• Home
  • Brugge
  • De beste tandartsen in Brugge – TOP 10 [2024]
De beste tandartsen in Brugge - TOP 10 [2024]

De beste tandartsen in Brugge – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een zorgvuldige analyse uitgevoerd om de beste tandartsen in Brugge te identificeren. Deze ranglijst is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, waarbij klanttevredenheid en kwaliteit van de dienstverlening centraal staan. Door patiënten zijn talrijke beoordelingen achtergelaten, die als leidraad hebben gediend voor deze lijst. De uitkomsten onthullen niet alleen de meest geprefereerde tandartspraktijken, maar bieden ook inzicht in hun

deTandartsen

deTandartsen

Bij de groepspraktijk DeTandartsen in Brugge St Andries wordt een breed scala aan tandzorg- en mondhygiënediensten aangeboden, verzorgd door een toegewijd team van tandartsen, specialisten en mondhygiënisten. Met een sterke nadruk op klantgerichtheid, maakt de praktijk het voor patiënten gemakkelijk om afspraken te boeken via verschillende kanalen. DeTandartsen onderscheidt zich door hun toegankelijke benadering van mondgezondheid, het bieden van uitgebreide informatie over poetsgewoontes en door hun locatie in het hart van Brugge, wat hen een vertrouwde keuze maakt voor lokale bewoners op zoek naar kwalitatieve tandzorg.

Rating: 4.3/ 5 — 40 Reviews
Address: Gistelse Steenweg 302/101, 8200 Brugge, Belgium

Tandkliniek Brugge

Tandkliniek Brugge

Bij Tandkliniek Brugge, opgericht door tandartsen Ruben Callant en Pieterjan Vander Plaetsen, draait alles om persoonlijke en op maat gemaakte tandheelkundige zorg. Met jarenlange ervaring en een passie voor tandheelkunde, bieden zij een breed scala aan diensten; van preventieve zorg en standaardbehandelingen tot complexe tandheelkundige procedures. Hun praktijk in Brugge onderscheidt zich door een focus op zowel alledaagse tandheelkundige zorg als gespecialiseerde behandelingen zoals esthetische tandheelkunde, orthodontie, en meer. Door hun toewijding aan persoonlijke aandacht en het streven naar uitmuntendheid, vormen zij een vertrouwde keuze voor patiënten van alle leeftijden.

Rating: 4.5/ 5 — 34 Reviews
Address: Damse Vaart-Zuid 6, 8310 Brugge, Belgium

Tandkoraal, Tandartsenpraktijk Leroy

Tandkoraal, Tandartsenpraktijk Leroy

Tandkoraal, gevestigd in Sint-Kruis (Brugge), onderscheidt zich als een tandartsenpraktijk waar dynamiek, gedrevenheid, en een streven naar een tevreden patiënt centraal staan. Met een team van deskundige tandartsen en mondhygiënisten, waaronder specialisten in algemene tandheelkunde en implantologie, zet Tandkoraal zich in voor het realiseren en behouden van een gezond gebit door middel van regelmatige controles, gebitsreiniging en persoonlijke mondhygiëne-instructies. De praktijk benadrukt het belang van een sterke communicatie tussen patiënt en arts voor het beste resultaat. Met uitgebreide openingstijden en een maandelijkse zaterdagvoormiddag beschikbaarheid, streeft Tandkoraal ernaar toegankelijk te zijn voor iedereen die waarde hecht aan optimale mondgezondheid.

Rating: 4.9/ 5 — 23 Reviews
Address: Karel van Manderstraat 52, 8310 Brugge, Belgium

Jacobs Guy Tandartsenpraktijk bvba

Jacobs Guy Tandartsenpraktijk bvba

Rating:4.3/ 5 — 18 Reviews
Address: Blankenbergse Steenweg 195, 8000 Brugge, Belgium

Tandartsenpraktijk Ryde

Tandartsenpraktijk Ryde

Tandartsenpraktijk Ryde, opgericht door het vader-dochter duo Paul en Lore Ryde, staat al meer dan een decennium bekend om hun hartelijke, familiegerichte benadering van tandheelkundige zorg. Gevestigd in Sint-Andries Brugge, brengen zij samen meer dan 30 jaar ervaring naar hun praktijk, die in 2011 zijn deuren opende. Hun toewijding aan uitmuntendheid en liefde voor hun vak maken hen een unieke keuze in de tandheelkundige gemeenschap, waar ze streven naar persoonlijke aandacht en zorg voor elke patiënt.

