De beste sportscholen in Namen - TOP 10 [2024]

De beste sportscholen in Namen – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een zorgvuldige evaluatie uitgevoerd naar de beste sportscholen in Namen, gebaseerd op de recensies van gebruikers op Google Maps. Uit deze beoordelingen is een top 10 ranglijst samengesteld die de kwaliteit en populariteit van deze faciliteiten weerspiegelt. Deze sportscholen zijn erkend voor hun uitstekende diensten, faciliteiten en klanttevredenheid. Door de beoordelingen te analyseren, is een objectief overzicht verkregen van wat bezoekers als de meest waardevolle aspecten beschouwen

Namur Sports Center

Namur Sports Center

Het Centre Namurois des Sports (Tabora), gelegen in het hart van Namur, is een dynamische sportfaciliteit die een breed scala aan sportieve activiteiten binnen haar muren huisvest. Met zowel binnen- als buiteninstallaties, biedt het centrum een ruim aanbod van sporten aan, waaronder voetbal op een grasveld, basketbal, volleybal, tennis, handbal, badminton, mini-voetbal en tafeltennis. Daarnaast beschikt het centrum over speciaal ingerichte zalen voor judo en andere vechtsporten, evenals multifunctionele ruimtes en een fitnesszaal, compleet met een tribune die plaats biedt aan 500 toeschouwers. Het onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid en de aanwezigheid van een gezellige cafetaria en vergaderzaal, waardoor het een centrale ontmoetingsplek is voor sportieve gemeenschap van Namur.

Rating: 3.8/ 5 — 447 Reviews
Address: Av. de Tabora 21, 5000 Namur, Belgium

Jims

Jims

Jims Namur onderscheidt zich als een fitnessclub waar passie en toewijding centraal staan in de begeleiding naar persoonlijke fitnessdoelen. Gelegen in het gemakkelijk bereikbare Acinapolis complex te Jambes, biedt het een ruim aanbod aan faciliteiten zoals een cardiozone, krachttraining, functionele training en diverse groepslessen variërend van yoga tot zumba. Met het unieke aanbod van small group training en een focus op zowel fysieke als mentale vooruitgang, creëert Jims Namur een warme gemeenschap waar elk lid, van beginner tot ervaren atleet, zich thuis voelt en ondersteund wordt in zijn of haar fitnessreis.

Rating: 4.1/ 5 — 239 Reviews
Address: Rue de la Gare Fleurie 16, 5100 Namur, Belgium

Basic-Fit Namur Boulevard Herbatte 24/7

Basic-Fit Namur Boulevard Herbatte 24/7

Bij Basic-Fit Namur Boulevard Herbatte, een fitnessclub die 24/7 geopend is, staat het bereiken van persoonlijke fitnessdoelen, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau, centraal. Met een aanbod van diverse abonnementen, inclusief toegang tot meer dan 220 clubs in België en zelfs heel Europa, biedt Basic-Fit flexibele mogelijkheden voor iedereen. Van virtuele groepslessen en persoonlijke trainingsopties tot unieke aanvullingen zoals YANGA Sports Water en massagestoelen, alles is ontworpen om een gezondere levensstijl toegankelijk te maken. De combinatie van hoogwaardige faciliteiten, 24/7 toegankelijkheid en een breed scala aan trainingsprogramma’s onderscheidt Basic-Fit van andere fitnessclubs en motiveert leden om hun fitnessreis te beginnen of voort te zetten op hun eigen voorwaarden.

Rating: 4.0/ 5 — 174 Reviews
Address: Bd d’Herbatte 249, 5000 Namur, Belgium

Basic-Fit Namur Naninne Rue Pieds d’Alouette 24/7

Basic-Fit Namur Naninne Rue Pieds d’Alouette 24/7

Basic-Fit Namur Naninne biedt een toegankelijke fitnesservaring 24/7 aan, met een breed scala aan fitnessapparatuur en groepslessen om iedereen, ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau, te verwelkomen. Met flexibele abonnementen, inclusief opties voor live collectieve lessen en YANGA Sports Water, streeft Basic-Fit ernaar om een gepersonaliseerde trainingservaring te bieden die aansluit bij de individuele doelen van elk lid. De club onderscheidt zich door een unieke combinatie van kwaliteitsfaciliteiten, 24/7 toegankelijkheid en een uitgebreid aanbod aan online en persoonlijke trainingsopties, allemaal ontworpen om leden te helpen hun fitnessdoelen te bereiken in een ondersteunende en motiverende omgeving.

Rating:4.1/ 5 — 174 Reviews
Address: Rue des Pieds d’Alouette 18, 5100 Namur, Belgium

Kineo Fitness & Wellness (Erpent)

Kineo Fitness & Wellness (Erpent)

Kineo Fitness en Wellness Erpent onderscheidt zich als een levendige oase van gezondheid en ontspanning, genesteld in een adembenemend groen landschap. Met faciliteiten die de nieuwste Technogym-apparatuur omvatten, biedt het centrum een breed scala aan activiteiten, waaronder meer dan 60 wekelijkse groepslessen zoals yoga, pilates en aquafitness, evenals persoonlijke coaching en gespecialiseerde diensten zoals osteopathie en fysiotherapie. Bezoekers kunnen genieten van het wellnessgedeelte, uitgerust met een zwembad, sauna, hammam en jacuzzi, ideaal voor herstel en ontspanning. Dit centrum staat bekend om zijn ruime en luchtige zalen die comfort en een motiverende omgeving bieden voor iedereen die zijn gezondheid en welzijn wil verbeteren, ondersteund door een team van deskundige professionals die gepersonaliseerde begeleiding bieden.

