• Home
  • Brugge
  • De beste sportscholen in Brugge – TOP 10 [2024]
De beste sportscholen in Brugge - TOP 10 [2024]

De beste sportscholen in Brugge – TOP 10 [2024]

In de ranglijst van de beste sportscholen in Brugge voor het jaar 2024 is een zorgvuldige selectie gemaakt, gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps. Door klantbeoordelingen en feedback te analyseren, is deze top 10 samengesteld. De lijst biedt een overzicht van faciliteiten die uitblinken in kwaliteit, sfeer en klanttevredenheid. Aan de hand van deze criteria zijn de sportscholen gerangschikt. Deze top 10 dient als een handige gids voor iedereen die op zoek is naar de beste ple

Sport Vlaanderen Brugge

Sport Vlaanderen Brugge

Sport Vlaanderen is een dynamisch centrum dat zich inzet voor de promotie van sport en fysieke activiteit onder een breed publiek. Met een scala aan indoor- en outdoorfaciliteiten, waaronder vernieuwende sportcubes voor actief gamen en de baanbrekende Hado arena die sport met augmented reality gaming combineert, biedt het een unieke ervaring die traditionele sporten met moderne technologie vermengt. Het centrum organiseert sportkampen tijdens vakantieperioden, biedt speciale arrangementen voor scholen, sportclubs, bedrijven en ondersteunt G-sport, met als doel inclusiviteit en toegankelijkheid in sport te bevorderen. De focus ligt op het creëren van een stimulerende omgeving waarin iedereen, van amateur tot topsporter, zich kan ontwikkelen en plezier kan hebben in beweging, wat Sport Vlaanderen onderscheidt in de bevordering van een actieve levensstijl.

Rating: 4.4/ 5 — 961 Reviews
Address: Nijverheidsstraat 112, 8310 Brugge, Belgium

pure Senses

pure Senses

Pure Senses onderscheidt zich als de eerste premium 24/7 fitnessclub in Brugge, waar leden dag en nacht terechtkunnen voor hun trainingen. Met een focus op persoonlijke begeleiding en gezondheid, inspireert en ondersteunt het team van Pure Senses elk individu om hun persoonlijke doelen te bereiken. De club biedt niet alleen state-of-the-art fitnessfaciliteiten, inclusief de nieuwste eGym-krachtcirkels en een volledig vernieuwde krachtzone vanaf mei 2024, maar ook groepslessen en een welzijnssfeer die veilig en uitnodigend is. Dit alles maakt Pure Senses tot een unieke plek in de regio voor iedereen die op zoek is naar een 24/7 fitnessoplossing met een persoonlijke toets.

Rating: 4.6/ 5 — 192 Reviews
Address: Titecastraat 98, 8200 Brugge, Belgium

Basic-Fit Brugge Maalsesteenweg 24/7

Basic-Fit Brugge Maalsesteenweg 24/7

Basic-Fit Brugge Maalsesteenweg biedt een uitgebreide fitnesservaring die toegankelijk is voor iedereen, ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau. Open 24/7, streeft dit fitnesscentrum ernaar om leden te ondersteunen bij het bereiken van hun persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen door middel van state-of-the-art apparatuur, een breed scala aan collectieve lessen en de optie voor persoonlijke coaching. Met flexibele abonnementsopties, inclusief toegang tot meer dan 220 clubs in België en zelfs heel Europa, onderscheidt Basic-Fit zich door zijn commitment aan betaalbaarheid en gemak. Extra services zoals YANGA Sports Water en de mogelijkheid voor online coaching via de app, versterken de persoonlijke fitnessreis van elk lid, waardoor Basic-Fit een voorloper is in de fitnessindustrie.

Rating: 3.8/ 5 — 184 Reviews
Address: Maalse Steenweg 50, 8310 Brugge, Belgium

Basic-Fit Station Brugge

Basic-Fit Station Brugge

Basic-Fit Brugge Station biedt een stimulerende fitnessomgeving die 24/7 toegankelijk is, waarbij leden van alle leeftijden en niveaus welkom zijn om hun persoonlijke fitnessdoelen te bereiken. Met een uitgebreide keuze aan fitnessapparatuur en een divers aanbod aan groepslessen, inclusief virtuele opties, streeft het centrum ernaar om een op maat gemaakte trainingservaring te bieden. Basic-Fit onderscheidt zich door flexibele lidmaatschapsopties, inclusief toegang tot meer dan 220 clubs in België en zelfs een all-in abonnement met een Smart Bike voor thuis. Extra’s zoals persoonlijke training, online coaching, en YANGA Sports Water verrijken de fitnesservaring, terwijl de mogelijkheid om 24/7 te trainen in een veilige en ondersteunende omgeving de leden motiveert om hun welzijnsdoelen te verwezenlijken.

