• Home
  • Genk
  • De beste sportscholen in Genk – TOP 10 [2024]
De beste sportscholen in Genk - TOP 10 [2024]

De beste sportscholen in Genk – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een ranglijst samengesteld van de beste sportscholen in Genk, gebaseerd op de beoordelingen van gebruikers op Google Maps. Deze lijst, die de top 10 sportscholen in de stad omvat, is zorgvuldig opgesteld door de meest positief beoordeelde locaties te analyseren. Door de feedback van bezoekers te bestuderen, is een objectief overzicht verkregen van de faciliteiten die het hoogste in aanzien staan. Elk van deze sportscholen is beoordeeld op basis van verschillende criteria, waaronder klantte

SportinGenk Zwembad

SportinGenk Zwembad

Sport in Genk onderscheidt zich door het veelzijdige aanbod van sportactiviteiten en faciliteiten, gericht op alle leeftijdsgroepen, van kinderen tot volwassenen, en zelfs scholen en sportclubs. Met initiatieven zoals groepslessen, zwemlessen, sportkampen en speciale evenementen zoals ‘Genk Loopt’, streeft het ernaar om sporten toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor iedereen. Bijzonder is de focus op het verlagen van de drempel voor sportdeelname door het aanbieden van subsidies voor sportclubs en goedkopere sportopties. Sport in Genk is niet alleen een plek om te bewegen maar ook een gemeenschap waarbij samen sporten en het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van zijn leden centraal staan.

Rating: 4.3/ 5 — 1311 Reviews
Address: Emiel Van Dorenlaan 144, 3600 Genk, Belgium

Sport Vlaanderen Genk

Sport Vlaanderen Genk

Sport Vlaanderen, gevestigd in Brussel, staat centraal in het bevorderen van sport en beweging binnen de gemeenschap. Met een breed scala aan faciliteiten, van indoor en outdoor sportaccommodaties tot speciale sportverblijven, richt het zich op een verscheidenheid aan doelgroepen inclusief scholen, sportclubs, bedrijven en individuele topsporters. Het biedt een uitgebreid programma van activiteiten, waaronder G-sport en extreme sporten, en organiseert evenementen zoals het Mountainbikefestival Vlaanderen. Door lokale besturen, sportfederaties en evenementenorganisatoren te ondersteunen, onderscheidt Sport Vlaanderen zich met zijn toewijding aan het bevorderen van een actieve levensstijl en het toegankelijk maken van sport voor iedereen.

Rating: 4.5/ 5 — 200 Reviews
Address: Kattevennen 15, 3600 Genk, Belgium

Basic-Fit

Basic-Fit

Basic-Fit Genk Weg naar As is een dynamisch en toegankelijk fitnesscentrum dat zich richt op het bieden van een veilige en stimulerende omgeving voor zowel beginners als ervaren sporters van alle leeftijden. Met een ruim aanbod aan apparatuur, live en virtuele groepslessen, en een exclusieve dameszone, streeft Basic-Fit ernaar om ieders fitnessdoelen binnen handbereik te brengen. Leden kunnen kiezen uit flexibele abonnementsopties die toegang geven tot meer dan 220 clubs in België en zelfs over heel Europa, verrijkt met extra’s zoals YANGA Sports Water en persoonlijke coaching via een innovatieve app. Basic-Fit onderscheidt zich door zijn inclusieve gemeenschap, uitgebreide faciliteiten, en de mogelijkheid om zowel in de club als thuis te trainen, waardoor het een voorkeurskeuze is voor iedereen die aan zijn gezondheid en welzijn wil werken.

Rating: 4.0/ 5 — 170 Reviews
Address: Weg naar As 138, 3600 Genk, Belgium

Basic-Fit

Basic-Fit

Basic-Fit, een toonaangevende fitnessketen, streeft ernaar om iedereen, ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau, te verwelkomen in hun moderne en uitgebreid uitgeruste fitnesscentra. Met een aanbod van meer dan 220 clubs alleen al in België, onderscheidt Basic-Fit zich door flexibele abonnementsmogelijkheden, inclusief toegang tot alle Europese clubs, live en virtuele groepslessen, en unieke extra’s zoals YANGA Sports Water en persoonlijke trainingsintroducties. Hun missie is om fitness toegankelijk te maken voor iedereen, ondersteund door een innovatieve app met meer dan 1000 workouts, waardoor leden zowel in de club als thuis kunnen trainen. Basic-Fit zet zich niet alleen in voor fysiek welzijn, maar biedt ook op maat gemaakte ondersteuning via online coaching en persoonlijke training, gericht op het behalen van persoonlijke doelen op een duurzame en plezierige manier.

Rating:3.9/ 5 — 143 Reviews
Address: Ginderoverstraat 7, 3590 Diepenbeek, Belgium

Basic-Fit Genk Hasseltweg 24/7

Basic-Fit Genk Hasseltweg 24/7

Basic-Fit Genk Hasseltweg positioneert zich als een toonaangevende fitnessclub die openstaat voor iedereen, met een 24/7 toegankelijkheid die het voor leden mogelijk maakt om op elk moment van de dag te trainen. Met een keuze uit flexibele abonnementen, inclusief opties voor live groepslessen en voedingsondersteuning, streeft Basic-Fit ernaar om fitness toegankelijk en aanpasbaar te maken voor ieders levensstijl. De club onderscheidt zich door een uitgebreid aanbod van virtuele en persoonlijke trainingsopties, moderne faciliteiten zoals zelfbedieningsdrankjes verrijkt met vitamines, en de mogelijkheid om met een premium abonnement over heel Europa toegang te krijgen tot alle Basic-Fit clubs. Dit alles wordt aangeboden met het doel om leden te helpen hun fitnessdoelen te bereiken in een ondersteunende en motiverende omgeving.

