De beste massagesalons in Genk - TOP 10 [2024]

De beste massagesalons in Genk – TOP 10 [2024]

In het onderzoek naar de beste massagesalons in Genk voor het jaar 2024, is een uitgebreide beoordeling uitgevoerd, waarbij Google Maps-recensies als leidraad zijn gebruikt. Door gebruikers ingediende ervaringen en waarderingen zijn zorgvuldig geanalyseerd om een objectieve ranglijst samen te stellen. De top 10 massagesalons zijn geselecteerd op basis van het hoogste aantal positieve beoordelingen. Deze lijst dient als een betrouwbare gids voor diegenen die op zoek zijn naar een uitzonderlijke massage-ervaring in Genk. De resultaten we

Aarts Wellness

Aarts Wellness

AARTS-Wellness positioneert zich als de grootste privé wellnessbestemming in Europa, waar gasten zich kunnen verdiepen in een unieke ervaring van ontspanning en luxe. Met een breed scala aan thematische ruimtes, waaronder de Tropische, Jungle, Romeinse, Bos, Oase, Beach en Romantische ruimtes, biedt het bedrijf een ontsnapping uit de dagelijkse sleur. Hun diensten omvatten niet alleen diverse massages – zoals ontspanningsmassage, duomassage, intuïtieve massage en hotstone massage – maar ook overnachtingsarrangementen, beautybehandelingen, pakkingen en ontharing. Wat AARTS-Wellness onderscheidt, is de toewijding aan het creëren van een persoonlijke en onvergetelijke wellnesservaring voor elke bezoeker, versterkt door hun uitgebreide aanbod en de unieke, thematisch ontworpen ruimtes.

Rating: 4.4/ 5 — 279 Reviews
Address: Stationsstraat 97 3665 As, Genk, Belgium

Essenzi

Essenzi

Essenzi Wellness, gelegen in het hart van Genk, is een verfrissende oase van rust en ontspanning. Met een aanbod dat varieert van Ibiza-style tot Amazonica en Naranja stijlen, biedt het wellnesscentrum een unieke ervaring voor iedere bezoeker. Klanten kunnen gemakkelijk online of telefonisch reserveren, waarbij een scala aan faciliteiten zoals welkomstdrankjes, handdoeken, en de optie om een badjas te huren of kwalitatieve saunaslippers te kopen, het verblijf extra comfortabel maken. Essenzi onderscheidt zich door het accepteren van “Sport & Cultuur”-cheques en benadrukt het belang van zowel fysiek als geestelijk welzijn door een serene sfeer te combineren met toegankelijke luxe.

Rating: 4.7/ 5 — 259 Reviews
Address: Melbergstraat 16, 3600 Genk, Belgium

Jepun Wellness

Jepun Wellness

Jepun Wellness & Beauty, gevestigd in Genk, staat bekend als een oase van ontspanning en schoonheid, waar klanten dagelijks terechtkunnen voor een breed scala aan diensten. Van privé sauna-ervaringen die tot in de late uurtjes beschikbaar zijn, tot gepersonaliseerde massages en schoonheidsbehandelingen op afspraak, biedt Jepun een unieke gelegenheid om te ontspannen en te verjongen. Met een toegewijde benadering tot klantenservice, mogelijkheid tot online reserveringen en een breed aanbod dat zeven dagen per week beschikbaar is, onderscheidt Jepun zich door zijn toewijding aan klanttevredenheid en welzijn.

Rating: 4.4/ 5 — 126 Reviews
Address: Hasseltweg 413, 3600 Genk, Belgium

Lavendine Pure

Lavendine Pure

Lavendine Pure nodigt je uit voor een ongeëvenaarde ervaring van rust en verwennerij in het hart van Limburg. Dit paradijselijke toevluchtsoord onderscheidt zich door zijn diepe toewijding aan persoonlijke zorg, waarbij gasten uitgenodigd worden om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en hun energie te hernieuwen. Gasten kunnen genieten van de luxe van vijf sterren bed & breakfast accommodaties, een idyllische vakantiewoning, privé wellnessfaciliteiten, en revitaliserende massages, allemaal aangeboden met een warme Limburgse glimlach. Het unieke aan Lavendine Pure is de nadruk op biologische en lokale producten, een ecologische zwemvijver, en een aanbod dat gericht is op het creëren van perfecte momenten in een setting die rust en natuurlijke schoonheid ademt.

Rating:4.8/ 5 — 112 Reviews
Address: Volmolen 57, 3600 Genk, Belgium

Praktijk C.Croymans

Praktijk C.Croymans

Praktijk C. Croymans, gevestigd in Genk, België, staat onder de bezielende leiding van Carine Croymans, een voetreflexologe met een diepe passie voor welzijn sinds 2002. Deze praktijk onderscheidt zich door een gespecialiseerde focus op fertiliteit, babyreflexologie, en een breed scala aan massage- en reflexologiebehandelingen. Met een fundament van uitgebreide opleidingen, biedt Carine samen met haar team, waaronder kinesiste Chloë Geebelen en voetreflexoloog Chris Keymis, een unieke benadering voor zowel vrouwen die worstelen met zwangerschapsgerelateerde uitdagingen als ouders die via babyreflexologie een diepere band met hun kind willen ontwikkelen. Bij Praktijk C. Croymans worden klanten uitgenodigd om een moment voor zichzelf te nemen, ondersteund door therapeuten wiens expertise en zorgvuldigheid erkend worden door hun cliënten.