Rating:3.8/ 5 — 177 Reviews
Address: Frank Van Ackerpromenade 4, 8000 Brugge, Belgium

JIMS Fitness Bruges

JIMS Fitness Bruges

Bij Jims Brugge staat een team van toegewijde fitnesscoaches klaar om sporters van elk niveau te ondersteunen en inspireren, of je nu een beginner bent of een ervaren atleet. Gevestigd boven de Carrefour op de Scheepsdalelaan 3, biedt deze club gemakkelijke toegankelijkheid en gratis parkeren, wat het een handige keuze maakt voor iedereen die zijn fitnessdoelen wil bereiken. Met een breed scala aan faciliteiten, waaronder een cardiozone, krachttrainingsapparatuur, en een verscheidenheid aan groepslessen zoals BodyPump, HIIT, en Zumba, biedt Jims Brugge een persoonlijke aanpak en de mogelijkheid tot Small Group Training, waardoor je niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker wordt. Dit alles maakt Jims Brugge de ideale plek voor iedereen die zijn algemene fitheid wil verbeteren, gewicht wil verliezen, of gewoon op zoek is naar een gemeenschap van gelijkgestemde sporters.

Rating: 4.3/ 5 — 161 Reviews
Address: Scheepsdalelaan 3, 8000 Brugge, Belgium

Continental Gym

Continental Gym

Rating: 4.7/ 5 — 128 Reviews
Address: Dirk Martensstraat 14, 8200 Brugge, Belgium

Motion Brugge

Motion Brugge

Bij Motion Brugge wordt personal training naar een hoger niveau getild, met een belofte van zichtbaar resultaat binnen 12 weken of geld terug. Dit toonaangevende fitnesscentrum, erkend als het best beoordeelde in Brugge en omstreken, baseert zijn succes op meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 25.000 uren aan personal training, en een imposante track record van meer dan 3500 kilo’s verloren gewicht onder begeleiding van meer dan 500 tevreden klanten. Met een breed scala aan diensten, waaronder individuele trainingen, kleine groepstrainingen, online coaching, en ART-behandelingen, biedt Motion Brugge een holistische aanpak voor fysieke transformatie. Klanten profiteren ook van exclusieve aanbiedingen van partnerbedrijven, variërend van fitnessmateriaal tot gezonde maaltijden, waardoor een complete lifestyle-verandering wordt ondersteund. Motion Brugge staat niet alleen voor fitness; het is een beweging die meesterschap in beweging stimuleert sinds 2020.

Rating: 5.0/ 5 — 124 Reviews
Address: Boogschutterslaan 37, 8310 Brugge, Belgium

KTA Brugge Sportzaal

KTA Brugge Sportzaal

KTA Brugge positioneert zich als een dynamische onderwijsinstelling die met haar unieke studierichtingen en gespecialiseerde afdelingen leerlingen voorbereidt op een veelbelovende toekomst. Met een focus op zowel academische als praktische vaardigheden, biedt de school een breed scala aan specialisaties, waaronder Sports, waar leerlingen met een passie voor sport zich kunnen ontwikkelen onder begeleiding van expert sportleerkrachten en in samenwerking met diverse sportclubs en federaties. De school onderscheidt zich door haar uitstekende sportfaciliteiten, inclusief zes binnensportzalen, een atletiekpiste en een zwembad, en een persoonlijke begeleiding op maat, waardoor leerlingen niet alleen academisch, maar ook persoonlijk groeien. Met een strategische ligging nabij het station en een enthousiast team van vakexperts, is KTA Brugge de ideale keuze voor leerlingen die streven naar een rijke en veelzijdige educatieve ervaring.

Rating: 3.5/ 5 — 116 Reviews
Address: Rijselstraat 7, 8200 Brugge, Belgium

Sporthal Daverlo

Sporthal Daverlo

Sportcomplex Daverlo, gelegen in Assebroek, biedt een uitgebreid aanbod aan sport- en recreatiemogelijkheden, met faciliteiten voor zowel indoor als outdoor activiteiten. Het complex omvat een grote sporthal en cultuurzaal, evenals buitenterreinen met voetbalvelden en een skatepark, die allemaal online gereserveerd kunnen worden. Met ruime openingstijden en een diversiteit aan sportmogelijkheden, zoals voetbal, basketbal, handbal, tennis, volleybal en gymnastiek, positioneert Daverlo zich als een centrale hub voor sport en cultuur in de regio. Dit maakt het complex uniek in zijn soort en biedt het een centrale plek voor zowel individuele sporters als sportevenementen.

Rating: 4.2/ 5 — 111 Reviews
Address: Dries 2, 8310 Brugge, Belgium

NRG fitness

NRG fitness

Rating: 4.2/ 5 — 93 Reviews
Address: Karel de Stoutelaan 170, 8000 Brugge, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024