Rating: 4.3/ 5 — 136 Reviews
Address: Pl. Notre Dame de la Paix 1, 5101 Namur, Belgium

GO-FiT Mechelen

GO-FiT Mechelen

Bij GO-FIT Mechelen wordt fitness een plezierige ervaring gericht op het behalen van persoonlijke doelen, of het nu gaat om afslanken, conditie verbeteren, of gewoon fit blijven. Onderscheidend door een warme, huiselijke sfeer en een nauwe gemeenschap, biedt GO-FIT hoogwaardige apparatuur, innovatieve eGym-technologie, en een scala aan groepslessen, ondersteund door deskundige trainers voor een op maat gemaakte begeleiding. Het is deze combinatie van persoonlijke aandacht, professionele begeleiding, en een uitnodigende omgeving die GO-FIT Mechelen onderscheidt als een voorkeursplek voor fitnessliefhebbers van elk niveau.

Rating: 4.4/ 5 — 84 Reviews
Address: Ziekebeemdenstraat 5, 2800 Mechelen, Belgium

CrossFit Namur

CrossFit Namur

CrossFit Namur onderscheidt zich als de pionier in België voor fitnessliefhebbers die een holistische en functionele trainingsmethode zoeken, weg van de conventionele en eentonige sportschoolapparatuur. Gevestigd op slechts vijf minuten lopen van het centrum van Namur, biedt deze fitnessbox een divers scala aan activiteiten, waaronder CrossFit, Open Gym, Personal Training en Weightlifting, onder leiding van deskundige coaches gecertificeerd door CrossFit® Headquarters in Santa Cruz. Deze methode, die sinds de jaren 70 in de VS bestaat en in 2008 in België werd geïntroduceerd door CrossFit Namur, promoot functionele bewegingen geïnspireerd door dagelijkse activiteiten en diverse sportdisciplines. Gericht op het verbeteren van fysieke conditie voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of fitnessniveau, maakt CrossFit Namur fitness toegankelijk en boeiend voor zowel professionele atleten als alledaagse fitnessenthousiastelingen.

Rating: 4.6/ 5 — 77 Reviews
Address: Av. Albert Ier 3, 5000 Namur, Belgium

EmiSport – Cours Collectifs NAMUR

EmiSport - Cours Collectifs NAMUR

Bij Emi’Sport en Emi’Santé staat de holistische benadering van welzijn centraal, waar een veelzijdig team zich inzet om zowel fysieke als mentale gezondheid te bevorderen door een breed scala aan groepslessen aan te bieden. Van dynamische Pilates en energieke Zumba tot rustgevende yoga en unieke zwembadactiviteiten, elk programma is ontworpen om deelnemers te helpen hun silhouet te verfijnen, gewicht te verliezen en algemeen welzijn te verbeteren. De focus ligt niet alleen op de fysieke voordelen, zoals het versterken van spieren en het verbeteren van de cardiovasculaire gezondheid, maar ook op het bestrijden van stress, angst en depressie, waardoor sporten bij Emi’Sport en Emi’Santé een leven-verrijkende ervaring wordt. Door een unieke combinatie van disciplines en een toegewijde gemeenschap te bieden, onderscheidt dit centrum zich als een plek waar sport daadwerkelijk leven aan de jaren toevoegt.

Rating: 4.9/ 5 — 70 Reviews
Address: Rue de Vedrin 95, 5080 Namur, Belgium

S.Fit trainer – Coach sportif Namur

S.Fit trainer - Coach sportif Namur

S.Fit Trainer, gevestigd in Namur, België, onderscheidt zich als een toonaangevende personal training service met een persoonlijke benadering. Met een focus op individuele doelen, van gewichtsverlies tot spieropbouw en algehele fitheid, biedt de gekwalificeerde coach, Sacha, op maat gemaakte sessies die zowel in een privéstudio als bij u thuis kunnen plaatsvinden. Klanten prijzen Sacha’s bekwaamheid om zich aan te passen aan individuele behoeften, zijn professionaliteit en het vermogen om sessies leuk en effectief te maken. Met de introductie van geavanceerde technologie voor lichaamsanalyse en een aanbieding voor een gratis eerste sessie, streeft S.Fit Trainer ernaar om gezondheid en fysieke fitness toegankelijk te maken voor iedereen, waardoor het zich onderscheidt in de markt.

Rating: 5.0/ 5 — 51 Reviews
Address: Chem. des Matines 4, 5100 Namur, Belgium

Sports Center of Temploux

Sports Center of Temploux

Rating: 4.4/ 5 — 40 Reviews
Address: Rue Visart de Bocarmé 30, 5020 Namur, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024