• Home
  • Genk
  • De beste barbiers in Genk – TOP 10 [2024]
De beste barbiers in Genk - TOP 10 [2024]

De beste barbiers in Genk – TOP 10 [2024]

In 2024 is er een zorgvuldige analyse uitgevoerd om de beste barbiers in Genk te identificeren. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, is een top 10 ranglijst samengesteld. Door klantbeoordelingen en populariteit te onderzoeken, zijn deze barbiers als de uitblinkers erkend. Het belang van kwaliteitsservice en klanttevredenheid is in deze rangschikking duidelijk naar voren gekomen. Deze lijst biedt een gedetailleerd overzicht van de crème de la crème onder de barbiers in Gen

Muszy’s Style

Muszy’s Style

Muszy’s Style, bekend om zijn unieke en trendsettende modeaanbod, staat aan de voorhoede van persoonlijke stijl en expressie. Met een missie om iedereen in staat te stellen hun ware zelf te tonen door middel van een zorgvuldig geselecteerde collectie van kleding en accessoires, onderscheidt Muszy’s Style zich door zijn commitment aan kwaliteit, originaliteit en toegankelijkheid. Het merk is geprezen voor zijn vermogen om de laatste modetrends te vertalen naar betaalbare stukken die spreken tot een breed publiek. Wat Muszy’s Style onderscheidt, is de passie voor het vieren van individuele stijl, waardoor het een favoriet is onder degenen die mode gebruiken als een vorm van zelfexpressie.

Rating: 4.9/ 5 — 147 Reviews
Address: Stalenstraat 54/bus 1, 3600 Genk, Belgium

Jorge’s Barbershop

Jorge’s Barbershop

Rating: 4.8/ 5 — 129 Reviews
Address: Dorpsstraat 2, 3590 Diepenbeek, Belgium

Barbershop Hair Cafe

Barbershop Hair Cafe

Bij HAIRCAFE wordt u verwelkomd in een unieke kapsalon en barbershop waar professionaliteit en veelzijdigheid hand in hand gaan. Dit etablissement onderscheidt zich door een breed scala aan diensten aan te bieden, waaronder nauwkeurige knipbeurten, trims, warme handdoek scheerbeurten, evenals een uitgebreid assortiment aan haar- en baardverzorgingsproducten. Bovendien worden klanten uitgenodigd om deel te nemen aan workshops, waardoor HAIRCAFE niet alleen een plek is voor persoonlijke verzorging, maar ook voor educatie en gemeenschapszin. Met zijn focus op kwaliteit en klanttevredenheid, biedt HAIRCAFE een ongeëvenaarde ervaring onder één dak.

Rating: 4.8/ 5 — 128 Reviews
Address: Zavelstraat 14, 3520 Zonhoven, Belgium

Ilias De Barber | Kapper in Genk ✂️

Ilias De Barber | Kapper in Genk ✂️

Sinds 2019 staat Ilias De Barber in Genk bekend om zijn expertise in stijlvolle herensnitten en baardverzorging, waarbij een indrukwekkende reputatie is opgebouwd, voornamelijk onder topsporters zoals voetballers Bilal El Khannouss en Thorgan Hazard. Met een focus op kwaliteit en toewijding, onderscheidt Ilias De Barber zich door zijn vermogen om elke klant te transformeren met zijn vakmanschap. Klanten worden uitgenodigd om de deuren van de salon aan de Hoogstraat 33 te betreden voor een ongeëvenaarde serviceervaring, zes dagen per week, inclusief weekenden.

Rating:5.0/ 5 — 109 Reviews
Address: Hoogstraat 33, 3600 Genk, Belgium

Kapper Murat

Kapper Murat

Rating: 4.6/ 5 — 104 Reviews
Address: Hoevenzavellaan 85, 3600 Genk, Belgium

Cesar

Cesar

Bij Barber Shop Cesar in Genk wordt de kunst van traditioneel herenkappen gecombineerd met moderne stijltrends, waardoor een unieke en persoonlijke kapperservaring geboden wordt. Gedreven door een passie voor vakmanschap en klanttevredenheid, onderscheidt deze barbier zich met zijn aandacht voor detail, hoogwaardige producten en een warme, uitnodigende sfeer. Klanten van Barber Shop Cesar worden niet alleen getrakteerd op een uitstekende knipbeurt of scheerbeurt, maar ook op een moment van ontspanning en persoonlijke verzorging, wat het bedrijf een favoriet maakt in de lokale gemeenschap. Door constant te streven naar innovatie en uitmuntendheid in de barbierskunst, heeft Barber Shop Cesar een onvergelijkbare reputatie opgebouwd die klanten blijft aantrekken en behouden.

Rating: 4.7/ 5 — 95 Reviews
Address: Nieuwstraat 2, 3600 Genk, Belgium

Kapsalon Riggio Enzo & Ivan-M

Kapsalon Riggio Enzo & Ivan-M

Riggio Cosmec, een gerenommeerd familiebedrijf, onderscheidt zich als een exclusieve verdeler van topkwaliteit haarproducten, vervaardigd in Italië, voor zowel professionals als particulieren. Met een diepgaande expertise en een persoonlijke benadering biedt het bedrijf een breed scala aan oplossingen voor haar- en hoofdhuidproblemen, inclusief gerenommeerde merken zoals Jean Paul Mynè, BES, en HERGEN. Klanttevredenheid en kwaliteit staan centraal bij Riggio Cosmec, dat zich inzet voor het leveren van deskundig advies, opleidingen en workshops, terwijl het zorgt voor een veilige betalingsomgeving en aangepaste leveringsmogelijkheden.

Rating: 4.8/ 5 — 92 Reviews
Address: Rootenstraat 8, 3600 Genk, Belgium

Haar & Baard

Haar & Baard

Bij Haar & Baard in Genk wordt de kunst van het oude barberen gecombineerd met moderne technieken en stijlen, onder de bekwame handen van Selim, wiens passie en droom het was om een eigen herenkapsalon te openen. Door zijn unieke opleiding in de voormalige USSR en ervaring in een Turks kapsalon, biedt Selim een exclusieve scheerervaring op Turkse wijze, aangepast aan de vorm van uw hoofd en de structuur van uw haar. Klanten waarderen de aandacht voor detail, uitstekende service en de vriendelijke sfeer, wat Haar & Baard onderscheidt als een plek waar vakmanschap en klanttevredenheid voorop staan.

Rating: 4.8/ 5 — 90 Reviews
Address: Dieplaan 51, 3600 Genk, Belgium

Kapper Halil

Kapper Halil

Rating: 4.8/ 5 — 89 Reviews
Address: Landwaartslaan 49, 3600 Genk, Belgium

Kap&Tap (Marchal BVBA)

Kap&Tap (Marchal BVBA)

Kap&Tap, gevestigd aan de Europalaan, onderscheidt zich door een unieke blend van traditionele barber en moderne haarverzorging, die klanten een uitgebreide ervaring biedt die zowel vernieuwend als persoonlijk is. Met een focus op klanttevredenheid, zoals blijkt uit de 450 tevreden klanten, biedt Kap&Tap een scala aan diensten aan, ondersteund door een team van professionals met een indrukwekkend aantal van 999 gewerkte uren. Open van dinsdag tot zaterdag, zet het salon zich in voor het creëren van look die elke klant verlangt, terwijl het privacybeleid en de cookieverklaring getuigen van hun toewijding aan klantprivacy en -veiligheid.

Rating: 4.9/ 5 — 68 Reviews
Address: Europalaan 109/9, 3600 Genk, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024