• Home
  • Brussel
  • De beste barbiers in Brussel – TOP 10 [2024]
De beste barbiers in Brussel - TOP 10 [2024]

De beste barbiers in Brussel – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt de top 10 ranglijst van de beste barbiers in Brussel voor het jaar 2024 gepresenteerd. Deze lijst is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps. De beoordelingen en ervaringen van klanten zijn zorgvuldig geanalyseerd om een betrouwbaar overzicht te bieden. Aan de hand van deze gegevens is een selectie gemaakt van de barbiers die uitblinken in kwaliteit, service en klanttevredenheid. Elk van deze toplocaties is erkend voor hun vakmanschap en bijdrage aan

R Club – Coiffeur & Barbier

R Club - Coiffeur & Barbier

RClub, opgericht in 2015 door de ambitieuze David, heeft zich snel ontpopt tot een toonaangevend kapsalon dat bekend staat om zijn kwaliteit, professionalisme en toewijding aan klanttevredenheid. Met een droom die werkelijkheid werd, heeft David, samen met zijn team van getalenteerde visagisten, het salon getransformeerd in een plek waar traditionele kappersdiensten een moderne en unieke twist krijgen. RClub onderscheidt zich door zijn persoonlijke aanpak, waarbij grondige consultaties voorafgaan aan elke behandeling, en het gebruik van hoogwaardige producten om de perfecte look voor elk individu te garanderen. Met vestigingen in Etterbeek, Schaerbeek, Zellik, Ixelles, en Woluwe-Saint-Lambert, blijft RClub zijn belofte van uitmuntendheid en innovatie in haar- en baardverzorging waarmaken.

Rating: 4.5/ 5 — 594 Reviews
Address: Av. des Celtes 51, 1040 Etterbeek, Belgium

Blind Barbershop,salon de coiffure /Barbier à Bruxelles

Blind Barbershop,salon de coiffure /Barbier à Bruxelles

Blind Barbershop, gevestigd in Brussel, onderscheidt zich door zijn moderne en elegante benadering van herenkapsels en baardverzorging. Open zeven dagen per week, biedt de barbershop een scala aan diensten, waaronder trendy haarsnitten, baardmodellering en hoogwaardige gezichtsbehandelingen, allemaal uitgevoerd door een team van experts geleid door Ismaël, een ervaren coiffeur met meer dan tien jaar ervaring. Met een passie voor de kunst van mannelijke coiffure en een streven naar kwaliteit, biedt Blind Barbershop een superieure ervaring, afgestemd op de wensen en behoeften van elke klant.

Rating: 4.7/ 5 — 431 Reviews
Address: Rue Lesbroussart 56, 1050 Bruxelles, Belgium

Les Hommes

Les Hommes

In het hart van de Belgische hoofdstad Brussel, presenteert Les Hommes Men een vernieuwde versie van de traditionele barbier en kapper, uitsluitend bestemd voor mannen die grote waarde hechten aan hun uiterlijk. Deze exclusieve herenbestemming combineert moeiteloos een ontspannen lounge-sfeer met een moderne co-working vibe, speciaal ontworpen voor zowel de authentieke Brusselaar als de toevallige bezoeker. Onder leiding van Nicolas Bayer, bekend om zijn voortreffelijke barbierskunsten in het charmante Sablon, biedt Les Hommes Men een unieke verzorgingsexperience die zich onderscheidt door zijn trendy benadering en locatie naast de beroemde Grand’Place. Hier, in de Rue des Pierres, wordt de ziel van Brussel gevierd, waardoor elke klant zich onderdeel voelt van de levendige lokale cultuur.

