• Home
  • Brussel
  • De beste kappers in Brussel – TOP 10 [2024]
De beste kappers in Brussel - TOP 10 [2024]

De beste kappers in Brussel – TOP 10 [2024]

In de recente samenstelling van de top 10 ranglijst zijn de beste kappers in Brussel voor het jaar 2024 vastgesteld. De beoordelingen afkomstig van Google Maps zijn als basis genomen om deze lijst samen te stellen. Door gebruikers zijn talrijke recensies en ratings achtergelaten, welke zorgvuldig zijn geanalyseerd en vergeleken. Hieruit is een objectieve lijst voortgekomen, waarin de meest gewaardeerde kapperszaken van Brussel zijn opgenomen. Het resultaat is een betrouwbare gids voor iedereen die op zoek is naar kwal

R Club – Coiffeur & Barbier

R Club - Coiffeur & Barbier

Opgericht in 2015 door de jonge en ambitieuze David, heeft RClub zich snel ontpopt tot een succesvolle kapperszaak die zich onderscheidt door het bieden van persoonlijke aandacht en op maat gemaakte diensten. Met een droom die werkelijkheid werd, combineert David zijn passie en expertise om een unieke ervaring te bieden in zijn salons, waarbij kwaliteitsproducten en professionele vaardigheden worden ingezet om elke klant er op hun best uit te laten zien. De teams in de verschillende locaties van RClub zijn niet alleen gespecialiseerd in haarstyling, maar ook in baardverzorging en esthetische behandelingen, wat zorgt voor een allesomvattende schoonheidservaring. Klanttevredenheid en een warme, uitnodigende sfeer staan centraal in de filosofie van RClub, waarmee het zich onderscheidt in de branche en een loyale klantenkring opbouwt.

Rating: 4.5/ 5 — 594 Reviews
Address: Av. des Celtes 51, 1040 Etterbeek, Belgium

De Angelis Coiffure & Beauté

De Angelis Coiffure & Beauté

Rating: 4.8/ 5 — 492 Reviews
Address: Rue Franklin 22, 1000 Bruxelles, Belgium

Blind Barbershop,salon de coiffure /Barbier à Bruxelles

Blind Barbershop,salon de coiffure /Barbier à Bruxelles

Blind Barbershop, gevestigd in hartje Brussel, onderscheidt zich als een toonaangevende bestemming voor mannen die streven naar een moderne en elegante stijl. Onder de bezielende leiding van Ismaël, een ervaren kapper met meer dan tien jaar ervaring en een achtergrond bij gerenommeerde opleidingen zoals TONI & GUY, biedt deze barbierszaak deskundige haar- en baardverzorging. Samen met een gepassioneerd team, geselecteerd op hun vakmanschap en liefde voor mannelijke coiffure, levert Blind Barbershop een superieure service, elke dag van de week. Hun aanbod omvat trendy kapsels, baardverzorging en gezichtsbehandelingen met hoogwaardige producten, allemaal afgestemd op de individuele wensen van hun klanten.

Rating: 4.7/ 5 — 431 Reviews
Address: Rue Lesbroussart 56, 1050 Bruxelles, Belgium

Enzo

Enzo

Gelegen in het hart van Brussel, biedt Coiffure Enzo, een vooraanstaande herenkapper en salon, een ongeëvenaarde ervaring in haarverzorging vlakbij de bruisende Rue Neuve. Met een focus op snelle en zorgvuldige service, onderscheidt deze salon zich door zijn gemakkelijke bereikbaarheid tussen de metrostations Rogier en Debroucker, en zijn toewijding aan vakmanschap. Coiffure Enzo verwelkomt klanten in een vriendelijke omgeving waar kwaliteit en professionaliteit vooropstaan, waardoor het de ideale keuze is voor mannen die op zoek zijn naar een verfrissende knipbeurt of een nieuwe look.

Rating:4.8/ 5 — 400 Reviews
Address: Rue du Pont Neuf 42, 1000 Bruxelles, Belgium

Raphaeli’s Coiffure

Raphaeli's Coiffure

Raphaeli’s Salon in het hart van Brussel biedt sinds 2015 een unieke schoonheidspauze, ideaal voor een tussenstop tijdens uw winkelmiddag. Met een aanbod van professionele en gepersonaliseerde haarverzorgingsdiensten, van kleuring tot snit, onderscheidt Raphaeli’s zich door zijn klantgerichte benadering en garantie op tevredenheid. Elk bezoek wordt verrijkt met een vleugje luxe, inclusief een heerlijk Nespresso-koffie, waardoor klanten de salon verlaten met een gevoel van volledige voldoening. De salon, beroemd om zijn expertise in kleuring en haarverzorging, combineert vakmanschap met persoonlijke aandacht, waarmee het de status van ‘beste colorist in Brussel’ met trots draagt.

