De beste kappers in Moeskroen - TOP 10 [2024]

De beste kappers in Moeskroen – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gegeven van de top 10 beste kappers in Moeskroen voor het jaar 2024. Deze ranglijst is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, waarbij klantbeoordelingen en populariteit als leidende criteria zijn gebruikt. Door de data zorgvuldig te analyseren, is een objectieve lijst gecreëerd. Aan de hand van deze beoordelingen is het mogelijk gemaakt om de kapperszaken te rangschikken vanuit een klantperspectief. Dit artikel dient als een betrouwbare gids voor

Centre De Bronzage Tahiti Sun

Centre De Bronzage Tahiti Sun

Tahiti Sun, gevestigd in Mouscron, onderscheidt zich als een vooraanstaand schoonheids- en welzijnscentrum met meer dan 20 jaar expertise in zonnebankdiensten en esthetische behandelingen. Uitgerust met 22 Ergoline zonnebankcabines, voldoet het aan elke huidtype en volgt strikte hygiënenormen, waarbij het respect voor de huid en de wet centraal staat. Naast geavanceerde zonnebanktechnologie, biedt Tahiti Sun een breed scala aan esthetische diensten, variërend van nagelverzorging en wimperextensions tot gezichts- en lichaamsbehandelingen, gebruikmakend van gerenommeerde merken zoals Thalac en OPI. De samenwerking met Clinique Omorfia in Lille verrijkt het aanbod met professionele esthetische medische behandelingen, uitgevoerd door gekwalificeerde artsen, waardoor het centrum een holistische benadering van schoonheid en welzijn biedt, zeven dagen per week beschikbaar voor haar klanten.

Rating: 4.4/ 5 — 256 Reviews
Address: Rue de Menin 156, 7700 Mouscron, Belgium

NEXTIME Barbershop

NEXTIME Barbershop

Rating: 4.9/ 5 — 154 Reviews
Address: Av. du Parc 189, 7700 Mouscron, Belgium

Yves Rocher Mouscron

Yves Rocher Mouscron

Rating: 4.5/ 5 — 134 Reviews
Address: A8B PARC COMMERCIAL LES DAUPHINS CELLULE BOÎTE 8, Rue Père Damien 4, 7700 Mouscron, Belgium

Christopher D. coiffure

Christopher D. coiffure

Gelegen in het hart van Mouscron, biedt Christopher D Coiffure een warme en uitnodigende salonervaring voor mannen, vrouwen en kinderen, gericht op het bieden van persoonlijke aandacht en kwaliteitsservice zonder voorkeur of onderscheid. Klanten worden getrakteerd op een scala aan op maat gemaakte haardiensten, van kleuring tot knippen, afgestemd op hun unieke stijl en behoeften, allen in een professionele maar ontspannen sfeer. Met extraatjes zoals een loyaliteitsprogramma, maandelijkse promoties en een speciaal tarief voor jongeren, onderscheidt Christopher D Coiffure zich door zijn toewijding aan klanttevredenheid en teamcohesie, waardoor het een favoriete keuze is binnen de gemeenschap.

Rating:4.8/ 5 — 112 Reviews
Address: Rue Gustave Dequenne 1, 7700 Mouscron, Belgium

Shampoo

Shampoo

Shampoo Expert Mouscron, gevestigd in het Carrefour winkelcentrum te Mouscron, België, biedt een warm welkom en deskundige haarverzorgingsdiensten voor zowel mannen als vrouwen. Onder leiding van Béatrice en haar toegewijde team, staat de salon bekend om haar uitgebreide assortiment aan stijl- en kleurpakketten, gebruikmakend van vooraanstaande merken als L’Oréal Professionnel en Kérastase. Met gratis diagnostiek en offertes, onderscheidt Shampoo Expert zich door een persoonlijke benadering en professioneel advies, zeven dagen per week.

