De beste kappers in Antwerpen - TOP 10 [2024]

De beste kappers in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In de afgelopen jaren is er een grondige analyse uitgevoerd op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, met als doel het identificeren van de beste kappers in Antwerpen. Deze ranglijst, die de top 10 van 2024 omvat, is samengesteld op basis van klantenbeoordelingen en de populariteit van de salons. Er is zorgvuldig gekeken naar de kwaliteit van de dienstverlening, de deskundigheid van het personeel en de algehele klanttevredenheid. De bevindingen die hieruit voort

Jitske… knipt

Jitske... knipt

Gelegen in zowel Gent als Antwerpen, biedt Jitske Knipt een unieke kapperservaring door zich te specialiseren in het knippen van droog haar, een methode die hen onderscheidt van de concurrentie. Als de “leukste kapper van het land”, zet Jitske Knipt zich in om klanten te verwelkomen in een vriendelijke en professionele omgeving, waarbij de openingstijden flexibel zijn om aan diverse behoeften te voldoen. Naast hun innovatieve kniptechniek, biedt het salon ook een scala aan producten en de mogelijkheid om online afspraken te maken, waarmee het gemak en kwaliteit vooropstelt in elke service.

Rating: 4.6/ 5 — 355 Reviews
Address: Kasteelpleinstraat 37, 2000 Antwerpen, Belgium

De Loore

De Loore

Gelegen in het hart van Antwerpen, nabij de bekende Meir, biedt Kapsalon De Loore al meer dan 70 jaar, verspreid over drie generaties, topkwaliteit kappersdiensten aan. Dit familiebedrijf onderscheidt zich door zijn toewijding aan vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige producten zoals Kérastase en L’Oréal, om elke klant de beste zorg voor hun haar te bieden. Kapsalon De Loore verwelkomt dames, heren en kinderen, met speciale afspraken voor haarkleuring en een breed scala aan haarbehandelingen, en staat bekend als een vertrouwde naam onder de Antwerpenaren voor een frisse en professionele look.

Rating: 4.5/ 5 — 202 Reviews
Address: Schoenmarkt 14/A, 2000 Antwerpen, Belgium

hairdresser Albert

hairdresser Albert

Kapsalon Albert, gelegen in het hart van Antwerpen sinds 1958, biedt een unieke blend van traditionele en moderne knip- en stylingdiensten voor een divers cliënteel. Met een nadruk op persoonlijke service en vakmanschap, onderscheidt deze salon zich door zijn toewijding aan klanttevredenheid en kwaliteit. Klanten kunnen gemakkelijk online afspraken maken, wat de toegankelijkheid en het gemak van de ervaring verhoogt. Kapsalon Albert belichaamt de perfecte mix van erfgoed en innovatie, waardoor het een vooraanstaande keuze is voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit in haarverzorging.

Rating: 4.4/ 5 — 187 Reviews
Address: Britselei 5, 2000 Antwerpen, Belgium

Relax Kapsalon

Relax Kapsalon

Rating:4.4/ 5 — 174 Reviews
Address: Brederodestraat 111, 2018 Antwerpen, Belgium

Ons Kapsalon

Ons Kapsalon

Ons Kapsalon, gevestigd in Antwerpen, is niet zomaar een kapperszaak; het is een begrip onder topvoetballers uit zowel binnen- als buitenland. Opgericht in 2000, heeft deze salon zich ontpopt tot een favoriete bestemming voor beroemdheden die op zoek zijn naar een frisse coupe, mede dankzij de persoonlijke aanpak en vakmanschap van de medezaakvoerders Youssef Belhadi en Abdel El Madouni. Met hun passie voor het kappersvak en een groeiend klantenbestand dat varieert van lokale buurtbewoners tot internationale voetbalsterren, onderscheidt Ons Kapsalon zich door een unieke mix van professionaliteit, huiselijkheid en de kracht van mond-tot-mondreclame. Hun toewijding en vaardigheid hebben niet alleen geleid tot een trouwe klantenkring, maar ook tot een reputatie die ver buiten de stadsgrenzen reikt, waarbij ze zelfs kappersdiensten verlenen aan spelers van topclubs in Duitsland.

Rating: 4.6/ 5 — 169 Reviews
Address: Brederodestraat 76, 2018 Antwerpen, Belgium

Labi barbershop

Labi barbershop

Bij Kapper Labi staat persoonlijke verzorging centraal, waar een professioneel team klaarstaat om klanten te voorzien van een op maat gemaakte kapperservaring. Gebruikmakend van het gebruiksvriendelijke SETMORE systeem, maakt Kapper Labi het boeken van afspraken, klassen en diensten moeiteloos en toegankelijk. Het biedt een breed scala aan diensten, ondersteund door een deskundig personeel, dat zich richt op het leveren van uitzonderlijke resultaten en klanttevredenheid. De visuele reis en positieve recensies op de website getuigen van hun toewijding aan kwaliteit en de unieke ervaring die ze bieden, onderscheidend van concurrenten. Kapper Labi is meer dan een kapsalon; het is een bestemming waar stijl en persoonlijke verzorging samenkomen.

Rating: 4.8/ 5 — 149 Reviews
Address: Lange Koepoortstraat 21, 2000 Antwerpen, Belgium

Cutzz

Cutzz

Rating: 4.7/ 5 — 143 Reviews
Address: Sudermanstraat 6, 2000 Antwerpen, Belgium

JOENAIT hairstyling

JOENAIT hairstyling

Joenait, gevestigd op de Italiëlei in Antwerpen, staat symbool voor uitmuntendheid in haarverzorging en styling, bekroond met de eerste prijs bij de Masters in het Belgisch Kampioenschap van 2015. Met een passie voor kwaliteit en innovatie biedt dit salon een breed scala aan diensten, variërend van knippen, kleuren, en keratinebehandelingen tot gespecialiseerde make-up services. De oprichter, Joenait, brengt 18 jaar ervaring en een toewijding aan persoonlijke aandacht en deskundig advies in elke behandeling. Hier, waar kwaliteit en een eerlijke prijs hand in hand gaan, worden klanten, jong of oud, hipster of klassiek, verzekerd van een persoonlijke benadering en een verfijnde look met behulp van gerenommeerde kwaliteitsproducten zoals Label-M.

Rating: 4.7/ 5 — 131 Reviews
Address: Italiëlei 100, 2000 Antwerpen, Belgium

Hairtalk Station

Hairtalk Station

Rating: 4.6/ 5 — 121 Reviews
Address: Pelikaanstraat 3, 2018 Antwerpen, Belgium

Sir Richard

Sir Richard

In het hart van Antwerpen biedt Sir Richard een unieke blend van kappers- en barbiersdiensten, waar elke klant koninklijk wordt behandeld. Met een sterk engagement om ruim de tijd te nemen voor elke bezoeker, belooft Sir Richard een ontspannen en persoonlijke ervaring in een gezellige sfeer. Of het nu gaat om een frisse knipbeurt, een nieuwe haarkleur, of het trimmen en verzorgen van de baard, de vaardige handen van Mathieu en Steven verzekeren een look die zowel fris als stijlvol is. Sir Richard onderscheidt zich door de nadruk te leggen op detail, kwaliteit en een onvergetelijke service ervaring, waardoor het meer dan gewoon een kappersbezoek is.

Rating: 4.7/ 5 — 120 Reviews
Address: Britselei 1, 2000 Antwerpen, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024