Rating: 4.4/ 5 — 399 Reviews
Address: Rue Saint-Michel 25, 1000 Bruxelles, Belgium

De Wakko Kapper

De Wakko Kapper

Wakko Kapper Brussel onderscheidt zich als de droog knip specialist, een unieke benadering waarbij het haar in zijn natuurlijke staat wordt geanalyseerd en geknipt, zodat klanten een op maat gemaakt, gemakkelijk te onderhouden kapsel krijgen dat perfect bij hun persoonlijkheid en haartype past. Met een team variërend van junior stylisten tot de master stylist en manager met meer dan 30 jaar ervaring, biedt Wakko een breed scala aan diensten, inclusief transformatieve snitten, kleuringen, en styling, allemaal uitgevoerd met uitzonderlijke vakkennis. Genderneutrale prijsstelling en een persoonlijke benadering zorgen ervoor dat iedere klant zich welkom en begrepen voelt, waarmee Wakko zich als een ware kampioen in klantenservice en innovatie in de kappersbranche onderscheidt.

Rating: 4.6/ 5 — 302 Reviews
Address: Pl. de Dinant 1, 1000 Bruxelles, Belgium

L’hair qui décoiffe

L’hair qui décoiffe

Rating: 4.8/ 5 — 288 Reviews
Address: 3 rue du marché au porc, 1000 Brussel, Belgium

Sam’s Scissors

Sam's Scissors

In het hart van Brussel biedt Sam’s Scissors een unieke salonervaring waar vakmanschap en persoonlijke aandacht centraal staan. Erkend om zijn deskundige benadering, creëert het team van Sam’s Scissors op maat gemaakte kapsels die niet alleen de persoonlijkheid van de klant weerspiegelen, maar ook hun natuurlijke schoonheid versterken. Met een focus op luisteren naar en begrijpen van de wensen van de klant, onderscheidt Sam’s Scissors zich door zijn vermogen om verbluffende resultaten te leveren, variërend van klassieke snitten tot innovatieve kleurtechnieken. De salon, geprezen om zijn gastvrije sfeer en uitmuntende service, is de ultieme bestemming voor wie op zoek is naar een kapseltransformatie in Brussel.

Rating: 4.9/ 5 — 280 Reviews
Address: Rue des Sables 12, 1000 Bruxelles, Belgium

Be Hair Be – Coiffeur & Barbier

Be Hair Be - Coiffeur & Barbier

Geopend in 2018 in Etterbeek, Montgomery, biedt Be Hair Be meer dan alleen een knipbeurt; het zorgt voor een unieke, ontspannende en gepersonaliseerde haarverzorgingservaring. Met een toewijding om elk bezoek te transformeren in een moment van welzijn, terwijl uw kapsel wordt verfraaid, onderscheidt deze salon zich door zijn rustgevende, warme en uitnodigende omgeving, zorgvuldig ontworpen op basis van feedback van meer dan 400 personen. De deskundige stylistenteam van Be Hair Be, gewijd aan luisteren en adviseren, zorgt ervoor dat elke klant een kapsel krijgt dat echt bij hen past, of het nu gaat om een klassieke snit, een radicale verandering of een trendy kleur. Met een indrukwekkende klanttevredenheid van 96% uit meer dan 8.000 klanten, belooft Be Hair Be een onvergetelijke luxe salonervaring in Brussel.

Rating: 4.7/ 5 — 251 Reviews
Address: Av. de Tervueren 101A, 1040 Etterbeek, Belgium

Art & Look

Art & Look

Gelegen in het hart van Brussel, dichtbij het bruisende Châtelain district en Avenue Louise, biedt Art & Look een unieke haar- en schoonheidservaring voor vrouwen, mannen en kinderen. Dit salon onderscheidt zich door zijn toewijding aan organische en natuurlijke producten, wat zorgt voor een zowel luxueuze als verantwoorde behandeling voor zijn klanten. Met flexibele openingstijden en de mogelijkheid om online of telefonisch afspraken te maken, staat Art & Look garant voor een exclusieve service die de natuurlijke schoonheid van elke klant benadrukt.

Rating: 4.5/ 5 — 248 Reviews
Address: Chau. de Vleurgat 210, 1000 Bruxelles, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024