Rating: 4.6/ 5 — 112 Reviews
Address: Centre Commercial Carrefour, Av. du Parc 20, 7700 Mouscron, Belgium

Divergence Coiffure /Féminin/Masculin/Centre capillaire / Perruques/Barbier

Divergence Coiffure /Féminin/Masculin/Centre capillaire / Perruques/Barbier

Divergence Coiffure, gevestigd in Mouscron, staat al meer dan 30 jaar bekend om zijn deskundigheid in haarverzorging en styling. Onder leiding van Franco en zijn toegewijde team, biedt de salon een breed scala aan diensten, van creatieve knipbeurten tot technische behandelingen zoals lissages, kleuren, en balayages, evenals haarverlengingen met natuurlijk haar en op maat gemaakte haarstukken. Met een hart voor persoonlijke service en een voortdurende toewijding aan vakmanschap en innovatie, creëert Divergence Coiffure een huiselijke sfeer waarin klanten zich uniek en verzorgd voelen, met of zonder afspraak.

Rating: 4.7/ 5 — 111 Reviews
Address: Grand-Rue 28, 7700 Mouscron, Belgium

Robynson

Robynson

Gelegen in het hart van Mouscron, België, onderscheidt ROBYNSON Hair Artist zich door een uitzonderlijke combinatie van ervaring, persoonlijke aandacht en kwaliteit. Met jarenlange expertise biedt deze coiffeur visagist een uitgebreide reeks diensten, waaronder kleuring, knippen en verzorging, aangepast aan elk individueel verlangen. ROBYNSON werkt samen met vooraanstaande merken om de hoogste kwaliteit en welzijn voor uw haar te garanderen. De salon, bekend om zijn onberispelijke service en warme ontvangst, streeft ernaar elke klant te laten stralen met een look die perfect bij hen past. Klanttevredenheid en precisiewerk maken van ROBYNSON Hair Artist een toonaangevende keuze voor wie op zoek is naar een superieure haarverzorgingservaring.

Rating: 4.8/ 5 — 107 Reviews
Address: Rue des Moulins 5, 7700 Mouscron, Belgium

Capelli By Fred

Capelli By Fred

Rating: 4.9/ 5 — 85 Reviews
Address: Rue de Bruxelles 3, 7700 Mouscron, Belgium

Maison Muses

Maison Muses

Maison Muses onderscheidt zich als een vooruitstrevende salon met de missie om de natuurlijke schoonheid van uw haar te accentueren en uw zelfliefde te versterken. Gelegen in Mouscron, biedt deze salon een breed scala aan haarverzorgingsdiensten, van basis knipbeurten tot geavanceerde kleurbehandelingen, met een focus op persoonlijke benadering en maatwerk. Met gemakkelijke en gratis parkeergelegenheid en een hartelijke uitnodiging om uw haarwensen te bespreken, belooft Maison Muses een zorgeloze ervaring waarbij uw haarwensen centraal staan. Het salon staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en het creëren van een verwelkomende omgeving waarin elke klant zich speciaal voelt.

Rating: 5.0/ 5 — 82 Reviews
Address: Rue de Rolleghem 173, 7700 Mouscron, Belgium

Joelle Dufay

Joelle Dufay

Joëlle Dufay is een toonaangevende online en fysieke winkel, gevestigd in België, die zich specialiseert in de verkoop van een breed scala aan professionele schoonheidsproducten en -accessoires. Gericht op zowel professionals in de schoonheidsindustrie als op particulieren, biedt Joëlle Dufay een uitgebreide selectie in onglerie, haarverzorging, esthetiek en specifieke mannenproducten. De missie is om elke klant te voorzien van hoogwaardige producten van de meest gerespecteerde merken tegen competitieve prijzen, met een aanbod dat van L’Oréal Professionnel tot Panasonic reikt. Joëlle Dufay onderscheidt zich door haar toewijding aan klanttevredenheid, zowel online met snelle, veilige aankoopmogelijkheden en gratis verzending vanaf een bepaald bedrag, als in de persoonlijke service in haar winkels in Péruwelz en Mouscron.

Rating: 4.5/ 5 — 81 Reviews
Address: Rue de Menin 132, 7700 Mouscron, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024