Rating: 4.9/ 5 — 417 Reviews
Address: Rue des Pierres 44, 1000 Bruxelles, Belgium

Enzo

Enzo

Bij Coiffure Enzo, een vooraanstaande herenkapper gelegen in het hart van Brussel, wordt elke klant getrakteerd op een ongeëvenaarde kapperservaring. Perfect gepositioneerd tussen het Rogier metrostation en Debroucker, vlakbij de levendige Rue Neuve, staat Coiffure Enzo garant voor snelle en nauwkeurige haarverzorgingsdiensten. Dit salon, bekend om zijn professionele benadering en vriendelijke sfeer, onderscheidt zich door het aanbieden van hoogwaardige knipbeurten en barbiersdiensten. Klanten worden uitgenodigd om een afspraak te maken en te genieten van de unieke blend van vakmanschap en gastvrijheid die Coiffure Enzo biedt, waarmee het zich onderscheidt in de bruisende stad Brussel.

Rating:4.8/ 5 — 400 Reviews
Address: Rue du Pont Neuf 42, 1000 Bruxelles, Belgium

Gab’s Barbershop

Gab's Barbershop

Rating: 4.8/ 5 — 380 Reviews
Address: Chau. d’Anvers 345, 1000 Bruxelles, Belgium

Gentlemen Barber Club

Gentlemen Barber Club

Rating: 4.7/ 5 — 326 Reviews
Address: Chau. de Waterloo 742, 1180 Uccle, Belgium

Atelier de la Barbière

Atelier de la Barbière

L’Atelier de la Barbière in Brussel onderscheidt zich als een luxe toevluchtsoord voor het welzijn van de man, gelegen in het hart van het schilderachtige Sablon. Dit barbershop belichaamt vakmanschap en elegantie, van traditionele scheerbeurten tot moderne esthetische behandelingen, inclusief op maat gemaakte gezichtsbehandelingen en exclusieve tatoeageservices. Onder leiding van Ilona, wiens reis van passie tot meesterschap de essentie van het merk definieert, biedt L’Atelier een unieke blend van innovatie en traditie, gebruikmakend van luxeproducten van TRUEFITT & HILL. Hier wordt elke klant uitgenodigd om een ervaring van persoonlijke transformatie te ondergaan, gerealiseerd door een team van experts die toegewijd zijn aan het creëren van onberispelijke stijl en comfort.

Rating: 4.9/ 5 — 322 Reviews
Address: Rue Lebeau 17, 1000 Bruxelles, Belgium

Coiffure Donal Barber

Coiffure Donal Barber

Gelegen in het hart van Brussel, onderscheidt Coiffure Donal Barber zich als een vooraanstaande salon waar kunst en vakmanschap samenkomen in de wereld van herenkapperij. Met een passie voor uitmuntendheid en een warme ontvangst, staan ze bekend om hun professionele aanpak en diepgaande ervaring in het bieden van de beste haarverzorging en scheerbehandelingen. Klanten prijzen de salon om zijn unieke ervaring, waarbij elk bezoek voelt als een behandeling en een gesprek, waardoor Donal Barber meer is dan alleen een kapperszaak. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid maakt hen een must-visit in Brussel voor diegenen die op zoek zijn naar een superieure service in een gastvrije omgeving.

Rating: 4.9/ 5 — 302 Reviews
Address: Av. de la Reine 231, 1000 Bruxelles, Belgium

Salva Barber Shop

Salva Barber Shop

Salva Barber Shop, gevestigd in het hart van Brussel, onderscheidt zich als een premium bestemming voor gentlemen die op zoek zijn naar een verfijnde knip- en scheerervaring. Met een sterke nadruk op traditionele technieken gecombineerd met een moderne twist, biedt deze barbier een unieke service die persoonlijke aandacht en vakmanschap benadrukt. De missie is om elke klant een gevoel van verfijning en zelfvertrouwen te geven door middel van hun uitgebreide diensten, variërend van klassieke scheerbeurten tot stijlvolle haarverzorging. Salva Barber Shop onderscheidt zich door zijn toewijding aan kwaliteit, comfort en een ongeëvenaarde ervaring die verder gaat dan de verwachtingen van de klant.

Rating: 4.7/ 5 — 267 Reviews
Address: Rue E. Solvay 9, 1050 Ixelles, Belgium

Bayer & Bayer

Bayer & Bayer

Rating: 4.5/ 5 — 250 Reviews
Address: Rue Joseph Stevens 35, 1000 Bruxelles, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024