• Home
  • Gent
  • De beste kappers in Gent – TOP 10 [2024]
De beste kappers in Gent - TOP 10 [2024]

De beste kappers in Gent – TOP 10 [2024]

In de loop van het jaar 2024 is er een zorgvuldige analyse uitgevoerd om de beste kappers in Gent te bepalen. Hierbij is gebruik gemaakt van de beoordelingen op Google Maps als voornaamste criterium. Deze ranglijst is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen, waardoor een objectief beeld van de topkappers in de regio is verkregen. Door klanten achtergelaten feedback en sterrenscores zijn als leidraad genomen om deze top 10 te vormen. Zo wordt een overzicht geboden van de kapperszaken die niet alleen kwal

hairdresser Kaprijke

hairdresser Kaprijke

In het hart van Gent verwelkomt Kapsalon Kaprijke zowel heren als dames voor een unieke knipervaring in een nostalgisch en excentriek decor. Door het luisterend oor en de eerlijke mening van het ervaren duo Kristof, Charlotte en hun team, wordt elke klant voorzien van een persoonlijk afgestemde coupe, zonder de optie van hair extensions of permanents. Dit salon onderscheidt zich door een passie voor haar dat mensen laat stralen, en biedt alles van dagelijkse kapsels tot schitterende creaties voor speciale gelegenheden, met de belofte van een tevreden blik in de spiegel. Gastvrijheid, oog voor detail en professionaliteit maken Kaprijke Kapsalon tot de go-to plek voor iedereen die waarde hecht aan persoonlijk advies en een knipbeurt volgens de regels van de kunst.

Rating: 4.0/ 5 — 376 Reviews
Address: Sint-Niklaasstraat 40, 9000 Gent, Belgium

Jitske… knipt

Jitske... knipt

Bij Jitske, de favoriete kapper op droog haar in Gent en Antwerpen, wordt elke knipbeurt een unieke ervaring. Met locaties in twee bruisende steden, biedt dit kappershuis een warm welkom aan iedereen die op zoek is naar een frisse coupe, geknipt met precisie en zorg. Hun openingstijden zijn flexibel, inclusief avonduren en weekenden, om tegemoet te komen aan de drukke schema’s van hun cliënteel. Jitske onderscheidt zich door hun gespecialiseerde aanpak in droog knippen, wat resulteert in stijlen die zowel innovatief als persoonlijk afgestemd zijn. Dit, samen met de mogelijkheid om online afspraken te maken, benadrukt hun toewijding aan klantgemak en service van topkwaliteit.

Rating: 4.8/ 5 — 366 Reviews
Address: Brabantdam 17, 9000 Gent, Belgium

Coiffeur Soirée – Curl Specialist

Coiffeur Soirée - Curl Specialist

Bij Coiffeur-Soiree draait alles om de kunst van perfectie in haarverzorging en styling, waarbij de unieke schoonheid van elke klant wordt gevierd. Met een missie om niet alleen het uiterlijk, maar ook het zelfvertrouwen te transformeren, biedt Coiffeur-Soiree een breed scala aan hoogwaardige haarbehandelingen en -diensten, variërend van de nieuwste kniptechnieken tot op maat gemaakte kleurbehandelingen. De kernwaarden van vakmanschap, innovatie, en persoonlijke aandacht staan centraal, waardoor het zich onderscheidt in een markt vol concurrentie. Klanten verlaten de salon niet alleen met een nieuw kapsel, maar met een vernieuwd gevoel van zelf.

Rating: 4.9/ 5 — 273 Reviews
Address: Bij Sint-Jacobs 19, 9000 Gent, Belgium

HAiR – JURGEN DEVOS

HAiR - JURGEN DEVOS

Rating:5.0/ 5 — 252 Reviews
Address: Franklin Rooseveltlaan 139, 9000 Gent, Belgium

Barber Shop Rasschaert and Son

Barber Shop Rasschaert and Son

Rating: 4.7/ 5 — 246 Reviews
Address: Lammerstraat 11, 9000 Gent, Belgium

Blade & Beard

Blade & Beard

Rating: 4.8/ 5 — 228 Reviews
Address: Noordstraat 23, 9000 Gent, Belgium

Ferly’s Gent

Ferly's Gent

In het hart van Gent vindt u Kapsalon Ferly’s, een unieke haarstudio die zich onderscheidt door zijn retro jaren ’60 inspiratie en een onconventionele, extraverte benadering van haardesign. Met een focus op expertise, hoogwaardige producten en een vriendelijke omgeving, biedt Ferly’s een ervaring die verder gaat dan alleen een knipbeurt. Van innovatieve extensions van Showpony tot een revitaliserende keratinebehandeling met Jean Paul Myné producten, dit salon belooft niet alleen een verfrissende nieuwe look, maar ook een warm welkom in een ambiance die creativiteit en persoonlijke aandacht vooropstelt.

Rating: 4.4/ 5 — 201 Reviews
Address: Guldenspoorstraat 33, 9000 Gent, Belgium

Jay’z Hair & Beauty

Jay'z Hair & Beauty

Bij Jay’z Hair & Beauty kapsalon in Gent worden klanten van top tot teen verwend, met de mogelijkheid om zowel met als zonder afspraak langs te komen. Met meer dan 15 jaar ervaring in hair extensions, introduceert het salon nu ook tape-extensions, een innovatieve methode die zowel volume als lengte toevoegt zonder het haar te beschadigen. Dit salon onderscheidt zich door zijn flexibele service en aandacht voor veiligheidsmaatregelen, zoals vereist tijdens de Corona-crisis. Hun deskundigheid en de nieuwste haarverzorgingstechnologieën zorgen ervoor dat elke klant zich uniek en verzorgd voelt. Volg Jay’z op Facebook en Instagram voor de nieuwste trends en maak kans op prijzen.

Rating: 4.2/ 5 — 178 Reviews
Address: Hoornstraat 10, 9000 Gent, Belgium

MORPHEUS

MORPHEUS

Rating: 5.0/ 5 — 157 Reviews
Address: Bagattenstraat 143, 9000 Gent, Belgium

Coiffeur Erkan

Coiffeur Erkan

Rating: 4.6/ 5 — 156 Reviews
Address: Wondelgemstraat 109, 9000 Gent, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024