De beste barbiers in Charleroi - TOP 10 [2024]

De beste barbiers in Charleroi – TOP 10 [2024]

In de loop van het jaar 2024, is er een zorgvuldig samengestelde lijst opgesteld met de beste barbiers in Charleroi. Deze ranglijst is gebaseerd op de recensies die door klanten op Google Maps zijn achtergelaten, waarbij de meest beoordeelde plaatsen zijn geanalyseerd. Door een uitgebreide beoordeling van klantfeedback, is een top 10 van barbiers geïdentificeerd. Deze selectie biedt een overzicht van de kwalitatief hoogstaande diensten die in de stad beschikbaar zijn. Hiermee wordt de zoektocht naar

BarberShop 212

BarberShop 212

Ontdek de elite in mannelijke verzorging bij Barber Shop 212, waar vakmanschap en stijl samenkomen om elke klant een unieke en gepersonaliseerde ervaring te bieden. Met vestigingen in Charleroi Rive Gauche, Charleroi Palais des Beaux-Arts en Louvain-la-Neuve, onderscheidt deze salon zich door zijn toewijding aan de kunst van het kappersvak, het aanbieden van trendy haarstijlen, precieze baardverzorging en authentieke scheerbeurten. Het hart van Barber Shop 212 klopt door de passie van zijn barbiers, die elk streven naar het creëren van een look die de individualiteit van de klant weerspiegelt. Naast deze uitzonderlijke diensten biedt de salon een opleidingsacademie aan voor diegenen die hun vaardigheden in het barbiersvak willen meester maken, onder de deskundige leiding van Malik, de meester-barbier. Bij Barber Shop 212 wordt elke snit en scheerbeurt een statement van stijl, waarmee het zichzelf positioneert als de crème de la crème van mannelijke verzorging.

Rating: 4.7/ 5 — 250 Reviews
Address: Pl. Verte 20, 6000 Charleroi, Belgium

Yuso coiffure

Yuso coiffure

Bij Yuso Coiffure in Charleroi zetten de ervaren coiffeurs-barbiers Yusuf en Ahmet hun vakmanschap in om klanten een onvergetelijke verzorgingservaring te bieden. Van dinsdag tot zaterdag verwelkomen ze je in hun salon voor een breed scala aan diensten, variërend van gezichtsbehandelingen en klassieke of trendy haarsneden tot deskundige baardverzorging en kleuring. Met een sterke focus op persoonlijke service en advies, onderscheidt Yuso Coiffure zich door zijn vermogen om elke klant te transformeren en te verzekeren van een look die bij hen past. Klanten prijzen de salon om zijn gastvrijheid, netheid en de kwaliteit van de prestaties, wat Yuso Coiffure een topbestemming maakt voor iedereen die op zoek is naar een premium kappers- en barbierervaring in Charleroi.

Rating: 5.0/ 5 — 210 Reviews
Address: Rue César de Paepe 74, 6040 Charleroi, Belgium

Steve Coiffeur Messieurs

Steve Coiffeur Messieurs

Gelegen in het hart van Marcinelle, biedt Coiffeur Steve een unieke en persoonlijke kapperservaring, toegewijd aan de moderne man. Met zowel afspraken als walk-in dagen, streeft het salon ernaar om elke klant te voorzien van op maat gemaakte kapsels, variërend van klassieke snits tot de nieuwste trends. Onze tarieven voor onderhoud, styling en baardverzorging zijn competitief en ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elke man. Bij Coiffeur Steve wordt elk bezoek gekenmerkt door aandacht voor detail, professionaliteit en een passie voor vakmanschap, wat ons onderscheidt in de lokale gemeenschap.

Rating: 4.6/ 5 — 209 Reviews
Address: Av. Eugène Mascaux 160, 6001 Charleroi, Belgium

Olivier Dachkin SANS RENDEZ-VOUS

Olivier Dachkin SANS RENDEZ-VOUS

Olivier Dachkin onderscheidt zich als de toonaangevende kappersketen in België, bekend om zijn innovatieve en toegankelijke haarstylingdiensten. Met een sterke nadruk op klanttevredenheid biedt het merk een scala aan diensten, waaronder trendy kapsels, kleuring, en een unieke stylingbar waar klanten zonder afspraak terecht kunnen voor een snelle make-over. De salons bieden voordelige tarieven voor studenten en het hele jaar door promoties, versterkt door de waarde van hun loyaliteitsprogramma. Olivier Dachkin onderscheidt zich door zijn toewijding aan elegantie, snelheid en professionaliteit, terwijl het tevens gebruikmaakt van hoogwaardige producten zoals Kérastase om elke klant een luxueuze ervaring te bieden.

Rating:4.0/ 5 — 201 Reviews
Address: Shopping Rive Gauche, Pl. Verte 20, 6000 Charleroi, Belgium

The Barber49 – Coiffeur & Barbier

The Barber49 - Coiffeur & Barbier

The Barber49 onderscheidt zich als een vooraanstaande heren- en kinderkapsalon, waar kwaliteit en vakmanschap centraal staan. Met een breed scala aan diensten, van stijlvolle kapsels tot nauwkeurige baardtrimmingen en unieke designs, biedt deze salon een unieke en persoonlijke ervaring. De passie voor detail en klanttevredenheid is wat The Barber49 onderscheidt van de concurrentie, en met dagelijkse openingstijden is het de go-to plek voor iedereen die op zoek is naar een superieure haarbehandeling.

Rating: 4.6/ 5 — 165 Reviews
Address: Chée de Charleroi 199, 6220 Fleurus, Belgium

Ciarro’s Barbershop

Ciarro's Barbershop

Ciarro’s Barbershop, gelegen in Montigny-Le-Tilleul, belichaamt de ultieme bestemming voor mannelijke perfectie, waar elegantie en authenticiteit de kern vormen van elke ervaring. Dit salon onderscheidt zich door zijn gespecialiseerde aanbod in geavanceerde mannenkapsels, precieze baardverzorging en op maat gemaakte huidbehandelingen, afgestemd op de individuele behoeften van elke klant. Met een ontspannende lounge, terras, en een zorgvuldig geselecteerd assortiment van cosmetica en exclusieve geuren, biedt Ciarro’s meer dan alleen een knipbeurt – het is een toevluchtsoord voor mannen die waarde hechten aan verfijning en zelfvertrouwen. Elk bezoek wordt een kunstwerk, ondersteund door een team van gepassioneerde professionals die modern vakmanschap met traditionele zorg combineren.

Rating: 4.9/ 5 — 161 Reviews
Address: Rue de Gozée 551, 6110 Montigny-le-Tilleul, Belgium

studio16

studio16

Rating: 4.9/ 5 — 161 Reviews
Address: Bd Joseph Tirou 16, 6000 Charleroi, Belgium

Rizzio Coiffure By Fabrizio Bellomo Rottier

Rizzio Coiffure By Fabrizio Bellomo Rottier

Rating: 4.7/ 5 — 158 Reviews
Address: Rue du Grand Central 16, 6000 Charleroi, Belgium

NIKI Barber Shop

NIKI Barber Shop

Rating: 4.6/ 5 — 157 Reviews
Address: Grand’Rue 208, 6000 Charleroi, Belgium

SAKALLI BarberShop

SAKALLI BarberShop

Rating: 4.7/ 5 — 136 Reviews
Address: Pl. du Ballon 35, 6040 Charleroi, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024