• Home
  • Brugge
  • De beste loodgieters in Brugge – TOP 10 [2024]
De beste loodgieters in Brugge - TOP 10 [2024]

De beste loodgieters in Brugge – TOP 10 [2024]

In de stad Brugge, bekend om zijn pittoreske straatjes en historische gebouwen, is een lijst samengesteld van de beste loodgieters. Deze top 10 ranking voor het jaar 2024 is gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, waarbij klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening de belangrijkste criteria waren. Door gebruikers zijn deze loodgietersdiensten uitgebreid beoordeeld, wat heeft bijgedragen aan hun plaatsing op deze prestigieuze lijst. De selectie weerspiegelt de hoogste standa

Alexander Vanhulle

Alexander Vanhulle

Gelegen in het hart van Brugge, staat Alexander Vanhulle bekend als een deskundige HVAC-installateur die zich onderscheidt door zijn efficiënte service, redelijke prijzen en een klantvriendelijke benadering. Zijn vermogen om in het Engels te communiceren, trekt een breed scala aan klanten aan, zowel lokaal als internationaal. Klanten prijzen Alexander voor zijn punctualiteit en de kwaliteit van zijn werk, vooral bij het jaarlijks onderhoud van verwarmingsketels, wat hem een betrouwbare keuze maakt voor iedereen die HVAC-diensten nodig heeft. Met ruime openingstijden, inclusief zaterdagen, is hij toegankelijk en klaar om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen, waardoor hij een topkeuze is in de regio.

Rating: 4.9/ 5 — 270 Reviews
Address: Populierendreef 7, 8310 Brugge, Belgium

BVBA Vertommen

BVBA Vertommen

Vertommen BV staat bekend als uw betrouwbare partner voor sanitair, verwarming, zinkwerken en zonne-energie. Met een breed scala aan ervaring in zowel grote als complexe installaties, onderscheidt dit bedrijf zich door zijn snelle en betrouwbare service. Klanten die geconfronteerd worden met uitdagingen, zoals problemen met hun stookketel, vinden in Vertommen BV een uitstekende keuze dankzij de deskundigheid en de efficiënte aanpak. Gevestigd in Oostkamp, is het bedrijf bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid in hun sanitaire en verwarmingsoplossingen.

Rating: 4.9/ 5 — 121 Reviews
Address: Fabiolalaan 1, 8020 Oostkamp, Belgium

CT-O

CT-O

In de dynamische regio Brugge-kust, onderscheidt CT-O zich door zijn uitmuntende dienstverlening op het gebied van sanitair, verwarming, ventilatie en innovatieve duurzame warmteoplossingen. Met een toegewijd team van 40 vakexperts, biedt het bedrijf maatwerk oplossingen die niet alleen esthetisch en comfortabel zijn, maar ook rendabel en ecologisch verantwoord, voor zowel nieuwbouw, renovaties als projectontwikkelingen. Deze experts blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste technologieën, wetgeving en subsidiemogelijkheden om te voldoen aan de specifieke wensen van hun klanten. CT-O’s inzet voor klanttevredenheid houdt niet op bij de oplevering; ze bieden voortdurende nazorg en snelle service zeven dagen per week, waardoor ze een stap voor blijven op de concurrentie.

Rating: 4.2/ 5 — 85 Reviews
Address: Brugsestraat 196, 8020 Oostkamp, Belgium

Aqua Destop

Aqua Destop

Aqua-Destop staat bekend als dé expert in West-Vlaanderen voor snelle en professionele ontstoppings- en lekdetectiediensten, beschikbaar 24/7. Met een focus op efficiëntie en kosteneffectiviteit, hanteert het bedrijf scherpe prijzen en garandeert het een interventie binnen twee uur na oproep. Of het nu gaat om hardnekkige verstoppingen van afvoerbuizen, toiletten, gootstenen, douches, rioleringen, of om het opsporen en repareren van lekkages, Aqua-Destop biedt een betrouwbare oplossing. Dit maakt hen een voorkeurspartner voor urgente onderhoudsproblemen in de regio, waarbij klanttevredenheid en een transparante prijsstelling centraal staan.

Rating:5.0/ 5 — 64 Reviews
Address: Benedictijnenstraat 82, 8310 Brugge, Belgium

Vanneste bvba

Vanneste bvba

Sinds haar oprichting in 1994 heeft Vanneste BVBA zich ontpopt tot dé toonaangevende specialist in de regio Brugge op het gebied van HVAC-installaties, sanitair, verwarming, airconditioning en ventilatie. Met een niet-aflatende focus op kwaliteit en service, maakt Vanneste gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om zowel particulieren als bedrijven bij te staan in hun kleinste tot grootste projecten. De firma onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en de bereidheid om klanten te begeleiden van begin tot eind, gesteund door een team van voortdurend bijgeschoolde vakmannen en geavanceerde software. Bovendien beschikt Vanneste over een showroom waar klanten de nieuwste installatietechnieken live kunnen ervaren, een unieke service die de onderneming duidelijk onderscheidt in de markt.