Rating: 4.5/ 5 — 17 Reviews
Address: Nieuwe Sint-Annadreef 3, 8200 Brugge, Belgium

Mestdagh Charlotte

Mestdagh Charlotte

Tandarts Charlotte Mestdagh, gevestigd in Sint-Andries Brugge, verwelkomt patiënten in een toegankelijke en zorgzame omgeving. Met een focus op persoonlijke aandacht en professionele zorg, biedt de praktijk een breed scala aan tandheelkundige diensten, van reguliere controles tot gespecialiseerde behandelingen. De praktijk onderscheidt zich door een sterke nadruk op patiëntcomfort en het gebruik van de nieuwste technologieën om optimale resultaten te garanderen. Bij Tandarts Mestdagh wordt elke bezoeker met open armen ontvangen, getuige van een toewijding aan uitmuntendheid in tandheelkundige zorg en een warme, persoonlijke benadering.

Rating: 4.7/ 5 — 16 Reviews
Address: Pastoriestraat 174, 8200 Brugge, Belgium

Tandartspraktijk Doornhut

Tandartspraktijk Doornhut

Rating: 4.4/ 5 — 16 Reviews
Address: Maalse Steenweg 291, 8310 Brugge, Belgium

TANDARTSENPRAKTIJK PHILIPPE KIEKENS BVBA

TANDARTSENPRAKTIJK PHILIPPE KIEKENS BVBA

Gelegen in het hart van Sint-Michiels, Brugge, biedt Tandartsenpraktijk Vijverhof een verfrissende benadering van mondzorg, gericht op het welzijn en de tevredenheid van elke patiënt. Met een team van toegewijde professionals, waaronder tandartsen en een mondzorgkundige, streeft deze jonge en dynamische praktijk ernaar om hoogwaardige zorg te leveren die patiënten met een glimlach achterlaat. De praktijk onderscheidt zich door haar moderne benadering en de inzet om wachttijden haalbaar te houden, hoewel nieuwe patiënten momenteel rekening moeten houden met langere wachttijden voor een eerste afspraak. Ondanks een tijdelijke onderbreking in online boekingen vanwege een systeemupgrade, blijft Vijverhof toegewijd aan uitmuntende patiëntenzorg binnen een vriendelijke en professionele omgeving.

Rating: 5.0/ 5 — 14 Reviews
Address: Parklaan 86, 8200 Brugge, Belgium

TANDARTSENPRAKTIJK VIJVERHOF

TANDARTSENPRAKTIJK VIJVERHOF

Gelegen in het hart van Sint-Michiels (Brugge), wordt Tandartsenpraktijk Vijverhof gekenmerkt door een dynamische en jonge aanpak, gericht op het bereiken van optimale patiënttevredenheid. Met een team van toegewijde professionals, onder wie tandartsen en een mondzorgkundige, streeft de praktijk ernaar om hoogwaardige tandheelkundige zorg te bieden waarbij de wachttijden haalbaar blijven voor bestaande patiënten. Ondanks tijdelijke uitdagingen met online boekingen en een oplopende wachttijd voor nieuwe patiënten, blijft de praktijk zich inzetten voor uitmuntende zorg. De variëteit aan deskundige tandartsen, waaronder de zaakvoerder Philippe Kiekens, zorgt ervoor dat elke patiënt een behandeling op maat ontvangt. Tandartsenpraktijk Vijverhof onderscheidt zich door haar persoonlijke benadering en toewijding om elke behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.

Rating: 4.6/ 5 — 14 Reviews
Address: Parklaan 86, 8200 Brugge, Belgium

Lintel / Anne marie

Lintel / Anne marie

Rating: 3.2/ 5 — 11 Reviews
Address: Langerei 46, 8000 Brugge, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024