• Home
  • Gent
  • De beste barbiers in Gent – TOP 10 [2024]
De beste barbiers in Gent - TOP 10 [2024]

De beste barbiers in Gent – TOP 10 [2024]

In de dynamische stad Gent zijn talloze barbiers gevestigd, elk met hun unieke charme en vakmanschap. Voor het jaar 2024 is er een zorgvuldige selectie gemaakt van de top 10 beste barbiers, gebaseerd op de beoordelingen van klanten op Google Maps. Deze ranglijst is tot stand gekomen door het analyseren van de feedback en ervaringen van gebruikers, weerspiegelend de kwaliteit en service die bij deze barbiers aangeboden worden. In dit artikel wordt een overzicht geboden van deze prestigieuze lijst, waarbij elke barbier wordt

ROMAIN Barbershop

ROMAIN Barbershop

In het hart van Gent biedt ROMAIN sinds 2014 een unieke belevenis aan de moderne heer met zijn gespecialiseerde ambacht in scheren, aangevuld met een assortiment aan handgemaakte parfums en sigaren. Deze Belgische ambachtelijke barbershops creëren een oase van ontspanning waar zorgvuldigheid en kwaliteit samenkomen. Klanten genieten van de luxe van een op maat gemaakte rookruimte, waar ze kunnen ontspannen of deelnemen aan exclusieve proeverijen. Daarnaast biedt ROMAIN cursussen aan voor diegenen die de kunst van het goede scheren willen leren, en versterkt zo de band met zijn klanten door gedeelde passie en expertise. ROMAIN onderscheidt zich door niet alleen zorg te dragen voor de uiterlijke verzorging, maar ook een ervaring te bieden die de rijkdom van het leven omarmt.

Rating: 4.9/ 5 — 374 Reviews
Address: Verbroederingstraat 19, 9000 Gent, Belgium

Oldscool BLACKSTONE

Oldscool BLACKSTONE

Bij Oldscool Blackstone, gevestigd in Ledeberg, wordt de kunst van het herenkappen naar een hoger niveau getild met een focus op kwaliteit boven kwantiteit. Voortbouwend op 16 jaar ervaring onder de vleugels van COIFFEUR FERHAT, biedt deze karakteristieke en vintage barbershop gespecialiseerde haar- en baardsnitten die perfect zijn afgestemd op de unieke hoofdanatomie en gezichtskenmerken van elke klant. Klanten worden verwend met hoogwaardige verzorgingsproducten in een omgeving waar luisteren naar hun wensen centraal staat. Met diensten variërend van klassieke knipbeurten tot luxueuze scheerbehandelingen, onderscheidt Oldscool Blackstone zich door een ongeëvenaarde aandacht voor detail en een passie voor het vak die zichtbaar is in elk verzorgd kapsel en trimbeurt.

Rating: 5.0/ 5 — 297 Reviews
Address: Hundelgemsesteenweg 32, 9050 Gent, Belgium

Barber Shop Rasschaert and Son

Barber Shop Rasschaert and Son

Rating: 4.7/ 5 — 246 Reviews
Address: Lammerstraat 11, 9000 Gent, Belgium

Barbier Tom

Barbier Tom

Barbier Tom, gevestigd in Lievegem, Gent en Knokke, onderscheidt zich door zijn diepgewortelde toewijding aan het traditionele vakmanschap van het knippen, trimmen en scheren. Met meer dan 20 jaar ervaring biedt dit herenkapsalon niet alleen een knipbeurt maar ook een authentieke scheerervaring met warme doeken, premium scheerschuim en deskundige handen, resulterend in een super gladde en verfrissende afwerking. De sfeer nodigt uit tot echte mannenpraat, compleet met de mogelijkheid tot het genieten van een drankje tijdens het wachten. Barbier Tom onderscheidt zich verder met een breed assortiment aan verzorgingsproducten beschikbaar in hun online en fysieke winkels, waaronder exclusieve cadeauboxen voor baard- en haarverzorging. Klanten kunnen ook profiteren van een uniek abonnementssysteem voor behandelingen, wat Barbier Tom een prominente keuze maakt voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit, traditie en een gezellige sfeer.

