• Home
  • Brugge
  • De beste barbiers in Brugge – TOP 10 [2024]
De beste barbiers in Brugge - TOP 10 [2024]

De beste barbiers in Brugge – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste barbiers in Brugge, gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps. Deze top 10 ranglijst is tot stand gekomen door klantbeoordelingen nauwkeurig te analyseren en te vergelijken. Hierdoor wordt een objectief beeld geschetst van de kwaliteit en service die door deze barbiers worden geboden. De vermeldingen in deze lijst zijn erkend als de meest prestigieuze en betrouwbare opties voor een uitstekende knip- of scheerbeurt.

Kapsalon Zahi

Kapsalon Zahi

Rating: 4.8/ 5 — 596 Reviews
Address: Katelijnestraat 53, 8000 Brugge, Belgium

Haar & Barbier

Haar & Barbier

Haar & Barbier BV, gevestigd in Sint-Michiels (Brugge), biedt een uitgebreide ervaring in haarverzorging en styling voor dames, heren en kinderen, zowel met als zonder afspraak. Als een modern kapsalon dat zich onderscheidt door een unieke combinatie van traditionele barbiersdiensten en hedendaagse haartrends, staat het bekend om zijn kwalitatieve service en klantgerichte aanpak. Naast het bieden van hoogwaardige knipbeurten en styling, verrijkt Haar & Barbier de gemeenschap met educatieve workshops en evenementen, waarmee het zich profileert als een centrum voor leer en innovatie in de kappersbranche. De passie voor uitmuntendheid en de toewijding aan continue ontwikkeling maken Haar & Barbier een vooraanstaande keuze voor klanten die op zoek zijn naar een uitzonderlijke haarverzorgingservaring.

Rating: 4.7/ 5 — 280 Reviews
Address: Rijselstraat 132b, 8200 Brugge, Belgium

Yakup’s Barbershop

Yakup's Barbershop

Yakup’s Barbershop, gelegen in Sint-Andries, onderscheidt zich als een gerenommeerde bestemming voor persoonlijke verzorging, waar klanttevredenheid en ambacht centraal staan. Met een focus op traditionele barbiersdiensten zoals knippen, scheren, en baardverzorging, biedt de zaak ook gespecialiseerde behandelingen voor kinderen en een nauwkeurige afwerking van contouren. Exclusief werkend op afspraak, garandeert Yakup’s een persoonlijke en aandachtige service. Hun aanbod wordt verrijkt met cadeaubonnen, wat het een ideale keuze maakt voor diegenen die op zoek zijn naar een attent geschenk. Het team, gedreven door passie en vakmanschap, nodigt uit tot een ervaring waar kwaliteit en welbevinden vooropstaan.

Rating: 4.8/ 5 — 252 Reviews
Address: Belgium, Gistelse Steenweg 336, 8200 Brugge, Belgium

New style coiffure

New style coiffure

Rating:4.8/ 5 — 251 Reviews
Address: Wulfhagestraat 23, 8000 Brugge, Belgium

Zilverschaar Barbershop

Zilverschaar Barbershop

Gelegen in het hart van Brugge, biedt Zilver Schaar, onder leiding van de ervaren Abdullah Garoua, een premium barbershop ervaring die duurzaamheid, gezondheid en betaalbaarheid vooropstelt. Met de flexibiliteit van zowel afspraak als inloop, streeft het team altijd naar uitmuntende service en klanttevredenheid, elke dag (behalve maandag) van 9:00 tot 20:00. Dit alles maakt Zilver Schaar een aanbevolen bestemming voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve knip- en scheerbeurten, uitgevoerd in een vriendelijke en behulpzame omgeving.

Rating: 4.8/ 5 — 246 Reviews
Address: Dweersstraat 6, 8000 Brugge, Belgium

Xantippe

Xantippe

Xantippe is een vooraanstaande Aveda lifestyle salon, bekend om zijn deskundige hairstylisten en coloristen die een persoonlijke benadering hanteren, afgestemd op de unieke wensen van elke klant. Met een sterke nadruk op duurzaamheid, biedt Xantippe exclusief 100% vegan en cruelty-free Aveda-producten, in lijn met hun missie om zorg te dragen voor onze planeet. Erkend met prestigieuze labels zoals het Quality label van House of Weddings en als een van de Leading Salons of the World, onderscheidt Xantippe zich door een combinatie van milieuverantwoordelijkheid, topkwaliteit dienstverlening en een passie voor haarverzorging en kleuring op maat.

Rating: 4.4/ 5 — 242 Reviews
Address: Oostendse Steenweg 73, 8000 Brugge, Belgium

Man Type Hair And Skin Care

Man Type Hair And Skin Care

Mantype onderscheidt zich als een vooraanstaande herenkapper in de omgeving van Brugge, met een exclusieve focus op mannelijke klanten. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder traditionele haar- en baardverzorging, geavanceerde huidverzorging, en permanente laserontharing voor zowel mannen als vrouwen. Het ervaren team van Mantype zet zich in om elke klant een persoonlijke en verfijnde ervaring te bieden. Met hun toewijding aan kwaliteit en comfort, creëren ze een unieke salonervaring die verder gaat dan alleen uiterlijke verzorging, waardoor ze een duidelijke keuze zijn voor wie op zoek is naar top-notch service in een mannelijk georiënteerde omgeving.

Rating: 4.8/ 5 — 233 Reviews
Address: Gistelse Steenweg 55/N367, 8200 Brugge, Belgium

Zandbarbershop

Zandbarbershop

Rating: 4.6/ 5 — 194 Reviews
Address: Smedenstraat 3, 8000 Brugge, Belgium

Goons&Queens

Goons&Queens

Rating: 4.8/ 5 — 107 Reviews
Address: Ezelstraat 131, 8000 Brugge, Belgium

Artan’s Barbershop

Artan's Barbershop

Rating: 4.3/ 5 — 99 Reviews
Address: Smedenstraat 67, 8000 Brugge, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024