• Home
  • Brugge
  • De beste kappers in Brugge – TOP 10 [2024]
De beste kappers in Brugge - TOP 10 [2024]

De beste kappers in Brugge – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de top 10 beste kappers in Brugge voor het jaar 2024. Deze ranglijst is zorgvuldig samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps. Door klanten achtergelaten beoordelingen en ervaringen zijn geanalyseerd om een objectieve lijst te kunnen bieden. Aan de hand van deze criteria zijn de kapperszaken die uitblinken in service, kwaliteit en klanttevredenheid geïdentificeerd. Het resultaat is een betrouwbare gids voor iedereen die op zoek is naar een

Kapsalon Zahi

Kapsalon Zahi

Rating: 4.8/ 5 — 596 Reviews
Address: Katelijnestraat 53, 8000 Brugge, Belgium

Haar & Barbier

Haar & Barbier

Haar & Barbier BV, gevestigd in Sint-Michiels (Brugge), biedt een unieke blend van traditionele en moderne haarverzorging voor dames, heren en kinderen, zowel met als zonder afspraak. Ons kapsalon onderscheidt zich door een uitgebreid aanbod aan educatieve programma’s en workshops, gericht op zowel professionals in de kappersbranche als enthousiaste niet-kappers. Met een focus op hoogwaardige service en een passie voor het vak, streven we ernaar om elk bezoek aan ons salon een persoonlijke en memorabele ervaring te maken. Onze evenementen en academie versterken onze gemeenschap en benadrukken onze toewijding aan vakmanschap en innovatie in de haarverzorgingsindustrie.

Rating: 4.7/ 5 — 280 Reviews
Address: Rijselstraat 132b, 8200 Brugge, Belgium

New style coiffure

New style coiffure

Rating: 4.8/ 5 — 251 Reviews
Address: Wulfhagestraat 23, 8000 Brugge, Belgium

Xantippe

Xantippe

Xantippe is een vooruitstrevende Aveda lifestyle salon in Brugge, gedreven door een diepe passie voor haarverzorging en een onwrikbare toewijding aan de planeet. Met een team van ervaren hairstylisten en coloristen biedt Xantippe gepersonaliseerde haarverzorgingservaringen, die zowel gedurfd als aangepast kunnen zijn aan de individuele wensen van de klant. Hun unieke samenwerking met Aveda stelt hen in staat om exclusieve, 100% veganistische haarproducten te gebruiken, waarmee ze zich onderscheiden in hun missie om zowel uitmuntende schoonheidsbehandelingen te leveren als zorg te dragen voor het milieu. Erkend door prestigieuze labels zoals House of Weddings en The Leading Salons of the World, is Xantippe niet alleen een salon, maar een beweging die luxe en duurzaamheid naadloos combineert.

Rating:4.4/ 5 — 242 Reviews
Address: Oostendse Steenweg 73, 8000 Brugge, Belgium

Man Type Hair And Skin Care

Man Type Hair And Skin Care

Mantype, gesitueerd in het hart van Brugge, onderscheidt zich als een exclusieve herenkapper met een sterke nadruk op ‘Men only’. Dit concept brengt een gespecialiseerd aanbod van haar- en baardverzorging, gecombineerd met innovatieve diensten zoals permanente laserontharing voor zowel mannen als vrouwen in hun geavanceerde skinstudio. Onder leiding van Christof en zijn deskundige team, streeft Mantype ernaar om elke klant uitzonderlijk te verzorgen met persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelingen. Hun toewijding aan kwaliteit, samen met een warme en uitnodigende sfeer, maakt Mantype de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een verfijnde grooming ervaring.

Rating: 4.8/ 5 — 233 Reviews
Address: Gistelse Steenweg 55/N367, 8200 Brugge, Belgium

Zandbarbershop

Zandbarbershop

Rating: 4.6/ 5 — 194 Reviews
Address: Smedenstraat 3, 8000 Brugge, Belgium

KREATOS Brugge St-Kruis

KREATOS Brugge St-Kruis

Kreatos, gevestigd in Brugge Sint-Kruis, is dé bestemming voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit haarservices. Met een flexibel beleid dat zowel afspraken als spontane bezoeken verwelkomt, staat Kreatos garant voor een professionele en efficiënte kapperservaring. Klanten hebben de luxe om online hun voorkeurssalon en tijdstip te kiezen, wat zorgt voor een naadloze integratie met hun drukke leven. Het advies om vroeg in de week te boeken om de weekenddrukte te vermijden, onderstreept hun toewijding aan klanttevredenheid. Kreatos onderscheidt zich door zijn klantgerichte benadering en de mogelijkheid om zonder afspraak binnen te lopen, waardoor ze een stap voor blijven op de concurrentie.

Rating: 4.1/ 5 — 178 Reviews
Address: Maalse Steenweg 193, 8000 Brugge, Belgium

KREATOS Brugge St-Andries

KREATOS Brugge St-Andries

Kreatos, gevestigd in Brugge Sint-Andries, staat bekend om zijn toegankelijke en professionele kapsalons waar klantvriendelijkheid en flexibiliteit voorop staan. Met de optie om zowel met als zonder afspraak langs te komen, biedt Kreatos een unieke service waarbij gemak en kwaliteit hand in hand gaan. Klanten kunnen hun afspraak eenvoudig online of via de app plannen, waardoor ze verzekerd zijn van een snelle service. De salons van Kreatos onderscheiden zich door hun klantgerichte benadering en de mogelijkheid om zonder wachttijd geholpen te worden, mits er voorrang gegeven wordt aan klanten met een afspraak.

Rating: 4.1/ 5 — 119 Reviews
Address: Torhoutse Steenweg 139, 8200 Brugge, Belgium

KREATOS Brugge St-Pieters

KREATOS Brugge St-Pieters

Rating: 4.5/ 5 — 116 Reviews
Address: Blankenbergse Steenweg 81, 8000 Brugge, Belgium

Les Coquettes

Les Coquettes

Les Coquettes, gevestigd in het charmante Brugge, is een unieke lifestyle salon die zich onderscheidt door een holistische benadering van schoonheid en welzijn. Met een aanbod dat varieert van deskundige haarstyling tot een kindvriendelijke omgeving en een uitnodigend café, biedt Les Coquettes een verfrissende ervaring die zowel ontspannend als verjongend is. Klanten worden aangemoedigd om een topstylist te boeken bij hun eerste bezoek, waarmee de salon zich inzet voor persoonlijke aandacht en op maat gemaakte adviezen. Het hart van Les Coquettes klopt in de Braambergstraat, waar elk bezoek een belofte is van uitzonderlijke service in een gastvrije sfeer.

Rating: 4.5/ 5 — 108 Reviews
Address: Braambergstraat 12, 8000 Brugge, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024