluiten bij de behoeften en schema’s van hun klanten. Kreatos onderscheidt zich door flexibiliteit in planning, met een aanbeveling om drukte te vermijden door vroeg in de week een afspraak te maken. Ze bieden een gebruiksvriendelijke online reservering via hun website of app, waar klanten eenvoudig hun voorkeursalon kunnen selecteren en hun afspraak kunnen vastleggen. Kreatos belooft een snelle en professionele service, gericht op het bieden van een uitstekende klantervaring elke keer dat je hun salon bezoekt.

Rating: 4.1/ 5 — 88 Reviews
Address: Luikersteenweg 302, 3500 Hasselt, Belgium

Herenkapper Bjorn

Herenkapper Bjorn

Gelegen in de hartelijke Banneuxwijk van Hasselt, biedt Herenkapper Bjorn al bijna een decennium een ongedwongen en vriendelijke kapperservaring aan mannen en jongens van alle leeftijden. Met een focus op vakmanschap en een persoonlijke benadering, onderscheidt deze salon zich door zijn jarenlange ervaring en de inclusie van verzorgingsproducten in alle behandelingen. Klanten worden uitgenodigd om te genieten van een scala aan diensten, van een eenvoudige knipbeurt tot een volledige haar- en baardverzorging, allemaal uitgevoerd met de grootste zorg en aandacht voor detail. Door het verplicht stellen van afspraken garandeert Herenkapper Bjorn een geoptimaliseerde service, waardoor elke klant de aandacht krijgt die hij verdient. Dit maakt Herenkapper Bjorn tot de go-to salon in Hasselt voor diegenen die op zoek zijn naar een superieure knipervaring in een gastvrije omgeving.

Rating: 4.6/ 5 — 85 Reviews
Address: Kiewitstraat 27, 3500 Hasselt, Belgium

Mens Concept

Mens Concept

MensConcept, een dynamische conceptstore die zich onderscheidt door zijn unieke combinatie van een barbierszaak en een koffie- en zoetwarenwinkel, biedt een exclusieve selectie van parfums en haarproducten. Met een focus op kwaliteit en exclusiviteit, onderstreept het merk zijn engagement door de handtekening van Nicolas Anelka in hun parfumlijn. Klanten genieten van een bijzondere winkelervaring, ondersteund door persoonlijke aandacht en een zorgvuldig geselecteerd productaanbod. De toewijding van MensConcept aan uitmuntendheid en klanttevredenheid maakt het een opvallende bestemming voor de moderne man die waarde hecht aan stijl, kwaliteit en een unieke ervaring.

Rating: 4.7/ 5 — 81 Reviews
Address: Molenpoort 8/Bus 2, 3500 Hasselt, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024