De beste barbiers in Hasselt - TOP 10 [2024]

De beste barbiers in Hasselt – TOP 10 [2024]

In het onderzoek naar de beste barbiers in Hasselt voor het jaar 2024 is een uitgebreide analyse uitgevoerd. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, is een top 10 ranglijst samengesteld. Door klanten zijn deze barbiers beoordeeld op aspecten zoals klantenservice, vakmanschap en sfeer. Deze ranglijst is tot stand gekomen door zorgvuldig de recensies en waarderingen te evalueren. Het resultaat biedt een overzicht van de meest aanbevolen barbiers in Hasselt, zoals erkend door de lokale

Kapsalon Star Hasselt

Kapsalon Star Hasselt

Rating: 4.6/ 5 — 358 Reviews
Address: Badderijstraat 8, 3500 Hasselt, Belgium

Stella barbershop

Stella barbershop

Rating: 5.0/ 5 — 157 Reviews
Address: Guffenslaan 42, 3500 Hasselt, Belgium

Salar barber shop

Salar barber shop

Bij Salar Barber Shop, gelegen in het hart van Hasselt, wordt de kunst van het kapsel en het scheren verheven tot een ongeëvenaarde ervaring. Met meer dan tien jaar ervaring in drie landen, biedt ons team van deskundige barbiers een breed scala aan diensten, van traditionele knipbeurten en baardverzorging tot persoonlijke stijlanalyses, allemaal gericht op het waar maken van uw ideale look. Onze toewijding aan detail en een authentieke knip techniek onderscheidt ons van de rest, terwijl we een betaalbaar prijsmodel hanteren om ervoor te zorgen dat iedereen, van kinderen tot volwassenen, kan genieten van de beste verzorging. Bij Salar Barber Shop streven we ernaar om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen, elke haar, elke keer.

Rating: 4.8/ 5 — 138 Reviews
Address: Kuringersteenweg 82/1, 3500 Hasselt, Belgium

Jorge’s Barbershop

Jorge’s Barbershop

Jorge’s Premium Barbershop, gevestigd in Diepenbeek, biedt een nostalgische knipoog naar het verleden met zijn ambachtelijke haar- en baardverzorging in een moderne setting. Onder leiding van de wereldkampioen Freestyle Men’s Hairdressing van 2019, onderscheidt deze barbershop zich met persoonlijke aandacht, vakmanschap en de gezelligheid van een praatje met een fris biertje of koffie. Met diensten variërend van klassieke kapsels en baardonderhoud tot de luxueuze hot towel shaves, belooft Jorge’s een ervaring waarbij je niet alleen met een strak kapsel, maar ook met een glimlach de deur uit gaat. Elk bezoek wordt een ontspannende ervaring, waarbij traditionele technieken en persoonlijke service centraal staan.

Rating:4.8/ 5 — 129 Reviews
Address: Dorpsstraat 2, 3590 Diepenbeek, Belgium

Barbershop Hair Cafe

Barbershop Hair Cafe

HAIRCAFE onderscheidt zich als een veelzijdige bestemming voor zowel klassieke als moderne kappersdiensten, waar klanten terechtkunnen voor strakke knipbeurten, trimbeurten, hot towel shavings, en een uitgebreide selectie van haar- en baardverzorgingsproducten. Met een unieke combinatie van een kapsalon en barbershop onder één dak, biedt het ook scheerbenodigdheden en educatieve workshops, waardoor het een ware hub is voor zowel stijl als kennis in Zonhoven. HAIRCAFE staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, wat het een uitzonderlijke keuze maakt binnen de gemeenschap.

Rating: 4.8/ 5 — 128 Reviews
Address: Zavelstraat 14, 3520 Zonhoven, Belgium

SIR Cuts & Shaves

SIR Cuts & Shaves

Geboren uit een wereldwijde inspiratie en een diepgewortelde passie voor het barbiersvak, is SIR Cuts & Shaves in 2019 opgericht door Jeroen Nelissen, samen met zijn gelijkgestemde collega Beau. Gevestigd in Hasselt, onderscheidt SIR zich door zijn unieke blend van precisie-knipwerk, hedendaagse haarstijlen, een relaxte sfeer met goede muziek en een koud biertje. Met een breed scala aan diensten, van klassieke knipbeurten tot uitgebreide baardverzorging, belooft SIR elke klant te transformeren tot de beste versie van zichzelf. Dit alles wordt aangeboden in een omgeving waar kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan, gegarandeerd door een team dat niet alleen vakbekwaam is, maar ook een ongeëvenaarde passie voor het ambacht deelt.

