De beste kappers in Charleroi - TOP 10 [2024]

De beste kappers in Charleroi – TOP 10 [2024]

In de stad Charleroi wordt de ranglijst van de beste kappers zorgvuldig samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps. Voor het jaar 2024 is een uitgebreide analyse uitgevoerd, waarbij ervaringen en beoordelingen van klanten als leidraad hebben gediend. Deze top 10 lijst is gecreëerd om inwoners en bezoekers van Charleroi te voorzien van betrouwbare opties voor hun volgende kappersbezoek. Door de passieve vorm van de informatie wordt de objectiviteit en nauwkeurigheid van de

BarberShop 212

BarberShop 212

Bij Barber Shop 212, gelegen in de hartslagen van Charleroi, Louvain-la-Neuve en Liège, wordt de kunst van mannelijke coiffure naar een hoger niveau getild. Met een team van gepassioneerde barbiers wordt elk bezoek een unieke ervaring waarin persoonlijke stijl en precisie centraal staan. Of het nu gaat om een trendsettende haarstijl, een nauwkeurige baardtrim of een traditionele scheerbeurt, de expertise en toewijding van onze barbiers garanderen een look die uw individualiteit weerspiegelt. Onze salon is meer dan een plek voor haarverzorging; het is een bestemming waar elke snit en scheerbeurt de expressie is van onze passie voor het vak. Ontdek het verschil bij Barber Shop 212 en laat uw stijl door ons vakmanschap vorm krijgen.

Rating: 4.7/ 5 — 250 Reviews
Address: Pl. Verte 20, 6000 Charleroi, Belgium

Yuso coiffure

Yuso coiffure

In het hart van Charleroi biedt Yuso Coiffure, onder leiding van de ervaren barbiers Yusuf en Ahmet, een ongeëvenaarde verzorging voor zowel haar als baard. Met een breed scala aan diensten, van klassieke kapsels tot uitgebreide verzorgingssessies inclusief gezichtsbehandelingen en baardkleuring, creëren zij een op maat gemaakte look die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van elke klant. Dankzij hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, die weerspiegeld wordt in uitmuntende beoordelingen, onderscheidt Yuso Coiffure zich als een toonaangevende bestemming voor mannenverzorging. Klanten kunnen genieten van een warme ontvangst en een ontspannen sfeer, verzekerd van een service die hun verwachtingen overtreft.

Rating: 5.0/ 5 — 210 Reviews
Address: Rue César de Paepe 74, 6040 Charleroi, Belgium

Steve Coiffeur Messieurs

Steve Coiffeur Messieurs

Coiffeur Steve in Marcinelle is een vooraanstaande herenkapper die zich onderscheidt door een persoonlijke en toegankelijke benadering. Klanten kunnen zowel met als zonder afspraak terecht voor klassieke of trendy herenkapsels, onderhoudsbeurten en baardverzorging tegen concurrerende prijzen. De salon biedt flexibele openingstijden en de mogelijkheid om online of telefonisch een afspraak te maken, wat bijdraagt aan het gemak voor de klant. Met specialisaties variërend van tondeuse-coupes tot verzorgende behandelingen, streeft Coiffeur Steve ernaar elke klant te voorzien van een look die zowel hun persoonlijkheid als stijl weerspiegelt.

Rating: 4.6/ 5 — 209 Reviews
Address: Av. Eugène Mascaux 160, 6001 Charleroi, Belgium

Olivier Dachkin SANS RENDEZ-VOUS

Olivier Dachkin SANS RENDEZ-VOUS

Olivier Dachkin onderscheidt zich als de vooraanstaande kapper in België, beroemd om zijn uitnodigende salons die een scala aan haarverzorgingsdiensten bieden. Met een nadruk op toegankelijkheid en stijl, biedt het merk alles van snelle, elegante kapsels voor speciale gelegenheden tot persoonlijke styling en kleurbehandelingen, allemaal uitgevoerd met hoogwaardige producten zoals Kérastase. Olivier Dachkin is toegewijd aan het versterken van de individuele schoonheid van elke klant door middel van op maat gemaakte looks en biedt voortdurend aantrekkelijke promoties en een loyaliteitsprogramma om klanten te belonen. Deze combinatie van vakmanschap, innovatie en klantgerichtheid maakt Olivier Dachkin een geliefde keuze in de Belgische haarcultuur.

Rating:4.0/ 5 — 201 Reviews
Address: Shopping Rive Gauche, Pl. Verte 20, 6000 Charleroi, Belgium

H&L Coiffure

H&L Coiffure

Bij H&L Coiffure wordt u verwelkomd in een wereld waar schoonheid en excellentie de kern vormen van alles wat we doen. Onze moderne en levendige salons bieden professionele haarstylingdiensten die perfect zijn afgestemd op uw individuele persoonlijkheid en wensen. Met een team van dynamische kappers, die voortdurend opgeleid worden door toonaangevende professionals in de sector, streven we ernaar om uw unieke stijl naar voren te brengen. Wij begrijpen het belang van zowel uw tijd als uw budget; daarom staan onze deskundige stylisten zes dagen per week voor u klaar, zonder afspraak, om u een service te bieden die binnen een redelijke tijd en binnen uw budget past. Onze toewijding aan hygiëne en netheid garandeert bovendien een zorgeloze ervaring in onze salons, waarbij uw uiterlijke harmonie met uw persoonlijkheid altijd ons ultieme doel is.

Rating: 3.7/ 5 — 197 Reviews
Address: Grand’Rue 143, 6000 Charleroi, Belgium

studio16

studio16

Rating: 4.9/ 5 — 161 Reviews
Address: Bd Joseph Tirou 16, 6000 Charleroi, Belgium

Haget / Marie-Carmen

Haget / Marie-Carmen

Rating: 5.0/ 5 — 158 Reviews
Address: Rue Trieu Kaisin 234, 6061 Charleroi, Belgium

Rizzio Coiffure By Fabrizio Bellomo Rottier

Rizzio Coiffure By Fabrizio Bellomo Rottier

Rating: 4.7/ 5 — 158 Reviews
Address: Rue du Grand Central 16, 6000 Charleroi, Belgium

L&F Coiffure

L&F Coiffure

Rating: 4.6/ 5 — 127 Reviews
Address: Rue Du Parc 19, 6000 Charleroi, Belgium

Afro Beauty World

Afro Beauty World

Afro Beauty World in Charleroi staat centraal in het verrijken van de schoonheid en het welzijn van zijn klanten door middel van een breed scala aan hoogwaardige, cultureel resonante producten. Met diepe wortels in de Afro-gemeenschap, onderscheidt het zich door een toegewijde missie om authenticiteit en diversiteit in de schoonheidsindustrie te bevorderen. Het bedrijf blinkt uit in het aanbieden van unieke haar- en huidverzorgingsoplossingen, die niet alleen de esthetische wensen vervullen maar ook de culturele identiteit van zijn klanten omarmen. Door een ongeëvenaarde nadruk op klanttevredenheid en kwaliteit, heeft Afro Beauty World zich gepositioneerd als een onmisbare bestemming voor iedereen die op zoek is naar producten die echt resoneren met hun persoonlijke stijl en erfgoed.

Rating: 3.8/ 5 — 115 Reviews
Address: Av. de Waterloo 41, 6000 Charleroi, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024