Rating:4.5/ 5 — 233 Reviews
Address: Kortrijksesteenweg 108, 9000 Gent, Belgium

Blade & Beard

Blade & Beard

In Gent onderscheidt Kapsalon Blade and Beard zich als een vooraanstaande bestemming voor mannen en jongens die op zoek zijn naar hoogwaardige knip- en scheerbeurten. Met een passie voor het vak en een toewijding aan moderne stijlen, biedt dit salon een unieke combinatie van persoonlijke aandacht en ambachtelijke vaardigheid. Klanten worden verwelkomd in een vriendelijke omgeving waar niet alleen de fijnste kapsels en baardverzorging worden aangeboden, maar ook een warm gesprek en extra voorzieningen zoals gratis wifi. Blade and Beard staat bekend om hun professionele service, scherpe prijzen en die extra glimlach, waardoor elke bezoek een plezierige ervaring is.

Rating: 4.8/ 5 — 228 Reviews
Address: Noordstraat 23, 9000 Gent, Belgium

Barbier BARABAS

Barbier BARABAS

Bij Barbier Barabas in Merelbeke gaat het om meer dan alleen haar- en baardverzorging; het is een unieke ervaring waar mannen graag vertoeven. Dit is niet je doorsnee kapperszaak; hier wordt elke knipbeurt vergezeld met een biertje, en klanten worden verwelkomd in een sfeer waar authenticiteit en persoonlijk advies vooropstaan. Of je nu komt voor een nieuwe coupe, baardgrooming of een klassieke scheerbeurt, Barabas biedt maatwerk en deskundige tips om elke man op zijn best te laten kijken. Met flexibele openingstijden en de mogelijkheid om online te reserveren, onderscheidt Barabas zich door zijn toewijding aan klanttevredenheid en een unieke barbierservaring.

Rating: 4.9/ 5 — 206 Reviews
Address: Hundelgemsesteenweg 516, 9820 Merelbeke, Belgium

Kapsalon Musti

Kapsalon Musti

In het hart van Gent bevindt zich Kapsalon Musti, een gemoedelijke barbier die bekend staat om zijn vriendelijke service, getalenteerd personeel en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als een waardevolle pijler binnen de lokale gemeenschap, onderscheidt Kapsalon Musti zich door zijn positieve sfeer en de vaardigheden van de barbiers. Klanten worden niet alleen getrakteerd op een hoogwaardige knipbeurt, maar ook op een ervaring die hen doet terugkeren. Met ruime openingstijden en een hartelijke uitnodiging voor een bezoek, is Kapsalon Musti de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een vertrouwde kapper in Gent.

Rating: 4.7/ 5 — 206 Reviews
Address: Hoveniersstraat 69, 9050 Gent, Belgium

Ferly’s Gent

Ferly's Gent

Gelegen in het hart van Gent, belichaamt Ferly’s Kapsalon de charme en creativiteit van de jaren ’60 met een moderne twist. Dit unieke kapsalon onderscheidt zich door zijn informele, doch professionele benadering en zijn voorliefde voor het extravagante, zonder de kwaliteit en deskundigheid uit het oog te verliezen. Met een breed scala aan diensten, waaronder de nieuwste trends zoals extensions van Showpony en keratinebehandelingen met Jean Paul Myné producten, biedt Ferly’s een persoonlijke en verfrissende ervaring. Het is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een kapsel dat zowel de persoonlijkheid als de laatste mode weerspiegelt, in een sfeer waar gemoedelijkheid en hoogwaardige producten centraal staan.

Rating: 4.4/ 5 — 201 Reviews
Address: Guldenspoorstraat 33, 9000 Gent, Belgium

MORPHEUS

MORPHEUS

Rating: 5.0/ 5 — 157 Reviews
Address: Bagattenstraat 143, 9000 Gent, Belgium

Barbier Pourbaix

Barbier Pourbaix

Bij Barbier Pourbaix wordt de essentie van mannelijke verzorging tot leven gebracht door een terugkeer naar de ambacht en vakmanschap van het oude school barbieren. Dit unieke etablissement in Gent onderscheidt zich door zijn focus op traditionele technieken, het creëren van een omgeving waar mannen zichzelf kunnen zijn, omringd door de nostalgische sfeer van ’the good old days’. Naast topkwaliteit knipbeurten en scheerbehandelingen, biedt Barbier Pourbaix een selectie van de beste haarproducten in hun winkel en de mogelijkheid tot ontspanning met een drankje in hun eigen café. Hier wordt stijl niet alleen gemaakt, maar ook geleefd.

Rating: 4.8/ 5 — 140 Reviews
Address: Bij Sint-Jacobs 12, 9000 Gent, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024