Rating: 4.9/ 5 — 128 Reviews
Address: Hendrik van Veldekesingel 15, 3500 Hasselt, Belgium

Eleganza Barbershop

Eleganza Barbershop

In het hart van Hasselt biedt Eleganza Hairstyle, een gerenommeerde kapperszaak, een unieke blend van vakmanschap en aandacht voor detail, waardoor het een favoriete keuze is voor velen. Geprezen om hun bekwaamheid en vriendelijk personeel, onderscheidt deze salon zich door een diep begrip van de klantwensen, wat resulteert in op maat gemaakte en tevredenstellende kapsels. Ondanks de soms lange wachttijden, een teken van hun toewijding en populariteit, biedt Eleganza Hairstyle topkwaliteit diensten tegen redelijke prijzen, waardoor klanten keer op keer terugkomen.

Rating: 4.4/ 5 — 93 Reviews
Address: Zuivelmarkt 38, 3500 Hasselt, Belgium

Herenkapper Bjorn

Herenkapper Bjorn

Gelegen in de hartelijke Banneuxwijk van Hasselt, heeft Herenkapper Bjorn zich in bijna een decennium opgeworpen als een vertrouwde bestemming voor mannen en jongens die op zoek zijn naar een ongedwongen en aangename kapperservaring. Met een diepe toewijding aan vakmanschap en een rijke ervaring, biedt Bjorn een breed scala aan kappersdiensten, variërend van stijlvolle nieuwe kapsels tot nauwkeurige baardverzorging, allemaal versterkt met hoogwaardige verzorgingsproducten. Klantgemak wordt vooropgesteld met de mogelijkheid om eenvoudig online of telefonisch afspraken te maken, waardoor een persoonlijke en zorgvuldige service gegarandeerd is. Bjorn onderscheidt zich door zijn persoonlijke aanpak en de belofte van een superieure kapperervaring in Hasselt, ondersteund door flexibele betalingsmogelijkheden en aangepaste openingstijden.

Rating: 4.6/ 5 — 85 Reviews
Address: Kiewitstraat 27, 3500 Hasselt, Belgium

Sezou

Sezou

Met vijftien jaar ervaring en een voortdurende toewijding aan de nieuwste kappers technieken, staat Sezou garant voor een onvergetelijke ervaring waarbij klanten zich thuis voelen en met een grote glimlach weer naar buiten stappen. Gelegen in Kuringen, biedt dit kapsalon niet alleen een gezellige sfeer, maar ook een persoonlijke touch met een drankje van koffie tot wijn, speciaal voor elke klant. Door hun unieke aanpak en de gezellige huiselijke sfeer onderscheidt Sezou zich van andere salons en nodigt u uit om de kleur in uw leven te brengen met hun online boekingstool. Ontdek de perfecte snit bij Sezou, waar sfeer en gezelligheid centraal staan.

Rating: 4.9/ 5 — 82 Reviews
Address: Lammerweg 4, 3511 Hasselt, Belgium

Mens Concept

Mens Concept

MensConcept, een dynamische conceptstore gelegen in het hart van de stad, biedt een unieke combinatie van diensten en producten, variërend van hoogwaardige haarproducten tot exclusieve parfums. Als creatie van Nicolas Anelka, onderscheidt de winkel zich met zijn kenmerkende Eau de Parfum en olie-gebaseerde elixirs, die zorgvuldig zijn samengesteld om de moderne man te voorzien van een ongeëvenaarde geurervaring. Naast de barbershopfaciliteiten, nodigt MensConcept klanten uit om te genieten van zijn koffie en zoetwaren, waarmee het een unieke ontmoetingsplek creëert waar stijl en comfort samenkomen. Met een sterke nadruk op klantenservice en een aanbod dat regelmatig wordt vernieuwd, staat MensConcept bekend om zijn exclusiviteit en toewijding aan kwaliteit.

Rating: 4.7/ 5 — 81 Reviews
Address: Molenpoort 8/Bus 2, 3500 Hasselt, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024