De beste kappers in Namen - TOP 10 [2024]

De beste kappers in Namen – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de top 10 beste kappers in Namen voor het jaar 2024. Deze ranglijst is zorgvuldig samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps. Door klanten gegeven beoordelingen en ervaringen zijn in acht genomen om deze lijst te vormen. Aan de hand van objectieve criteria zijn deze kapperszaken als de beste in de regio Namen geïdentificeerd. Lezers worden uitgenodigd om kennis te nemen van deze exclusieve selectie, die tot doel heeft de keuze voor een kwal

SAMMY GREEN Hair&Beauty – Namur

SAMMY GREEN Hair&Beauty - Namur

Rating: 4.2/ 5 — 332 Reviews
Address: Rue de l’Ange 51, 5000 Namur, Belgium

Figuratif (Coiffure)

Figuratif (Coiffure)

Rating: 4.6/ 5 — 157 Reviews
Address: Chau. de Charleroi 28, 5000 Namur, Belgium

Franck Provost Coiffure Namur

Franck Provost Coiffure Namur

FRANCK PROVOST staat bekend als de kapper van de sterren, en biedt een exclusieve salonervaring in België en Luxemburg. Met een passie voor schoonheid en een ongeëvenaarde expertise in haarstyling, kleuring en persoonlijke verzorging, belichaamt FRANCK PROVOST innovatie en professionaliteit. Klanten worden uitgenodigd om te genieten van speciale aanbiedingen, privilege dagen en een reeks exclusieve diensten, allemaal ontworpen om te voldoen aan de individuele wensen en behoeften. Door de introductie van een gebruiksvriendelijke website kunnen klanten gemakkelijk hun schoonheidsmoment boeken en blijven ze verbonden met de nieuwste trends en beautygeheimen. FRANCK PROVOST onderscheidt zich door zijn toewijding aan klanttevredenheid, voortdurende innovatie en de belofte om elke klant te laten stralen als een ster.

Rating: 4.3/ 5 — 153 Reviews
Address: Rue de la Monnaie 16, 5000 Namur, Belgium

Black & White Coiffeur Namur

Black & White Coiffeur Namur

Bij Black & White Coiffeur Namur, gevestigd in het hart van Namur, gaat het om meer dan alleen een knipbeurt; het is een transformatie. Met een speelse waarschuwing voor getrouwde mannen benadrukt dit salon zijn vermogen om klanten er op hun best uit te laten zien, soms tot ongeloof van hun partners. De salon, bekend om zijn uitmuntende service en de geliefde keuze onder de locals, biedt een ervaring die niet alleen de looks, maar ook het zelfvertrouwen van de klant verhoogt. Bekend als ‘de mooiste van de wijk’, onderscheidt Black & White zich door zijn unieke benadering van persoonlijke schoonheid en aandacht voor detail.

Rating:4.4/ 5 — 152 Reviews
Address: Bd Ernest Mélot 17, 5000 Namur, Belgium

Les Enfants d’Abord – salon de coiffure pour enfants et bébés à Namur

Les Enfants d'Abord - salon de coiffure pour enfants et bébés à Namur

In het hart van Namur, België, biedt het salon Les Enfants d’Abord een unieke coiffure-ervaring speciaal voor baby’s, kinderen en adolescenten. Dit salon onderscheidt zich door een kindvriendelijke benadering waarbij jonge klanten kunnen genieten van entertainment terwijl ze een nieuwe look krijgen. Met een focus op comfort en plezier, streeft Les Enfants d’Abord ernaar om elk bezoek onvergetelijk te maken. Hun expertise in het omgaan met jonge klanten maakt hen tot een voorkeurskeuze voor ouders in de regio Brabant Wallon, terwijl ze tegelijkertijd een leerzame omgeving bieden voor stagiaires in audiovisuele media.

Rating: 4.5/ 5 — 150 Reviews
Address: Rue de l’Ouvrage 10, 5000 Namur, Belgium

Maxences Beauté

Maxences Beauté

Rating: 4.0/ 5 — 135 Reviews
Address: Rue de Marchovelette 33, 5000 Namur, Belgium

Coiffure Caract R

Coiffure Caract R

Gelegen in het hart van Namur, onderscheidt Caract R Coiffure zich door een unieke benadering van haarverzorging en -styling voor mannen, vrouwen en kinderen. Dit salon belichaamt meer dan 30 jaar ervaring en benadrukt persoonlijke aandacht met op maat gemaakte adviezen in visagisme en kleurtechnieken, waardoor elke klant verzekerd is van een look die hun natuurlijke schoonheid accentueert. Met exclusieve producten van topmerken als L’Oréal en Kérastase, biedt het salon een breed scala aan diensten, van knippen en kleuren tot ontspannende hoofdmassages, allemaal in een sfeer die ontspanning en welzijn bevordert. Caract R Coiffure omarmt innovatie door voortdurend bij te scholen in de nieuwste technieken, wat zorgt voor een hoogwaardige en persoonlijke service die elke klant laat stralen.

Rating: 4.6/ 5 — 126 Reviews
Address: Rue de Marchovelette 25, 5000 Namur, Belgium

JLC Namur

JLC Namur

Bij JLC Namur, gelegen in het hart van Namur, wordt uw schoonheid en haarverzorging naar een hoger niveau getild met onze persoonlijke touch. Van maandag tot zaterdag staan we voor u klaar met een dienstverlening die zich richt op een 100% gepersonaliseerde diagnose en advies, zodat we niet alleen aan uw verwachtingen voldoen maar ook de natuurlijke pracht van uw haar benadrukken. Met meer dan 37 jaar ervaring en een passie voor haarverzorging, bieden we op maat gemaakte kleuringen aan, aangepast aan iedere unieke haarsoort en persoonlijke voorkeuren, omdat we begrijpen dat geen twee haartypes gelijk zijn. Onze toewijding aan uw welzijn en schoonheid maakt ons uniek in onze benadering en service.

Rating: 4.4/ 5 — 125 Reviews
Address: Rue du Président 12, 5000 Namur, Belgium

Veose

Veose

Welkom bij Véose, een dynamische oase van welzijn in Floreffe die zich toelegt op het verfraaien en verzorgen van uw uiterlijk terwijl uw innerlijke rust wordt gekoesterd. Ons salon biedt een unieke ‘Full Beauty’-ervaring waarbij klanten, zowel mannen als vrouwen, kunnen genieten van gepersonaliseerde coiffure, barberdiensten, esthetische behandelingen zoals manucures, gezichtsverzorgingen en ontspannende massages. Voor de jongsten onder ons is er Winnipy, een speciaal ingerichte speel- en verzorgingsruimte, waardoor de hele familie tegelijk kan worden bediend. De essentie van Véose schuilt in de combinatie van hoogwaardige services en de passie van een jong en dynamisch team, dat erop gericht is elke bezoek een unieke ervaring van welzijn te maken.

Rating: 4.0/ 5 — 124 Reviews
Address: Chau. de Namur 1, 5150 Floreffe, Belgium

Cedryc Hair Designer

Cedryc Hair Designer

Rating: 4.4/ 5 — 122 Reviews
Address: Rue Saint-Jean 6, 5000 Namur, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024