• Home
  • Genk
  • De beste kappers in Genk – TOP 10 [2024]
De beste kappers in Genk - TOP 10 [2024]

De beste kappers in Genk – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024 zijn de beste kappers in Genk vastgesteld, waarbij de beoordelingen op Google Maps als leidraad zijn genomen. Deze lijst is samengesteld uit de meest beoordeelde salons, waarbij klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening centraal staan. Door de analyse zijn tien vooraanstaande kapperszaken geïdentificeerd die zich onderscheiden op het gebied van service en vakmanschap. Deze ranglijst is bedoeld om inwoners en bezoekers van Genk te gidsen naar de beste

Muszy’s Style

Muszy’s Style

Rating: 4.9/ 5 — 147 Reviews
Address: Stalenstraat 54/bus 1, 3600 Genk, Belgium

Coiffeur Van Zundert Peter

Coiffeur Van Zundert Peter

Coiffeur Van Zundert Peter is een gerenommeerde kapsalon gevestigd in Genk, voortkomend uit een familietraditie waar vakmanschap en persoonlijke aandacht centraal staan. Met jarenlange ervaring, oorspronkelijk opgebouwd door de vader van Peter, staat deze kapper bekend om zijn superieure service en de vriendelijkheid waarmee klanten worden onthaald. Het aanbod omvat een breed scala aan haarbehandelingen, uitgevoerd met precisie en passie voor het kappersvak. Dit maakt Coiffeur Van Zundert Peter tot een unieke speler in de regio, waar klanten niet alleen komen voor een knipbeurt, maar ook voor de warme, bijna huiselijke sfeer die er heerst.

Rating: 4.9/ 5 — 118 Reviews
Address: Hoevenzavellaan 21, 3600 Genk, Belgium

KREATOS Genk

KREATOS Genk

Kreatos, gevestigd in de Molenstraat in Genk, België, staat bekend om zijn toegankelijke en flexibele kapseldiensten waarbij klanten zowel met als zonder afspraak welkom zijn. Met een focus op klantgemak, biedt Kreatos een eenvoudige online afspraakplanning via hun website of app, naast de mogelijkheid om spontaan binnen te lopen, hoewel klanten met een afspraak voorrang krijgen. Dit salon onderscheidt zich door zijn aanmoediging voor klanten om de rustigere begin van de week te kiezen voor hun bezoeken, wat bijdraagt aan een meer persoonlijke en minder gehaaste ervaring. Kreatos belichaamt professionaliteit en klantgerichtheid, met ruime openingstijden die tegemoetkomen aan diverse klantschema’s.

Rating: 4.2/ 5 — 118 Reviews
Address: Molenstraat 2, 3600 Genk, Belgium

Ilias De Barber | Kapper in Genk ✂️

Ilias De Barber | Kapper in Genk ✂️

Geopend in 2019, heeft Ilias De Barber in Genk zich snel gevestigd als een vooraanstaand adres voor stijlvolle herenkapsels en baardverzorging. De salon is beroemd om zijn uitmuntende service en kwaliteit, die zelfs topvoetballers tot haar cliënten mag rekenen. Met een focus op fades en herensnits, biedt het team een persoonlijke benadering die uniek is in de industrie. De toewijding aan vakmanschap en de erkenning vanuit de sportwereld onderstrepen de uitzonderlijke ervaring die bezoekers kunnen verwachten. Ilias De Barber nodigt heren uit om de deuren van stijl en precisie in Genk te ervaren.

Rating:5.0/ 5 — 109 Reviews
Address: Hoogstraat 33, 3600 Genk, Belgium

Kapper Murat

Kapper Murat

Rating: 4.6/ 5 — 104 Reviews
Address: Hoevenzavellaan 85, 3600 Genk, Belgium

Cesar

Cesar

Bij Barber Shop Cesar in Genk wordt de kunst van het klassieke mannenkapsel nieuw leven ingeblazen, met een missie die zich richt op het bieden van een ongeëvenaarde groomingervaring. De kernwaarden van vakmanschap, persoonlijke aandacht en authenticiteit staan centraal in elk knip- en scheerbeurt. Klanten worden uitgenodigd om niet alleen een knipbeurt, maar een ware beleving te ervaren, onderscheidend door de combinatie van traditionele technieken en hedendaagse stijlen. Dit maakt Barber Shop Cesar tot een unieke bestemming voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit, stijl en een persoonlijke touch.

Rating: 4.7/ 5 — 95 Reviews
Address: Nieuwstraat 2, 3600 Genk, Belgium

Kapsalon Riggio Enzo & Ivan-M

Kapsalon Riggio Enzo & Ivan-M

Riggio Cosmec onderscheidt zich als een vooraanstaand leverancier van exclusieve haarverzorgingsproducten en diensten voor zowel de professional als de particulier. Met een sterke nadruk op kwaliteit en klanttevredenheid, biedt het bedrijf een zorgvuldig geselecteerd assortiment van 100% in Italië vervaardigde producten van topmerken zoals Jean Paul Mynè, BES en HERGEN. Als klein familiebedrijf met jarenlange expertise in de branche, biedt Riggio Cosmec niet alleen producten aan, maar ook waardevolle opleidingen en workshops om klanten te helpen de nieuwste trends en technieken te beheersen. Hun toewijding aan persoonlijke service en de mogelijkheid om op maat gemaakte oplossingen te bieden, zet hen op een voetstuk boven hun concurrenten, waarbij klanten altijd op de eerste plaats komen.

Rating: 4.8/ 5 — 91 Reviews
Address: Rootenstraat 8, 3600 Genk, Belgium

Kapper Halil

Kapper Halil

Rating: 4.8/ 5 — 89 Reviews
Address: Landwaartslaan 49, 3600 Genk, Belgium

Azadi Studio

Azadi Studio

Azadi Studio, onder de bezielende leiding van Rojda Aydemir, een meester in Ombré Brows, biedt een unieke esthetische ervaring aan die de schoonheid en zelfvertrouwen van elke klant naar voren brengt. Met een focus op de nieuwste technieken en trends in wenkbrauwkunst, onderscheidt Azadi Studio zich door zijn persoonlijke benadering en de kwaliteit van de resultaten, waarmee het een trouwe klantenkring heeft opgebouwd. De studio staat bekend om zijn deskundigheid in het creëren van natuurlijk ogende, perfect gevormde wenkbrauwen die de gelaatstrekken van de klant versterken. Azadi Studio belichaamt de passie voor schoonheid en precisie, waardoor het een vooraanstaande naam is in de cosmetische industrie.

Rating: 5.0/ 5 — 77 Reviews
Address: Zaveldriesstraat 26, 3600 Genk, Belgium

Hairstyling Ilenia

Hairstyling Ilenia

Bij Hairstyling Ilenia in Genk wordt de kunst van het kappersvak met hartstocht door een jong en dynamisch team van dames beoefend. Met een onwankelbare toewijding aan perfectie en klanttevredenheid, biedt het salon een breed scala aan hairstyling diensten aan, gegarandeerd tegen concurrerende prijzen. Klanten worden uitgenodigd om de salon te bezoeken binnen de ruime openingstijden en kunnen hun afspraken uitsluitend telefonisch vastleggen, waarbij een voorkeur wordt gegeven aan het vooruit plannen van 1,5 tot 2 weken. Betalingen kunnen gemakkelijk contant of via de Payconiq app worden voldaan, wat de toegankelijkheid en het gemak voor de klant verhoogt.

Rating: 4.6/ 5 — 77 Reviews
Address: Lantmeetersweg 1, 3600 Genk, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024