Rating: 2.9/ 5 — 52 Reviews
Address: Pathoekeweg 20, 8000 Brugge, Belgium

Pattyn Energietechnieken

Pattyn Energietechnieken

Pattyn staat voorop in het bieden van geavanceerde, energiebesparende oplossingen voor thuis, met een focus op duurzaam wonen. Door middel van een breed scala aan producten, waaronder warmtepompen, zonnepanelen, thuisbatterijen en meer, streven ze ernaar elk huis te transformeren in een energie-efficiënte haven. Met jarenlange ervaring en een team van deskundige technici levert Pattyn persoonlijk advies en op maat gemaakte installaties die niet alleen bijdragen aan een verlaging van de energiekosten, maar ook het milieu ten goede komen. Als erkend Bosch-partner onderscheiden ze zich door het leveren van kwalitatieve installaties, ondersteund door uitstekende klantenservice.

Rating: 4.8/ 5 — 47 Reviews
Address: Kolvestraat 74, 8000 Brugge, Belgium

Sano badkamers

Sano badkamers

Sano Badkamers specialiseert zich in het zorgvuldig renoveren van badkamers, waarbij een persoonlijke aanpak en volledige begeleiding van het project centraal staan. Van het luisteren naar klantwensen tot het leveren van professioneel advies, installatie en een nauwgezette afwerking, biedt Sano een alles-in-één oplossing voor badkamerrenovaties. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, gecombineerd met het vermogen om elk project, groot of klein, te transformeren in een droomruimte, onderscheidt hen in de markt. Met een team dat gedreven is door passie en expertise, maakt Sano van elke badkamerrenovatie een unieke ervaring, volledig afgestemd op de wensen en het budget van de klant.

Rating: 4.8/ 5 — 31 Reviews
Address: Dirk Martensstraat 2, 8200 Brugge, Belgium

SaniXL (culinas nv.)

SaniXL (culinas nv.)

Bij SaniXL transformeren we badkamers van dromen naar realiteit met onze uitzonderlijke ontwerp- en montage diensten. Onze focus ligt op het bieden van naadloze, onderhoudsvriendelijke badkamers met een breed scala aan Europese kwaliteitsmaterialen, inclusief onze voordelige composiet douchebakken en op maat gemaakte glaswanden. Met een aanbod van topmerk kranen tegen scherpe prijzen en de garantie van altijd aantrekkelijke acties, onderscheiden we ons door persoonlijk en technisch advies op maat te leveren, compleet met gratis offertes en 3D-ontwerpen. Onze klantgerichte aanpak en de belofte van een scherpe prijsstelling, gecombineerd met een professionele plaatsing, maken van SaniXL de ideale partner voor uw badkamerrenovatie.

Rating: 4.3/ 5 — 28 Reviews
Address: Monnikenwerve 24, 8000 Brugge, Belgium

Vandenbussche-Lampo

Vandenbussche-Lampo

Gelegen in Sint-Andries, is Vandenbussche-Lampo een familiebedrijf met vier generaties expertise in loodgieterij, gespecialiseerd in het renoveren en vernieuwen van daken. Dit bedrijf onderscheidt zich door zijn rijke traditie, toegewijde personeel en het gebruik van de nieuwste technologieën in hun uitgebreide machinepark. Hun diensten omvatten niet alleen dakwerken, maar ook verwarming en sanitair, waarbij ze zich volledig inzetten voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Rating: 3.9/ 5 — 23 Reviews
Address: Lieven Bauwensstraat 8, 8200 Brugge, Belgium

Willems CV Service Solutions

Willems CV Service Solutions

WILLEMS CV Service Solutions, opgericht in 2009 en geëvolueerd tot een gerespecteerde BV, staat bekend om zijn superieure service in onderhoud, reparatie, en installatie van centrale verwarmingssystemen in West- en Oost-Vlaanderen. Als erkende partner van topmerken zoals Remeha bieden ze niet alleen expertise in de nieuwste technologieën en milieunormen, maar ook aanzienlijke garanties en een uitgebreid assortiment aan onderdelen. Hun aanpak, gericht op maatwerk en veiligheid, gecombineerd met de mogelijkheid tot 24/7 contact via hun website, onderscheidt hen in hun toewijding aan klanttevredenheid en technologische excellence.

Rating: 5.0/ 5 — 20 Reviews
Address: Esdoornstraat 3/A, 8000 Brugge, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Brugge – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een zorgvuldige analyse uitgevoerd om de beste tandartsen in Brugge te identificeren.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Brugge – TOP 10 [2024]

In de charmante stad Brugge is een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste sushi-restaurants voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste sportscholen in Brugge – TOP 10 [2024]

In de ranglijst van de beste sportscholen in Brugge voor het jaar 2024 is een zorgvuldige selectie gemaakt,…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Brugge – TOP 10 [2024]

In de loop van het jaar 2024 wordt een uitgebreide beoordeling van restaurants in Brugge uitgevoerd, waarbij de…

ByBydeflect.befeb 16, 2024