• Home
  • Genk
  • De beste tandartsen in Genk – TOP 10 [2024]
De beste tandartsen in Genk - TOP 10 [2024]

De beste tandartsen in Genk – TOP 10 [2024]

In de meest recente analyse, uitgevoerd in 2024, is een ranglijst samengesteld van de beste tandartsen in Genk, gebaseerd op beoordelingen van gebruikers op Google Maps. Deze top 10 lijst is het resultaat van zorgvuldige evaluatie van klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening. Door consumenten zijn deze tandartspraktijken als de uitblinkers in de regio beoordeeld. Deze beoordelingen zijn op een objectieve manier verzameld en verwerkt om een betrouwbaar overzicht te bieden. Het biedt pati

Bleach Center België – Tandenbleken & Facings

Bleach Center België - Tandenbleken & Facings

Bleach Center België, gevestigd in Genk, is een toonaangevend gebitsverzorgingscentrum dat zich specialiseert in het veilig en professioneel bleken en facen van tanden. Met een klantgerichte benadering en uitgebreide openingstijden, biedt het centrum flexibiliteit en gemak voor iedereen die streeft naar een stralende glimlach. Onder begeleiding van ervaren tandartsen en deskundige assistenten, garandeert Bleach Center een pijnloze ervaring en opvallende resultaten, gebruikmakend van technieken die voldoen aan strikte Europese richtlijnen. Het centrum onderscheidt zich door zijn betaalbare prijzen, persoonlijke service en de mogelijkheid om behandelingen aan te passen aan de unieke behoeften van elke klant, waardoor het een vertrouwde keuze is voor wie zijn glimlach wil verfraaien.

Rating: 4.9/ 5 — 308 Reviews
Address: Winterslagstraat 101, 3600 Genk, Belgium

De tandarts anders

De tandarts anders

De Tandarts Anders onderscheidt zich door een uitgebreid aanbod van tandheelkundige diensten te bieden, van algemene en esthetische tandheelkunde tot complexere behandelingen zoals prothese, parodontologie, endodontie, en behandelingen voor kaakgewrichtproblemen. Met een speciale focus op kindertandheelkunde en narcodontie, zorgt dit tandheelkundig centrum ervoor dat elke patiënt, ongeacht leeftijd of tandheelkundige behoefte, toegang heeft tot hoogwaardige zorg. Hun toewijding aan patiëntencomfort en -tevredenheid, gecombineerd met flexibele openingstijden en weekend wachtdiensten, maakt hen een onmisbare partner voor iedereen die streeft naar een gezonde, stralende glimlach.

Rating: 3.9/ 5 — 38 Reviews
Address: Molenstraat 10, 3600 Genk, Belgium

Benedenti Genk – tandarts & orthodontie

Benedenti Genk - tandarts & orthodontie

Benedenti zet zich in om patiënten een hoogwaardige tandheelkundige ervaring te bieden, met een breed scala aan behandelingen onder één dak, variërend van orthodontie tot implantologie. Door de focus te leggen op een persoonlijke benadering, streeft het team van deskundige tandartsen en assistenten ernaar om elke patiënt op maat gemaakte zorg te bieden, afgestemd op hun specifieke behoeften en wensen. Met meerdere praktijken verspreid over de regio en de mogelijkheid om online afspraken te maken, onderscheidt Benedenti zich door zijn toegankelijkheid en commitment aan zowel patiënten als hun gemeenschap, inclusief maatschappelijke projecten zoals het Filippijnen project. Dit alles onderstreept Benedenti’s missie om meer te zijn dan alleen een tandartspraktijk; het is een plek waar zorg voor de patiënt en maatschappelijke verantwoordelijkheid hand in hand gaan.

Rating: 3.6/ 5 — 36 Reviews
Address: Collegelaan 12, 3600 Genk, Belgium

Tandartsenpraktijk Aerts Janssen

Tandartsenpraktijk Aerts Janssen

Rating:3.0/ 5 — 33 Reviews
Address: Weg naar As 90, 3600 Genk, Belgium

Tandarts Timmerman David

Tandarts Timmerman David

Bij Tandartsenpraktijk Timmerman–Gladys in Genk staat een toegewijd team klaar om een breed scala aan tandheelkundige zorgen te bieden, variërend van preventieve controles tot geavanceerde implantologie. Onder leiding van de ervaren algemeen tandarts David Timmerman, die zich na zijn afstuderen aan de KU Leuven gespecialiseerd heeft in meerdere disciplines, biedt de praktijk persoonlijke en hoogwaardige zorg. Met een focus op het behoud van een gezond gebit en het bieden van esthetische en functionele oplossingen, onderscheidt de praktijk zich door een combinatie van expertise, moderne behandelingen en een patiëntgerichte benadering. Het team is toegewijd aan het leveren van uitstekende zorg, waarbij comfort, transparantie en kwaliteit vooropstaan.

Rating: 4.3/ 5 — 29 Reviews
Address: Rozenkranslaan 65, 3600 Genk, Belgium

Tandartspraktijk i-Smile + parodontoloog

Tandartspraktijk i-Smile + parodontoloog

Rating: 3.8/ 5 — 26 Reviews
Address: Stalenstraat 133, 3600 Genk, Belgium

Hamid Kia

Hamid Kia

Rating: 3.9/ 5 — 16 Reviews
Address: Vennestraat 156, 3600 Genk, Belgium

Tandartspraktijk Jan Van Dijck

Tandartspraktijk Jan Van Dijck

Sinds 1985 zet Tandartspraktijk Jan Van Dijck zich in Genk op de kaart als een vooraanstaande aanbieder van hoogwaardige tandheelkundige zorg. Met een diepgaande specialisatie in cosmetische tandheelkunde en tandimplantologie, biedt Jan Van Dijck, afgestudeerd aan de KUL, een breed scala aan behandelingen aan, variërend van esthetisch kroon- en brugwerk tot geavanceerde implantaten en prothetiek. De praktijk staat bekend om zijn samenwerking met top tandlabo’s en de voortdurende educatie van zijn team, wat zorgt voor de integratie van de nieuwste technologieën en methoden. Jan’s toewijding aan zowel esthetiek als functie heeft hem niet alleen een reputatie opgeleverd in de Wellness Kliniek in Genk, maar ook een loyale klantenkring die vertrouwt op zijn expertise voor een stralende glimlach.

Rating: 4.9/ 5 — 16 Reviews
Address: Weg naar As 36, 3600 Genk, Belgium

Tandartsenpraktijk Robijns-Geerlings

Tandartsenpraktijk Robijns-Geerlings

Bij Tandartsenpraktijk Robijns-Geerlings staat uw glimlach centraal, met een passie voor het leveren van uitmuntende tandheelkundige zorg die varieert van algemene tandheelkunde tot geavanceerde behandelingen zoals implantologie, digitale tandheelkunde, en esthetische chirurgie. Ons team, onder leiding van Dr. Med. Dent. Eric Geerlings, is erkend voor hun expertise en voortdurende bijdrage aan de tandheelkundige gemeenschap door middel van lezingen en workshops op internationale platforms. Wij onderscheiden ons door onze toewijding aan innovatie en persoonlijke benadering, waarbij wij gebruikmaken van de nieuwste scantechnieken en een breed scala aan behandelingen bieden die gericht zijn op het verbeteren van uw mondgezondheid en welzijn.

Rating: 2.7/ 5 — 14 Reviews
Address: Dieplaan 41, 3600 Genk, Belgium

Tandarts Gyselinck M.

Tandarts Gyselinck M.

Rating: 3.8/ 5 — 13 Reviews
Address: Hoogstraat 117, 3600 Genk, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024