• Home
  • Doornik
  • De beste kappers in Doornik – TOP 10 [2024]
De beste kappers in Doornik - TOP 10 [2024]

De beste kappers in Doornik – TOP 10 [2024]

In het jaar 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste kappers in Doornik, waarbij gebruik is gemaakt van de beoordelingen op Google Maps. Door deze methode zijn de meest gewaardeerde kapperszaken in de stad geïdentificeerd. Op basis van de verzamelde data is een top 10 ranglijst samengesteld. Deze lijst is tot stand gekomen door zorgvuldige analyse van klantbeoordelingen en populariteit van de salons. Het resultaat biedt een betrouwbaar overzicht van de kappers die in 2024 het meest zijn aanbevolen

V.i.p. Coiffure

V.i.p. Coiffure

Rating: 4.2/ 5 — 230 Reviews
Address: Bd Walter de Marvis 22, 7500 Tournai, Belgium

Coiffure Roma

Coiffure Roma

Coiffure Roma, gevestigd in Tournai, wordt erkend als een toonaangevende salon die zich toelegt op het transformeren van kapsels met een mix van vakmanschap en innovatie. Met een missie om elke klant te laten stralen, biedt het een verscheidenheid aan haarbehandelingen, gespecialiseerd in de nieuwste trends en technieken. De kernwaarden van creativiteit, klanttevredenheid en kwaliteit onderscheiden Coiffure Roma van zijn concurrenten, waardoor het een geliefde bestemming is voor wie op zoek is naar een unieke en persoonlijke haarverzorging.

Rating: 4.6/ 5 — 164 Reviews
Address: Rue de Courtrai 38/36, 7500 Tournai, Belgium

Franck Provost Coiffure Tournai

Franck Provost Coiffure Tournai

FRANCK PROVOST, bekend als de “Coiffeur des Stars”, onderscheidt zich door zijn ongeëvenaarde expertise in haarstyling en kleuring, aangeboden in stijlvolle salons in België en Luxemburg. Met een rijke geschiedenis van innovatie en exclusiviteit, biedt het merk klanten een luxueuze beleving, van precisie-coupes tot gepersonaliseerde kleurbehandelingen, ondersteund door de PROVOST methode. Dit alles wordt samengebracht met een diepe toewijding aan klanttevredenheid, waarbij elke bezoeker wordt uitgenodigd om in enkele klikken hun schoonheidsmoment te reserveren. FRANCK PROVOST blijft vooroplopen in de trends van de kapperswereld en biedt tevens speciale aanbiedingen en privileges om de ervaring nog verder te personaliseren.

Rating: 4.4/ 5 — 140 Reviews
Address: Rue Saint-Brice 4, 7500 Tournai, Belgium

Tom verdy artisan coiffeur- salon de coiffure pour hommes et femmes, Tournai

Tom verdy artisan coiffeur- salon de coiffure pour hommes et femmes, Tournai

Rating:4.4/ 5 — 108 Reviews
Address: Av. van Cutsem 9, 7500 Tournai, Belgium

coiffure béné

coiffure béné

Coiffure Béné, gevestigd in Kain, België, biedt al meer dan 15 jaar een breed scala aan haarverzorgings- en schoonheidsdiensten, waardoor het een gerespecteerde naam in de branche is. Gespecialiseerd in kapsels en styling voor mannen, vrouwen en kinderen, onderscheidt het salon zich door de toewijding aan persoonlijke zorg en de uitgebreide dienstverlening die varieert van traditionele knipbeurten tot moderne kleuringstechnieken, bruidsarrangementen, en baardverzorging. De gebruikmaking van hoogwaardige producten zoals Biolage voor haarverzorging en MÜHLE en PRORASO voor scheerproducten, onderstreept hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Coiffure Béné is meer dan een kapsalon; het is een plek waar elke klant een unieke en persoonlijke behandeling krijgt, versterkt door de legendarische goede humeur van oprichtster Bénédicte.

Rating: 4.5/ 5 — 95 Reviews
Address: 1 b, Rue Albert 7540, 7540 Tournai, Belgium

Les garçons d’atmosp’hair

Les garçons d'atmosp'hair

Les Garçons d’Atmosp’Hair, gevestigd in Tournai sinds 17 oktober 2013, onderscheidt zich door een unieke combinatie van professionaliteit, hartelijkheid en humor in de kappersbranche. Met een rijke ervaring en een passie voor zowel schaar als verfkwast bieden de oprichters een onvergetelijke ervaring aan iedere klant. Het salon biedt een breed scala aan diensten, van traditionele knipbeurten tot complexe kleurbehandelingen en stijladvies, en zet zich in voor persoonlijke aandacht en kwaliteitsservice, wat duidelijk wordt gewaardeerd door hun klanten, zoals blijkt uit de overweldigend positieve recensies. Hun benadering, waarin de nadruk ligt op het uniek maken van elke klantbeleving, zet Les Garçons d’Atmosp’Hair apart in de kapperswereld.

Rating: 4.8/ 5 — 89 Reviews
Address: Chau. de Renaix 85, 7500 Tournai, Belgium

L’hair du temps

L'hair du temps

Rating: 4.6/ 5 — 87 Reviews
Address: Rue de la Madeleine 30, 7500 Tournai, Belgium

Yaseen coiffeur

Yaseen coiffeur

Rating: 4.6/ 5 — 82 Reviews
Address: Rue des Clairisses 1, 7500 Tournai, Belgium

Jo’style

Jo'style

Jo’Style Coiffure in Tournai staat bekend om zijn toewijding aan uitmuntendheid in haarverzorging en styling, waarmee het zich onderscheidt in de bruisende wereld van de schoonheid. Met een missie om elke klant te laten stralen, worden hier de nieuwste trends en technieken toegepast door een team van gepassioneerde professionals. De salon biedt een breed scala aan diensten, variërend van klassieke knipbeurten tot innovatieve kleurbehandelingen, allemaal uitgevoerd in een gastvrije en stijlvolle omgeving. Jo’Style Coiffure onderscheidt zich door een persoonlijke benadering, waarbij de unieke stijl en wensen van elke klant centraal staan.

Rating: 4.8/ 5 — 78 Reviews
Address: Rue Albert Delcambre 8, 7540 Tournai, Belgium

Coiffure Sabine

Coiffure Sabine

In het hart van Tournai biedt COIFFURE SABINE sinds 1992 een persoonlijke en professionele kapperservaring. Als een door een individuele ondernemer geleide salon, legt het zich toe op het creëren van de perfecte coupe die past bij de unieke vorm van elk gezicht, ondersteund door deskundig advies over hoe het haar gezond en glanzend te houden. Met een klein, toegewijd team van 1 tot 4 medewerkers, onderscheidt COIFFURE SABINE zich door zijn intieme sfeer en persoonlijke benadering, waarmee het een trouwe klantenkring heeft opgebouwd. De salon belichaamt de kunst van het kappersvak, waarbij elk bezoek een stap is naar de optimale weerspiegeling van de persoonlijkheid en stijl van de klant.

Rating: 4.8/ 5 — 70 Reviews
Address: Av. Minjean 18A, 7500 Tournai, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024