Rating: 5.0/ 5 — 80 Reviews
Address: Valleistraat 18, 3600 Genk, Belgium

Carbon Sense City Spa

Carbon Sense City Spa

Gelegen in het hart van Genk, biedt Carbon Sense City Spa op de vijfde verdieping van het Carbon Hotel een exclusieve ontsnapping uit de dagelijkse drukte. Deze trendy wellnessoase combineert luxueus genieten met een scala aan heilzame verzorgingsrituelen en geavanceerde hightech behandelingen voor gezicht en lichaam. Onder begeleiding van professionele experts in huid- en lichaamsverzorging, worden gasten verwend met persoonlijk advies en effectieve behandelingen die zowel de innerlijke als uiterlijke schoonheid bevorderen. Carbon Sense onderscheidt zich door zijn focus op vitaliteitsprogramma’s die het algemeen welzijn aanzienlijk verbeteren, aangevuld met een selectie van verfijnde drankjes en gerechtjes voor de ultieme verwenervaring.

Rating: 3.7/ 5 — 74 Reviews
Address: Europalaan 38, 3600 Genk, Belgium

Cha’Peau / huidcoach Charlotte

Cha'Peau / huidcoach Charlotte

Bij Schoonheidssalon Cha’Peau in Genk wordt elk bezoek getransformeerd tot een ultieme belevenis van welzijn voor zowel lichaam als gelaat. Met een focus op biologische en veganistische producten, die rijk zijn aan effectieve werkstoffen, biedt het salon een breed scala aan behandelingen – van permanente ontharing en gelaatsverzorgingen tot pedicures en massages. Klanten worden verwelkomd in een rustgevende sfeer waar elke behandeling zorgvuldig is afgestemd op persoonlijke behoeften, gebruikmakend van de verfijnde producten van La Sultane De Saba. Cha’Peau onderscheidt zich door zijn diepgaande toewijding aan klanttevredenheid, milieubewuste keuzes en een benadering die gericht is op het bieden van een diepe, ontspannende ervaring.

Rating: 5.0/ 5 — 73 Reviews
Address: Boxbergstraat 30, 3600 Genk, Belgium

Zen’Di Genk

Zen'Di Genk

Zendi, onder leiding van Steve Geladi, staat bekend als een vooruitstrevende MedSpa die schoonheid transformeert met wetenschap. Met een team van medische en paramedische professionals, gespecialiseerd in geavanceerde laserbehandelingen en huidverbetering, zet Zendi zich in om persoonlijke zorg en aandacht te bieden. Hun holistische benadering, die de algehele gezondheid en welzijn integreert, samen met het gebruik van medisch goedgekeurde apparatuur en hoogwaardige Dermaceutic producten, garandeert veilige en effectieve behandelingen. Dit onderscheidt Zendi door een unieke combinatie van expertise, persoonlijke service en innovatieve behandelingen te bieden die zijn afgestemd op de individuele wensen en behoeften van elke cliënt.

Rating: 5.0/ 5 — 60 Reviews
Address: Rootenstraat 17, 3600 Genk, Belgium

Niche beauté

Niche beauté

NIChE beauté, gevestigd in Genk, onderscheidt zich door een unieke benadering van huidverbetering en esthetische zorg. Met een nadruk op veiligheid en kwaliteit biedt dit centrum de meest geavanceerde medische lasers, peelings, en paramedische esthetische behandelingen aan. Hun ervaren team verzekert een persoonlijke aanpak, inclusief gratis en vrijblijvende intakegesprekken, en blijft voortdurend up-to-date door bijscholing in de nieuwste technieken en producten. Of het nu gaat om microneedling, laserontharing, of een van de vele andere diensten, klanten worden verwelkomd in een professionele omgeving waar uitmuntendheid en klanttevredenheid vooropstaan.

Rating: 5.0/ 5 — 56 Reviews
Address: Mosselerlaan 123, 3600 Genk, Belgium

Sentimiento Beauty & Massages

Sentimiento Beauty & Massages

Schoonheidsinstituut Sentimiento, gelegen in een serene omgeving, biedt al meer dan 14 jaar een oase van rust en welzijn, gericht op huidverbetering, afslanking en persoonlijke wellness. Door voortdurende bijscholing en innovatie biedt het instituut de nieuwste technieken in massages en huidverzorging, gebruikmakend van hoogwaardige producten van Ella Baché en Tanamera. Het instituut onderscheidt zich door zijn klantgerichte aanpak, waarbij persoonlijke behandelplannen worden opgesteld om te voldoen aan individuele wensen en behoeften. Met een breed scala aan diensten, waaronder laserontharing, LED-lichttherapie en speciaal ontworpen afslankingsapparatuur, is Sentimiento de ideale plek voor iedereen die streeft naar een gezond lichaam en geest.

Rating: 4.9/ 5 — 46 Reviews
Address: GENK BE, Vennekeslaan 42, 3665 As, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Genk – TOP 10 [2024]

In de meest recente analyse, uitgevoerd in 2024, is een ranglijst samengesteld van de beste tandartsen in Genk,…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste sportscholen in Genk – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een ranglijst samengesteld van de beste sportscholen in Genk, gebaseerd op de…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Genk – TOP 10 [2024]

In het licht van de culinaire diversiteit die Genk te bieden heeft, is een top 10 ranglijst van…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Ramen in Genk – TOP 10 [2024]

In 2024 is een uitgebreide beoordeling uitgevoerd om de beste ramenrestaurants in Genk te identificeren. Deze lijst is…

ByBydeflect.befeb 16, 2024