Rating: 4.3/ 5 — 131 Reviews
Address: Hasseltweg 24, 3600 Genk, Belgium

JIMS fitness Genk

JIMS fitness Genk

Jims Genk, onder leiding van clubmanager Kadir, onderscheidt zich als een toegankelijke fitnessclub waar een relaxte sfeer heerst en een gevarieerd aanbod aan groepslessen beschikbaar is. Met faciliteiten zoals een health check zone, cardio zone, en een ruimte voor functionele training, ondersteund door fitnesscoaches die persoonlijke trainingsplannen ontwikkelen, biedt Jims Genk een unieke benadering van fitness die zowel fysieke als mentale gezondheid bevordert. Gelegen in Shopping 1 tegenover Albert Heijn en met gratis parkeergelegenheid, biedt de club gemak en toegankelijkheid voor iedereen die zijn algemene fitheid, kracht, of cardiovasculaire gezondheid wil verbeteren.

Rating: 4.4/ 5 — 131 Reviews
Address: Rootenstraat 8, 3600 Genk, Belgium

Anytime Fitness Genk

Anytime Fitness Genk

Anytime Fitness Genk onderscheidt zich als een toegankelijke en gastvrije sportclub waar gezelligheid en persoonlijke aandacht centraal staan. Met de mogelijkheid om 365 dagen per jaar, 24/7 te sporten, biedt het een flexibele oplossing voor de moderne sporter. De club benadrukt het belang van een schone en hygiënische omgeving, biedt persoonlijke begeleiding door deskundige trainers, en met de handige app hebben leden toegang tot meer dan 1700 workouts. De unieke sfeer waarin trainers en leden elkaar echt kennen, gecombineerd met de faciliteit om wereldwijd in alle 5200 clubs te sporten met één sleutel, maakt Anytime Fitness Genk een aantrekkelijke keuze voor iedereen die waarde hecht aan flexibiliteit, gemeenschapsgevoel en kwalitatieve fitnesservaringen.

Rating: 4.9/ 5 — 122 Reviews
Address: Vennestraat 36, 3600 Genk, Belgium

AMC Genk

AMC Genk

Document AMC-Genk, gevestigd op hun nieuwe online thuisbasis http://www.amc-genk.com/, staat in de voorhoede van innovatieve documentbeheeroplossingen. Met een missie om bedrijven te transformeren door middel van gestroomlijnde, digitale documentprocessen, onderscheidt het bedrijf zich door zijn toewijding aan efficiëntie, beveiliging en gebruiksgemak. Hun kernaanbod omvat geavanceerde digitaliseringsdiensten, cloudopslagoplossingen en op maat gemaakte documentbeheersystemen, ontworpen om de productiviteit te verhogen en operationele kosten te verlagen. Document AMC-Genk onderscheidt zich door een klantgerichte benadering, waarbij elk project op unieke bedrijfsbehoeften wordt afgestemd, waardoor ze een onmisbare partner zijn in de digitale transformatie van hun cliënteel.

Rating: 4.6/ 5 — 112 Reviews
Address: Damstraat, 3600 Genk, Belgium

Sporthal SportInGenk Park

Sporthal SportInGenk Park

Gelegen in het hart van Genk, vormen de Alpha- en Betahallen een dynamisch sporthallencomplex dat de gemeenschap bedient met uitgebreide faciliteiten voor een breed scala aan sportactiviteiten zoals volleybal, basketbal, turnen, badminton, zaalvoetbal en handbal. Met capaciteit voor grote sportevenementen, bieden de hallen plaats aan tot 860 toeschouwers in de Alpha hal en 350 in de Beta hal, compleet met een VIP-ruimte voorzien van audiovisueel materiaal voor vergaderingen en scholingen. Dit maakt het complex niet alleen een sportieve, maar ook een educatieve en sociale hub, toegankelijk voor scholen, sportclubs en de bredere gemeenschap tegen betaalbare tarieven. Het onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid en de nadruk op toegankelijkheid en gemeenschapsbetrokkenheid, versterkt door een professionele sportplanningsdienst die zorgt voor een soepele ervaring voor alle gebruikers.

Rating: 4.6/ 5 — 68 Reviews
Address: 3600 Genk, Belgium

Sakal Genk Sportschuttersclub

Sakal Genk Sportschuttersclub

SAKAL GENK VZW, gevestigd in Limburg, staat bekend als de Schutters Academie waar de schietsport in olympische discipline wordt beoefend, met een sterke nadruk op veiligheid en kwaliteit. Uitgerust met geavanceerde infrastructuur, waaronder 5 banen voor pistool en revolver op 25 meter met snelvuurinstallatie, 5 elektronische banen voor luchtdrukwapens op 10 meter, en 8 banen voor geweer en vrij pistool .22lfb op 50 meter met automatisch schijventransport, biedt de club een uitgebreide ervaring voor zowel beginners als gevorderden. Met openingstijden die tegemoetkomen aan de behoeften van de leden en een uitnodigend programma voor provinciale kampioenschappen, onderscheidt SAKAL GENK zich als een toonaangevende schietclub waar kameraadschap en passie voor de schietsport centraal staan.

Rating: 4.6/ 5 — 48 Reviews
Address: Bergbeemdstraat 113, 3600 Genk, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024